Puke, man demesi blasko ta lenta, ar kazkas, kur uz mergytes nugaros
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 22:39)
parodysiu ir as viena mazes foto as - kaip jum kadravimas?
noriu ismokt prisikabint, tai gal man tas kedes atlosas maiso?
o siaip tai TIK TIK pazvelgus i foto , tik po to pradejau ieskot slieku asfalte
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 22:48)
O man kaip tik,viskas aisku,kad mergaite sedi ant kedes atsiremus smakru i stala.As nematau cia nereikalingu detaliu.Taip faine atsispindi nuo stalo.Zodziu kiekvainam pagal skoni.
almante k papasakok man placiau apie foto ANT UOSTO DUGNO,labai idomu pasidare,cia atoslugis ar kaip?
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 22:39)
Jei dar taip mergyte atvirom akutem i objektyva ziuretu
Spalvos gal kiek per daug rausvumo turi, bet nepastikiu savo monitorium, tai nieko nesakau
Labai patiko Duomos portretai, ipatingai pirmasis
Klauset kaip vaikus fotografuot- islaikyma darau ne ilgesni kaip 1/100s, o daugiau tai sekmes reikalas Jokiu trikoju niekada
QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 23:00)
Spalvos gal kiek per daug rausvumo turi, bet nepastikiu savo monitorium, tai nieko nesakau
turi turi to rausvumo ir man taip rodosi per monitoriu , bet matyt Puke taip specialiai paderino spalvas, arne Puke?
Sadi, ačiū. Hmz. Dešine kirpau man atrodo, tai galėčiau patvarkyt. bandysiu dar pyragėlį tvarkyt.
c-girl, Ačiū.
beje. Įrašė tėtis man photoshopą Cs4 atrodo. Nu šakes kiek daug naujovių. Bet čekų kalba. Bet bandom verst į anglišką. : )
c-girl, Ačiū.
beje. Įrašė tėtis man photoshopą Cs4 atrodo. Nu šakes kiek daug naujovių. Bet čekų kalba. Bet bandom verst į anglišką. : )
QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 23:12)
Sadi, ačiū. Hmz. Dešine kirpau man atrodo, tai galėčiau patvarkyt. bandysiu dar pyragėlį tvarkyt.
c-girl, Ačiū.
c-girl, Ačiū.
Duoma,žaviuosi tavim,tavo užsidegimu.Šaunuole
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 22:48)
kedes atlosas
QUOTE(c-girl @ 2009 03 24, 23:00)
Jei dar taip mergyte atvirom akutem i objektyva ziuretu
vat cia jau misija neimanoma pagautas momentas - kelias sekundes taip pabuvo
o rausvumo turi, as cia jau maklinau su actionais
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 23:22)
kedes atlosas
Man tas rausvumas pirstu galuose labai jau matomas
inesaS, baik. Gėdini mane.
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 21:10)
Isduok paslapti,ka...
niu cia suintrigavau gal jus taip ir fotkinat
as uzmaciau per Colleen Rooney ta Real Women laida
papasakot,tai ne nezinau ar iseitu vzn kai fotografuoja vertikalu(portretini) kadra,tai ranka ne prie saves,bet pakelta ir per alkune sulenkta ... niu taip ir kazkaip susibalansuoja man ''lipo'' sitas budas,arba jau su fotiko svoriu susidraugavau
Papildyta:
Puke,kadravimas geras tik odyte l.ruzava ir akytes primerktos