Seava - šuniukas mielas, bet wb ir aš linkusi neužskaityt
vugi - užduoties su diafragmos, atstumo ir židinio nuotolio keitimu tikslas yra pajausti kaip kinta ir nuo ko priklauso ryškumo zona. Dėl pirmos jau sakė - man rodos tikrai sumaišyta antra ir trečia nuotraukos vietom. Antroj vietoj man nesimato ryškumo zona. Gal pamėgink visas tris fotografuot su tuo pačiu objektu kaip- kad trečią fotografavai?
QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 19:16)
Susikaupimas
labai labai
QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 19:19)
as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera
rodyk kaip
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 21:18)
maniske kai fotkino, tai fotografe ten visaip kaip lakste aplink, zemyn aukstyn kylojo fotika, siaip kad ir stovui ten jau vietos nera kur pastatyt . tiesiog laaaabai sviesus kambarys, baltos sienos, baltas patiesalas ir sviesus 85mm objektyvas, stai ir visas stebuklas
va va, visos sąlygos kuo trumpesniam išlaikymui ir jokio stebuklo.
Merginos - kur gaut laiko ramiai pafotkinti???? nu blyn, net verkt norisi kaip rankos niežti, o neina ištaikyt momento
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 21:51)
bleka muka as jei naturaliam apsvietime islaikyma didinu iki 1/50s tai man nuotrauka tamsus blynas gaunasi
o iso? man diena prie normalaus apšvietimo 1/60 užtenka