Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 20:16)
Zitlali, abejose foto trūksta ryškumo, fokusas kažkur dingęs, bet vaizdai gražūs wub.gif
Ačiū už pamokas, visas parsisiunčiau reiks mokytis. 4u.gif

Susikaupimas
user posted image

labai wub.gif o jau taip susirupinusi fotografe biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantau kaip cia sm puslapis tai pnerodo, jei tik i ploti kas ideda didesnes foto, tai taip puse ir nematau ir ner kaip net pastumdyt doh.gif kazkas cia netaip. ir cituot mugtyuku jau nebematau.

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:02)
Dar viena:

na ir vel man ryskumo aiskumo truksta ax.gif

lamella wub.gif nu labai jau - ir vaizdas ir momentas, ir ryskumas ir spalvos - viskas man labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 20:21)
labai  wub.gif o jau taip susirupinusi fotografe  biggrin.gif

Taip susirūpinus, kaip čia geriau nufotografuot. biggrin.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 20:25)
lamella  wub.gif nu labai jau - ir vaizdas ir momentas, ir ryskumas ir spalvos - viskas man labai  biggrin.gif

Dėkui blush2.gif
Galvojau dėt ar nedėt čia, galvojau išbrokinsit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 19:28)
Galvojau dėt ar nedėt čia, galvojau išbrokinsit... ax.gif

tu tik maziau galvok, galvos neskaudes wink.gif dek dek visada dek smile.gif
Atsakyti
lamella, tavo Susikaupimas wub.gif , man labai fono spalvvos patiko wub.gif
QUOTE(vugi @ 2009 03 24, 20:16)
na galesiu pakartoti.. tik smile.gif, tik dienos reikes palaukti

o kam dienos laukti g.gif jamk fotika i rankas ir pabandyk dar karteli mirksiukas.gif tinka ir prie kito apsvietimo, nebutinai dienos 4u.gif
Atsakyti
gali but kad su sunimis thumbup.gif

aciu uz komentarus.. 4u.gif kazkas klause objektyva koki naudoju, ne fotika doh.gif , 10 darbu is kart darau tai sumakaluoju... tai Micro nikkor 60mm (ten kur isplauke)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 19:41
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 20:30)
tu tik maziau galvok, galvos neskaudes wink.gif dek dek visada dek smile.gif

Klausau. biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 24, 20:40)
lamella, tavo Susikaupimas wub.gif , man labai fono spalvvos patiko wub.gif

Čia sekmadienį kai saulė švietė, laukuose, užtat tokios spalvos gavos, nieko nedariau su PS biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 20:41)
gali but kad su sunimis  thumbup.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Vugi, Ediper, Vsaraite, Oj, ačiū. 4u.gif
Bonda, na jau... blush2.gif Pasižiūrėjus albume, tai man pavydas sukyla. doh.gif 4u.gif
Almante, aha, specialiai. blush2.gif Man paskutiniu metu norisi šviesių, šiltų spalvų nuotraukų... ax.gif Gal papasakot, kaip darau?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 19:19)

as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera  thumbup.gif

Isduok paslapti,ka... blush2.gif
Atsakyti
Lamella, liuks thumbup.gif

Zitlali, man kokybes truksta abiejuose tavo nuotraukose, o antroje ir apsvietimas nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Duoma, man patinka tavo foto mirksiukas.gif
Lamella, super nuotruakyte wub.gif
Zitlali,pirmoje man labai spalvos grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 24 kovo 2009 - 20:27
Duoma Bite

QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 19:19)
as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera  thumbup.gif

Papasakok kaip cia reikia laikyti bigsmile.gif Kelby knygoj raso, kaip reikia fotiko dirzeli aplink ranka apsivynioti, gal cia tas budas? g.gif
Atsakyti