Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 11:30)
surenkam vienos spalvos daiktus, jas isdeliojam/sukomponuojam kuo idomiau ir fotografuojam.  4u.gif

aisku mirksiukas.gif ale kol kas sunkiai isivaizduoju tongue.gif bet cia irgi mianas vel ax.gif tongue.gif
Atsakyti
bigsmile.gif natiurmortas?
Atsakyti
Labas rytas visoms... kol viska eprskaiciau, dar zymejausi kam ka atsakyti.. bet nusimusiau smile.gif.. kagi, namu darbelisu dar karta pakartosiu smile.gif, o vakare tai isties pas amne toks prastas apsvietimas, kad iso reik vos ne iki 1600 kelt, tai man kazkaip sitaip nesinori, as jau mieliau gal kokios laisvesnes dieneles sulauksiu smile.gif

Papildyta:
Puke, as ir pritariu, kad per rausva mergyte .. ir man vis gi labiau noretusi placiau atmerktu akiu ( ooo tikrai zinau, kaip sudetinga fotografuoti vaikucius.. maniske ir gi toookia nenustygstanti vietoj, kad apskritai kartais dziaugiuosi jei ja pavyksta nufotografuot)..nes dabar zvilgnis tikrai apsiblauses smile.gif

Labai patiko fotiko laikymo pamokeles smile.gif, reikes atsispauzdinti.

O del ND.. mergaites, ar ne persudetinga cia uzduotele? smile.gif.. na man gal kaip pradziamokslei taip atrodo kolkas smile.gif
Atsakyti
Labutis, jau naujus ND organizuojat, o as dar esamu nepradejau, turbut ir neiseis man siuose sudalyvauti blush2.gif Pas mane dabar balkonus meistrai tvarko doh.gif Tai toooooks haosas, taip nervas ima, naujas namas, o broko doh.gif
Atsakyti
Duoma man is portretu antroji thumbup.gif norec, kad mano nuotrauka butu thumbup.gif

bet jusu ir tempai, nepykit, kad neparasau daugiau - gal vakare pavyks ilgeliau prie kompo pasedet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 22:12)
beje. Įrašė tėtis man photoshopą Cs4 atrodo. Nu šakes kiek daug  naujovių.  bigsmile.gif  Bet čekų kalba. Bet bandom verst į anglišką. : )

na, busi su patirtim ir 3 ir , pasakyk kuris geresnis ax.gif

Portretai thumbup.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 24, 23:19)
1.pamoka nr 6.
2.nr 7.
3.nr 8
4.nr 9
5.nr 10

na va dar kelios pamokeles.  4u.gif 

O su kokia programa jas reikia atsidaryti? nes man raso, kad nepazista .mov blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

na niekaip man neduoda downloadind Seavos idetu pamokeliu doh.gif atsidaro iki click to download, o paspaudus nieks nevyksta cool.gif

o kaip kitoms?
Atsakyti
Baccardi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 12:23)
diafragma ir islakymas?  g.gif  (yra)

Aha smile.gif tai šitą mes jau kaip ir praėję....blin reikia man susisiųsti visas tas pamokas ir perskaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 25 kovo 2009 - 11:55
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 11:35)
aisku mirksiukas.gif  ale kol kas sunkiai isivaizduoju tongue.gif  bet cia irgi mianas vel ax.gif  tongue.gif

taip taip ir veel miaaaanas rolleyes.gif nufotkinsi techniskai, bet ne miaaaniskai - neivertins tongue.gif

vat man ir visad susikerta, kad lyg ir techniniai namu darbu, bet va be miaaano, be razinku, kaip kad sakot ne is vietos biggrin.gif

as cia nepiktai, as cia tik garsiai pamislyjau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 13:02)
taip taip ir veel miaaaanas  rolleyes.gif nufotkinsi techniskai, bet ne miaaaniskai - neivertins tongue.gif

vat man ir visad susikerta, kad lyg ir techniniai namu darbu, bet va be miaaano, be razinku, kaip kad sakot ne is vietos  biggrin.gif

as cia nepiktai, as cia tik garsiai pamislyjau wink.gif

Na aš džiaugčiaus, kad sugebėčiau tobulai techniškai nufotkint, kad ir be meno biggrin.gif nes dabar labiau atvirkščiai man gaunas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 03 25, 12:47)

O su kokia programa jas reikia atsidaryti? nes man raso, kad nepazista .mov  blush2.gif

Pas mane su QuickTime
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 11:18)
Spalva.
Surinkite daugybę tarpusavyje nesusijusių objektų, išskyrus tai, kad jie būtų parinkti vienoje spalvų gamoje. Naudokite ryškų apšvietimą , gali būti nuo nukritusių lapų iki bulvių, maišinio audeklo, senų beisbolo kamuoliukų. Visa tai gali sukurti pakankamai įdomų, smagų, nuotaikingą kadrą.

nu įdomiai skamba bigsmile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 25, 11:54)
na niekaip man neduoda downloadind Seavos idetu pamokeliu  doh.gif atsidaro iki click to download, o paspaudus nieks nevyksta  cool.gif
o kaip kitoms?

aš vakar normaliai parsisiunčiau visas, Ten atidarius langą spaudžiam Download, tada reikia palauk kažkiek sekundžių ir vėl spaust download.
Atsakyti