Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Puke,man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Puke, man demesi blasko ta lenta, ar kazkas, kur uz mergytes nugaros
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 22:39)
parodysiu ir as viena mazes foto as - kaip jum kadravimas?

noriu ismokt prisikabint, tai gal man tas kedes atlosas maiso? mastau.gif

o siaip tai TIK TIK pazvelgus i foto wub.gif , tik po to pradejau ieskot slieku asfalte biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 22:48)

O man kaip tik,viskas aisku,kad mergaite sedi ant kedes atsiremus smakru i stala.As nematau cia nereikalingu detaliu.Taip faine atsispindi nuo stalo.Zodziu kiekvainam pagal skoni. mirksiukas.gif
almante k papasakok man placiau apie foto ANT UOSTO DUGNO,labai idomu pasidare,cia atoslugis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 22:39)

Jei dar taip mergyte atvirom akutem i objektyva ziuretu bigsmile.gif
Spalvos gal kiek per daug rausvumo turi, bet nepastikiu savo monitorium, tai nieko nesakau ax.gif 4u.gif

Labai patiko Duomos portretai, ipatingai pirmasis thumbup.gif

Klauset kaip vaikus fotografuot- islaikyma darau ne ilgesni kaip 1/100s, o daugiau tai sekmes reikalas biggrin.gif Jokiu trikoju niekada schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 23:00)
Spalvos gal kiek per daug rausvumo turi, bet nepastikiu savo monitorium, tai nieko nesakau ax.gif  4u.gif

turi turi to rausvumo ir man taip rodosi per monitoriu wink.gif, bet matyt Puke taip specialiai paderino spalvas, arne Puke? ax.gif
Atsakyti
Sadi, ačiū. blush2.gif Hmz. Dešine kirpau man atrodo, tai galėčiau patvarkyt. bandysiu dar pyragėlį tvarkyt. 4u.gif
c-girl, Ačiū. notworthy.gif

beje. Įrašė tėtis man photoshopą Cs4 atrodo. Nu šakes kiek daug naujovių. bigsmile.gif Bet čekų kalba. Bet bandom verst į anglišką. : )
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 23:12)
Sadi, ačiū.  blush2.gif Hmz. Dešine kirpau man atrodo, tai galėčiau patvarkyt. bandysiu dar pyragėlį tvarkyt.  4u.gif
c-girl, Ačiū.  notworthy.gif

beje. Įrašė tėtis man photoshopą Cs4 atrodo. Nu šakes kiek daug  naujovių.  bigsmile.gif  Bet čekų kalba. Bet bandom verst į anglišką. : )

Duoma,žaviuosi tavim,tavo užsidegimu.Šaunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 22:48)

kedes atlosas biggrin.gif
QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 23:00)
Jei dar taip mergyte atvirom akutem i objektyva ziuretu bigsmile.gif
Spalvos gal kiek per daug rausvumo turi, bet nepastikiu savo monitorium, tai nieko nesakau ax.gif  4u.gif

vat cia jau misija neimanoma doh.gif lotuliukas.gif pagautas momentas - kelias sekundes taip pabuvo biggrin.gif

o rausvumo turi, as cia jau maklinau su actionais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 23:22)
kedes atlosas biggrin.gif

vat cia jau misija neimanoma doh.gif  lotuliukas.gif pagautas momentas - kelias sekundes taip pabuvo biggrin.gif

o rausvumo turi, as cia jau maklinau su actionais blush2.gif

Man tas rausvumas pirstu galuose labai jau matomas ax.gif
Atsakyti
inesaS, baik. Gėdini mane. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 21:10)
Isduok paslapti,ka... blush2.gif

niu cia suintrigavau biggrin.gif gal jus taip ir fotkinat mirksiukas.gif
as uzmaciau per Colleen Rooney ta Real Women laida blush2.gif

papasakot,tai ne nezinau ar iseitu blush2.gif vzn kai fotografuoja vertikalu(portretini) kadra,tai ranka ne prie saves,bet pakelta ir per alkune sulenkta ... niu taip ir kazkaip susibalansuoja rolleyes.gif man ''lipo'' sitas budas,arba jau su fotiko svoriu susidraugavau cool.gif
Papildyta:
Puke,kadravimas geras smile.gif tik odyte l.ruzava ir akytes primerktos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 24 kovo 2009 - 23:35