Labas rytas
Ačiū dar kartą visom už sveikinimus bandžiau cituoti, bet paskui daugoka pasirodė citatų lamella, kas ten su mano fotiku a?
QUOTE(Armana @ 2009 03 25, 08:54)
Albume pakomentavau techninius ND. Tik neužmėtykit pomidorais labai nepykit už išsakytą kritiką ir jeigu jums ji netinka, tai paprasčiausiai nekreipkit dėmesio
neatsiprasinek uz savo nuomone
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 10:04)
Man visvien neiseina remelio padaryti. Background color nereandu, o prie canvas size padarius juoda nekeicia
Tau canvas size juoda daro, taip? Tai ten toj canzas size lentelej apačioj yra fono keitimas...paieškok.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 09:04)
Man visvien neiseina remelio padaryti. Background color nereandu, o prie canvas size padarius juoda nekeicia
Man atrodo, kad ir neturėtų keisti (bent aš nežinau). Jeigu rėmelio spalva nepatinka, tai iš naujo darau kitą
Čia kur apibrėžta raudonai galima pasirinkti spalvas
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 25, 10:01)
lamella, kas ten su mano fotiku a?
Zitlali, patiko Tavo mergina lašuose, čia su blykste fotografuota?
Puke, jau viską pasakė apie Tavo foto, man belieka, tik pritarti.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 09:04)
Kaip tu darai rėmelį?
Jei su Canvas Size, tai pasirink Canvas extension Color (pabandžiau visus pasirinkimus, su visais gavosi)...
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 19:25)
nesuprantau kaip cia sm puslapis tai pnerodo, jei tik i ploti kas ideda didesnes foto, tai taip puse ir nematau ir ner kaip net pastumdyt kazkas cia netaip. ir cituot mugtyuku jau nebematau.
man ir tas pats buna, kai taip
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 22:39)
parodysiu ir as viena mazes foto as - kaip jum kadravimas? (naujas zodis, nusiziuretas is pazengusiu )
be to ka sake, tai tradicinis mano pastebejimas, ko man truksta man ryskumo turkumas
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 08:29)
Apie lasus kalbat, ikelsiu viena senai senai daryta
idomiai
QUOTE(Armana @ 2009 03 25, 08:54)
Albume pakomentavau techninius ND. Tik neužmėtykit pomidorais labai nepykit už išsakytą kritiką ir jeigu jums ji netinka, tai paprasčiausiai
kiekvienas gi turi savo nuomone
QUOTE(Ninin @ 2009 03 25, 10:24)
Kaip tu darai rėmelį?
Jei su Canvas Size, tai pasirink Canvas extension Color (pabandžiau visus pasirinkimus, su visais gavosi)...
einu dar bandyt visaip kaip pasaket, aciu
Taip, su blykste fotografuota mergina
labas na ir priraset
Duoma, man patinka tavo foto ypac pirmoji, antroje akys merginos labai labai, o mb paziurejo i ta foto ir nesuprato kas cia man taip patiko
Lamella super nuotraukyte plaukai merginos
Zitlali,pirmoje man labai spalvos grazios
mergina duse irgi patiko tik gal kiek tamsoka
Stikline, su gimtadieniu nors ir paveluotai
lyg ir sutaise kompa kazkaip labai greitai pagal ju tempus
parode kur sukele visas foto ir dokumentus, o as jau buvau praradusi vilti juos atrast ai dar PS sc3 instaliavo uz dyka, belieka mokytis
Papildyta:
galetu dar SM favorites atsirast
Duoma, man patinka tavo foto ypac pirmoji, antroje akys merginos labai labai, o mb paziurejo i ta foto ir nesuprato kas cia man taip patiko
Lamella super nuotraukyte plaukai merginos
Zitlali,pirmoje man labai spalvos grazios
mergina duse irgi patiko tik gal kiek tamsoka
Stikline, su gimtadieniu nors ir paveluotai
lyg ir sutaise kompa kazkaip labai greitai pagal ju tempus
parode kur sukele visas foto ir dokumentus, o as jau buvau praradusi vilti juos atrast ai dar PS sc3 instaliavo uz dyka, belieka mokytis
Papildyta:
galetu dar SM favorites atsirast
QUOTE(Valetta @ 2009 03 25, 11:02)
Ačiū
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 22:53)
almante k papasakok man placiau apie foto ANT UOSTO DUGNO,labai idomu pasidare,cia atoslugis ar kaip?
aha, cia atoslugis nematant kitos uosto dalies, labai mistiskai atrodo.
radau tik tokias uosto foto
man ten uz nugaros yra normalus zvejybinis uostas, kuriame dar ir ruoniai gyvena