Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 25, 10:35)

radau tik tokias uosto foto smile.gif

Grazu, tik man atrodo griuna siek tiek, ypac pirmoji. 4u.gif
Atsakyti
Almante, man irgi atrodo, kad pirmoji griūna, na o antrojoj dešinė pusė per sunki blush2.gif

Liamuna, na ar ką nors sugalvojai techniniams ND?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 25 kovo 2009 - 10:45
merginos, cia ikeliau tas foto, tik taip parodymui blush2.gif man rodos cia net ne as fotkinau o MB g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 25, 10:43)

Liamuna, na ar ką nors sugalvojai techniniams ND?

na zinok pasimetus esu. blush2.gif (galva siom dienom visai neveikia) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 10:04)
Man visvien neiseina remelio padaryti. Background color nereandu, o prie canvas size padarius juoda nekeicia  g.gif

Aš rėmelius (jei nereikia keisti jokių dydžių) darau šitaip:
1. Select all
2. Edit stroke (išmeta lentelę, kur gali keist rėmelio storį, spalvą, net gi location - ar į centrą, ar į išorę ar į vidų)
Jei yra noras dar ir blending mode gali reguliuotis.
3. jei viskas tinka, spausti OK.

Jei reikia keisti nuotraukos ar kokį nors dydį aš kažkodėl visad keičiu per Image - image size. Nežinau ar tai kiek nors palengvins ar padės, bet aš naudojuos šitokiu būdu rėmeliams dėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 25, 10:54)
1. Select all
2. Edit stroke (išmeta lentelę, kur gali keist rėmelio storį, spalvą, net gi location - ar į centrą, ar  į išorę  ar į vidų)

as remelius per PS lygiai taip pat dedu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kazkada pas pazengusias isskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 25, 11:54)
1. Select all
2. Edit stroke (išmeta lentelę, kur gali keist rėmelio storį, spalvą, net gi location - ar į centrą, ar  į išorę  ar į vidų)
Jei reikia keisti nuotraukos ar kokį nors dydį aš kažkodėl visad keičiu per Image - image size.  Nežinau ar tai kiek nors palengvins ar padės, bet aš naudojuos šitokiu būdu rėmeliams dėt. 4u.gif

Aš seniau bandžiau taip daryt, bet man visad tik į vidų užsidėdavo, nors ir užžimėdavau outside... g.gif
Atsakyti
Kaip jums tokia uzduotis? (is 10 pamokeles) blush2.gif (tik nezinau ar spalva konkretint? ar tegu- pasirinkimo laisve? ) g.gif

Spalva.
Surinkite daugybę tarpusavyje nesusijusių objektų, išskyrus tai, kad jie būtų parinkti vienoje spalvų gamoje. Naudokite ryškų apšvietimą , gali būti nuo nukritusių lapų iki bulvių, maišinio audeklo, senų beisbolo kamuoliukų. Visa tai gali sukurti pakankamai įdomų, smagų, nuotaikingą kadrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 25 kovo 2009 - 11:19
O iš www.morguefile.com 2-a pamoka neišversta? Sorri, aš tokia atsilikus baisingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 25, 11:22)
O iš www.morguefile.com  2-a pamoka neišversta? Sorri, aš tokia atsilikus baisingai  doh.gif

diafragma ir islakymas? g.gif (yra)
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 25, 11:18)
Kaip jums tokia uzduotis? (is 10 pamokeles)  blush2.gif (tik nezinau ar spalva konkretint? ar tegu- pasirinkimo laisve? ) g.gif

Spalva.
Surinkite daugybę tarpusavyje nesusijusių objektų, išskyrus tai, kad jie būtų parinkti vienoje spalvų gamoje. Naudokite ryškų apšvietimą , gali būti nuo nukritusių lapų iki bulvių, maišinio audeklo, senų beisbolo kamuoliukų. Visa tai gali sukurti pakankamai įdomų, smagų, nuotaikingą kadrą.

zinok, nieko nesupratau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 25, 11:25)
zinok, nieko nesupratau ax.gif  blush2.gif

surenkam vienos spalvos daiktus, jas isdeliojam/sukomponuojam kuo idomiau ir fotografuojam. 4u.gif
Atsakyti