Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 14:53)
Lengva pamisimo forma  blink.gif antras reikalas po sunaus dabar  doh.gif labai erzina kad zinau ko noriu bet nemoku isgaut  doh.gif tai sakiau zut but reikia ateit pas jus mokytis  bigsmile.gif

tau gerai, kad bent jau zinai ... nes as dar nzn ko noriu biggrin.gif nors va gi merginos rase, kad atejus cia mokytis norai pasikeite smile.gif

bloge rasei, kad yra kitas puslapis, kuriame yra daugiau nuotrauku ax.gif galima paziureti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 22 kovo 2009 - 15:08
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 16:01)
tau gerai, kad bent jau zinai ... nes as dar nzn ko noriu  biggrin.gif nors va gi merginos rase, kad atejus cia mokytis norai pasikeite  smile.gif

bloge rasei, kad yra kitas puslapis, kuriame yra daugiau nuotrauku  ax.gif  galima paziureti ?

aha atsiusiu slapt smile.gif uzrakinau nuo visai pasaliniu smile.gif
Atsakyti
Zitlali - sveika atvykus 4u.gif Kazkur as jau maciau tavo foto... g.gif O nikas visada tavo toks buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 22, 16:17)
Zitlali - sveika atvykus  4u.gif  Kazkur as jau maciau tavo foto...  g.gif  O nikas visada tavo toks buvo?  g.gif

blink.gif matei? nu va as sakau... gerai, kad laiku savo albuma uzrakinau doh.gif aha nickas per amziu amzius tas pats... gal albume mano matei? kazkada kaip parasas buvo, paskui pasalinau. Tiesa, laukiu kritikos visur jei akis uzklius cool.gif (tik po truputi, svelniai, kad fantazija neatsoktu man apskritai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 15:28)
blink.gif matei? nu va as sakau... gerai, kad laiku savo albuma uzrakinau  doh.gif aha nickas per amziu amzius tas pats... gal albume mano matei? kazkada kaip parasas buvo, paskui pasalinau. Tiesa, laukiu kritikos visur jei akis uzklius  cool.gif (tik po truputi, svelniai, kad fantazija neatsoktu man apskritai  lotuliukas.gif )

tai man rods pas tave parase ir maciau... fotokonkursu temoj gal? g.gif toj pirmoj nuotraukoj - tu labai panasi i A. Stasaityte - tai del to ir uzsikabinau uz to paraso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 22, 15:32)
tai man rods pas tave parase ir maciau... fotokonkursu temoj gal?  g.gif  toj pirmoj nuotraukoj - tu labai panasi i A. Stasaityte - tai del to ir uzsikabinau uz to paraso  bigsmile.gif

as irgi pagalvojau , kad panasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 22, 16:32)
tai man rods pas tave parase ir maciau... fotokonkursu temoj gal?  g.gif  toj pirmoj nuotraukoj - tu labai panasi i A. Stasaityte - tai del to ir uzsikabinau uz to paraso  bigsmile.gif

aa.. as jau kriminalu ieskau biggrin.gif kaip moteriska ane doh.gif

Sakes, tas photoshopas doh.gif kol ismoksiu as cia tvarkytis tai prazilsiu... vaikas zyzia, su koja supu, kad tik speciau kazka suprast siandiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 kovo 2009 - 15:41
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 14:30)
ismok sulimpinti, nes vistiek teks  mirksiukas.gif jei naudojies PS parasyk pasta atsiusiu pamokele apie koliaza  smile.gif

beje, toj pamokelej parasyta, kad ikelus foto i koliaza jau pagrindini, galima keist dydi su Edit – Transform – Scale - nemanau, kad tai geras budas, nes issitampo foto neproporcingai... as keiciu per image size, gal yra dar koks kitas budas smile.gif
Atsakyti
000189.gif dar karteli prasau Jusu pagalbos... Kokio softo reikia, kad atsidarytu PS nuotrukos fotografuotos RAW formatu verysad.gif
Atsakyti
Vasaraite, man atsidaro automatiškai. Per fotoaparato programą ir tiesiai į PS. O gal pas Tave senesnis PS? Tai pasieškok google, įvedusi pvz., Photoshop CS Raw. turėtum rasti paaiškinimą.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 22, 16:47)
beje, toj pamokelej parasyta, kad ikelus foto i koliaza jau pagrindini, galima keist dydi su Edit – Transform – Scale - nemanau, kad tai geras budas, nes issitampo foto neproporcingai... as keiciu per image size, gal yra dar koks kitas budas smile.gif

va ties tuo pasidaviau, kai reikejo antra taip pat istampyt blush2.gif einu pabandysiu kaip tu...

Tiesa, foto kudroj perziurejau jusu darbus visu, tai suuuuper wub.gif saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 22 kovo 2009 - 16:26
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 22, 17:07)
Vasaraite, man atsidaro automatiškai. Per fotoaparato programą ir tiesiai į PS. O gal pas Tave senesnis PS? Tai pasieškok google, įvedusi pvz., Photoshop CS Raw. turėtum rasti paaiškinimą.

Aciu, bandysiu ieskot 4u.gif
Atsakyti