Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 23:33)
papasakot,tai ne nezinau ar iseitu  blush2.gif vzn kai fotografuoja vertikalu(portretini) kadra,tai ranka ne prie saves,bet pakelta ir per alkune sulenkta ... niu taip ir kazkaip susibalansuoja  rolleyes.gif man ''lipo'' sitas budas,arba jau su fotiko svoriu susidraugavau  cool.gif

nelabai supratau. Gal čia kas nors panašaus yra?
Atsakyti
Zitlali, ant mergytes veido matosi lempu sviesa, geltoni, ruzavi plotai, o mama jau negavus tokios tiesiogines sviesos,tai jos odos spalva vienodesne. Plius ryskumo truksta 4u.gif Zinau,kad parodysi sauniu darbu, nes noro turi mokintis 4u.gif mirksiukas.gif Pirmosios nuotraukos spalvos patiko 4u.gif

Puke, patinka kadro minimalizmas, tik to ruzavumo daugoka and dukrytes odeles 4u.gif
Atsakyti
1.pamoka nr 6.
2.nr 7.
3.nr 8
4.nr 9
5.nr 10

na va dar kelios pamokeles. 4u.gif

eh.. vadinas reiks is naujo namu darbus daryti rolleyes.gif istikruju tai visai neliudziu, kankinu fotika kai tik randu laisva minute biggrin.gif neprosal pasipraktikuoti ir daugiau!
mano fotikas yra su nekeiciamu objektyvu,todel fokusuoti galima tik automatiskai arba spaudant mygtukus.tai toks fotikas ir yra muiline? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seava: 25 kovo 2009 - 00:20
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 00:19)
eh.. vadinas reiks is naujo namu darbus daryti rolleyes.gif  istikruju tai visai neliudziu, kankinu fotika kai tik randu laisva minute biggrin.gif neprosal pasipraktikuoti ir daugiau!
mano fotikas yra su nekeiciamu objektyvu,todel fokusuoti galima tik automatiskai arba spaudant mygtukus.tai toks fotikas ir yra muiline? g.gif

Nepergyvenk del wb,ne taip supratai ir tiek mirksiukas.gif Trys foto prie naturalaus apsvietimo ir trys prie dirbtino apsvietimo mirksiukas.gif
Koks fotikas pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 25 kovo 2009 - 00:29
Fujifilm Finepix S1000fd
paprastas ,nebrangus,bet man jis patinka ,turi daug nustatymu.o ir spalvos grazios.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 00:34)
Fujifilm Finepix S1000fd
paprastas ,nebrangus,bet man jis patinka ,turi daug nustatymu.o ir spalvos grazios.

Mano nuomone tavo fotoaparatas skaitosi pagerinta muiline mirksiukas.gif Laukiam daugiau nuotrauku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2009 03 25, 00:51)

Liuks,tik noretusi didesniu nuotrauku,nes tokias labai sunku iziureti.Va tame cia ir blogumas,kad dideles foto istampo puslapi,o mazu nelabai matosi doh.gif
Atsakyti
as kaiptik dabar ir vargstu su nuotraukos dydziu,o pasirodo ji jau ir isikele ir vel issitryne:)
Papildyta:
user posted image

nusiziurejau kaip jus lasiukus fotkinot ir as pabandziau blush2.gif
Atsakyti
Puke, o man uŽkliuvo stalo linija: padėk kamuoliuką ir nusiridens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 25, 01:04)
Zitlali, ant mergytes veido matosi lempu sviesa, geltoni, ruzavi plotai, o mama jau negavus tokios tiesiogines sviesos,tai jos odos spalva vienodesne. Plius ryskumo truksta 4u.gif  Zinau,kad parodysi sauniu darbu, nes noro turi mokintis 4u.gif mirksiukas.gif Pirmosios nuotraukos spalvos patiko 4u.gif

Puke, patinka kadro minimalizmas, tik to ruzavumo daugoka  and dukrytes odeles 4u.gif

aaa... teisybe g.gif aciu 4u.gif

Ta foto su mergaite prie stalo man butu viskas super, jei butu ne tokia rausva ir mergaite ziuretu tiesiai i objektyva.. db ji tokia apspangus ax.gif bet patinka 'svarios' foto , grazu 4u.gif

Apie lasus kalbat, ikelsiu viena senai senai daryta smile.gif Mokeciau jei su Shopu viska daryti tai akis ryskesnes padaryciau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 kovo 2009 - 08:42

dekui uz komentarus mano mergaitei biggrin.gif taisysiu ta ruzava odele, bet akiu placiau pramerktu man cia ir nsinori, kartais nuobodu, kai ziurima tiesiai i objektyva placiai atmerkus akis biggrin.gif o stalas is ties siek tiek kreivokas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Albume pakomentavau techninius ND. Tik neužmėtykit pomidorais pomidorai2.gif labai nepykit už išsakytą kritiką blush2.gif ir jeigu jums ji netinka, tai paprasčiausiai nekreipkit dėmesio blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 25, 08:29)
Apie lasus kalbat, ikelsiu viena senai senai daryta smile.gif Mokeciau jei su Shopu viska daryti tai akis ryskesnes padaryciau biggrin.gif

Labai graži nuotraukytė wub.gif Gal kiek per intensyvi odos spalva, bet visa kita man patinka ax.gif

Duomą norėjau pagirti už gerus portretus, jie man labai labai patiko 4u.gif Duoma, tu tikra šaunuolė 4u.gif

Taip pat Lamellos portretas labai patiko wub.gif

Pūkės mergaitės portretas šaunus, tik rausvos spalvytės gal kiek daugoka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 25 kovo 2009 - 08:56