Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Duoma - portetas pirmas labai wub.gif thumbup.gif antras man reiktų daugiau vietos dešnej pusej, bet spalvos ir ryškumas bigsmile.gif su pyragėlio spalvom kažką pridirbai - neapetitnas schmoll.gif

Seava - šuniukas mielas, bet wb ir aš linkusi neužskaityt cool.gif

vugi - užduoties su diafragmos, atstumo ir židinio nuotolio keitimu tikslas yra pajausti kaip kinta ir nuo ko priklauso ryškumo zona. Dėl pirmos jau sakė - man rodos tikrai sumaišyta antra ir trečia nuotraukos vietom. Antroj vietoj man nesimato ryškumo zona. Gal pamėgink visas tris fotografuot su tuo pačiu objektu kaip- kad trečią fotografavai?

QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 19:16)
Susikaupimas

labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 19:19)
as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera

rodyk kaip mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 21:18)
maniske kai fotkino, tai fotografe ten visaip kaip lakste aplink, zemyn aukstyn kylojo fotika, siaip kad ir stovui ten jau vietos nera kur pastatyt  biggrin.gif . tiesiog laaaabai sviesus kambarys, baltos sienos, baltas patiesalas ir sviesus 85mm objektyvas, stai ir visas stebuklas

va va, visos sąlygos kuo trumpesniam išlaikymui ir jokio stebuklo.

Merginos - kur gaut laiko ramiai pafotkinti???? nu blyn, net verkt norisi kaip rankos niežti, o neina ištaikyt momento doh.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 21:51)
bleka muka as jei naturaliam apsvietime islaikyma didinu iki 1/50s tai man nuotrauka tamsus blynas gaunasi  unsure.gif

o iso? man diena prie normalaus apšvietimo 1/60 užtenka
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 24, 21:54)

Papildyta:
o iso? man diena prie normalaus apšvietimo 1/60 užtenka

maziausias 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 21:55)
maziausias 100  g.gif

kelk mirksiukas.gif

pvz šitas buitiakas iso 800 man ryškumo pakanka. Aišku su PS pažaidus būtų dar geriau, bet tokiom sąlygom man rodos pakankamai. Aišku aš čia šneku apie gyvenimo fotografavimą įprastom sąlygom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 24 kovo 2009 - 22:00
QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 20:02)

Almante, aha, specialiai.  blush2.gif  Man paskutiniu metu norisi šviesių, šiltų spalvų nuotraukų...  ax.gif  Gal papasakot, kaip darau?

papasakok bigsmile.gif gaila as tokiu portretu nefotkinu... tu gal curves pastumdai> kazkur buvau radus kaip cross procesa ant PS padaryt, tai irgi graziai zalsva nuotrauka gavosi
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 24, 21:57)

tuomet labai muilas matosi iskart ... ir ryskumo visiskai neer g.gif

zodziu siandien jau sakau labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 24 kovo 2009 - 22:01
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 21:58)
tuomet labai muilas matosi iskart ... ir ryskumo visiskai neer  g.gif

zodziu siandien jau sakau labanakt  4u.gif

nu jau, Canon 450 pakankamai neblogai susidoroja su iso g.gif
Atsakyti
kelk  mirksiukas.gif

pvz šitas buitiakas iso 800 man ryškumo pakanka. Aišku su PS pažaidus būtų dar geriau, bet tokiom sąlygom man rodos pakankamai. Aišku aš čia šneku apie gyvenimo fotografavimą įprastom sąlygom  ax.gif

nu ir tu zinok man jau cia triuskmas matosi unsure.gif
Atsakyti
kelk  mirksiukas.gif

pvz šitas buitiakas iso 800 man ryškumo pakanka. Aišku su PS pažaidus būtų dar geriau, bet tokiom sąlygom man rodos pakankamai. Aišku aš čia šneku apie gyvenimo fotografavimą įprastom sąlygom  ax.gif

Pas mane uzkelus iki 200 jau siaubas gaunasi doh.gif O cia tu su naujuoju mazyli bigsmile.gif fotografavai?
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 22:02)
nu ir tu zinok man jau cia triuskmas  matosi  unsure.gif

Nu bet ir iso 800.Man cia visai neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 21:51)
bleka muka as jei naturaliam apsvietime islaikyma didinu iki 1/50s tai man nuotrauka tamsus blynas gaunasi  unsure.gif

o f koks?

ir kiekvienu namu aplinka aplinkai nelygi - kiekvienas fotikas vis kitaip ima. as jau net nefotkinu be blykstes namie, nes vistiek pro langus man truksta sviesos. o objektyvas gan tamsus pas manes f/3.5-5.6.

zinoma pabandyk kelt iso, bet vargiai ta sviesuma pagausi smile.gif

ir aplamai, duok foto su exif - greit mes viska tau isryskinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 22:02)
nu ir tu zinok man jau cia triuskmas  matosi  unsure.gif

na taip, rodymui plačiai visuomenei manau nelabai tinka, bet sau, draugam rodyt - labai neblogai prie prasto apšvietimo.

QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 22:04)
Pas mane uzkelus iki 200 jau siaubas gaunasi doh.gif O cia tu su naujuoju mazyli  bigsmile.gif  fotografavai?

aha, čia jau naujasis. Kai nupirkau, paėmiau į rankas ir prilipo iškart. Senuko nesu į rankas paėmus nuo to laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 24, 22:23)
aha, čia jau naujasis. Kai nupirkau, paėmiau į rankas ir prilipo iškart. Senuko nesu į rankas paėmus nuo to laiko  wub.gif

Isivaizduoju wub.gif
Atsakyti
parodysiu ir as viena mazes foto as - kaip jum kadravimas? (naujas zodis, nusiziuretas is pazengusiu lotuliukas.gif )g.gif blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti