Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Atsiprasau uz pasikartojima, bet del sv. ramybes pasikartosiu su Nd smile.gif
1. Skirtingos diafragmos
user posted image
1. f/1.8 (ISO 100); 2. f/13 (ISO 800) 3. f/22 (ISO1600).

2. Židinio nuotolio keitimas
user posted image

3. Atstumo keitimas

user posted image

4. 3 daiktai
user posted image
Atsakyti
Vasaraite aha doh.gif truksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:22)

man nepatiko costum spalvos
unsure.gif g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 18:53)
vaizdelis laaaabai laaabai mielas  wub.gif , ale nu nerandu kur fokusas ar man jau akyse nerysku lens.gif
hmmmm . ..  .tiesiog nezinau kaip ten kas , bet va rezultatas rodo kad va ne taip smile.gif reikejo balto lapo skiaute i kisene isidet ir butu ji nufotkinus wink.gif

as fotkusa matau mamytes pirste g.gif ir man sito kadro gal vertikalaus noretusi t.y. truputi kitokio kadravimo g.gif

vugi
per ebay nuspirkom tokius kiniskus http://shop.ebay.co....-All-Categories

nu zymiai geriau nei baltas lapas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:02)

Dar viena:

man tai ryskumo trukstas ir toj, ir anoj ax.gif (bet cia is mane skitko ir neisgirsi -paklausk senbuviu tongue.gif lotuliukas.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:02)
Ediper, Rasytcia joa.. labai judrus vaikutis, kojom vis 'bega' hihihi.gif bet aisku nepasiteisinimas...  doh.gif fotikas Nikon D80

o koks objektyvas?? bigsmile.gif graziai fonas isplautas mirksiukas.gif
Atsakyti
vugi, susitvarkei, bet as asmeniskai kabinuosi prie vieno ND blush2.gif

skirtingos diafragmos... gal foto vietom sukeitei? antra su trecia? man kazkas cia negerai, kaip kitoms atrodo g.gif
Atsakyti
Zitlali, abejose foto trūksta ryškumo, fokusas kažkur dingęs, bet vaizdai gražūs wub.gif
Ačiū už pamokas, visas parsisiunčiau reiks mokytis. 4u.gif

Susikaupimas
user posted image
Atsakyti
vugi, susitvarkei, bet as asmeniskai kabinuosi prie vieno ND

skirtingos diafragmos... gal foto vietom sukeitei? antra su trecia? man kazkas cia negerai, kaip kitoms atrodo

aha.. uzmirsau kas.. lyg peperoni.. jau ir sake, kad atrodo jog sukeista.. bet isteisu nesukeista.. , na galesiu pakartoti.. tik smile.gif, tik dienos reikes palaukti
Atsakyti
lamella, man tavoji patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 20:16)
Zitlali, abejose foto trūksta ryškumo, fokusas kažkur dingęs, bet vaizdai gražūs wub.gif
Ačiū už pamokas, visas parsisiunčiau reiks mokytis. 4u.gif

Susikaupimas
user posted image

kokia matyta mergina doh.gif aaaa... db numirsiu kol neatkapstysiu kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 20:02)

Dar viena:
user posted image

grazu bigsmile.gif tik ta pati problema unsure.gif tu su trikoju fotkinai? kazkaip itariu ,kad sikart fotikas sujudejo g.gif

as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 24, 20:18)
lamella, man tavoji patinka mirksiukas.gif  thumbup.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 20:19)
kokia matyta mergina  doh.gif aaaa... db numirsiu kol neatkapstysiu kur  lotuliukas.gif

Na va, gal susija su šunimis? biggrin.gif
Atsakyti