Atsiprasau uz pasikartojima, bet del sv. ramybes pasikartosiu su Nd
1. Skirtingos diafragmos
1. f/1.8 (ISO 100); 2. f/13 (ISO 800) 3. f/22 (ISO1600).
2. Židinio nuotolio keitimas
3. Atstumo keitimas
4. 3 daiktai
QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:22)
man nepatiko costum spalvos
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 18:53)
vaizdelis laaaabai laaabai mielas , ale nu nerandu kur fokusas ar man jau akyse nerysku
hmmmm . .. .tiesiog nezinau kaip ten kas , bet va rezultatas rodo kad va ne taip reikejo balto lapo skiaute i kisene isidet ir butu ji nufotkinus
hmmmm . .. .tiesiog nezinau kaip ten kas , bet va rezultatas rodo kad va ne taip reikejo balto lapo skiaute i kisene isidet ir butu ji nufotkinus
as fotkusa matau mamytes pirste ir man sito kadro gal vertikalaus noretusi t.y. truputi kitokio kadravimo
vugi per ebay nuspirkom tokius kiniskus http://shop.ebay.co....-All-Categories
nu zymiai geriau nei baltas lapas
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:02)
man tai ryskumo trukstas ir toj, ir anoj (bet cia is mane skitko ir neisgirsi -paklausk senbuviu )
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:02)
Ediper, Rasytcia joa.. labai judrus vaikutis, kojom vis 'bega' bet aisku nepasiteisinimas... fotikas Nikon D80
o koks objektyvas?? graziai fonas isplautas
vugi, susitvarkei, bet as asmeniskai kabinuosi prie vieno ND
skirtingos diafragmos... gal foto vietom sukeitei? antra su trecia? man kazkas cia negerai, kaip kitoms atrodo
skirtingos diafragmos... gal foto vietom sukeitei? antra su trecia? man kazkas cia negerai, kaip kitoms atrodo
Zitlali, abejose foto trūksta ryškumo, fokusas kažkur dingęs, bet vaizdai gražūs
Ačiū už pamokas, visas parsisiunčiau reiks mokytis.
Susikaupimas
Susikaupimas
vugi, susitvarkei, bet as asmeniskai kabinuosi prie vieno ND
aha.. uzmirsau kas.. lyg peperoni.. jau ir sake, kad atrodo jog sukeista.. bet isteisu nesukeista.. , na galesiu pakartoti.. tik , tik dienos reikes palaukti
aha.. uzmirsau kas.. lyg peperoni.. jau ir sake, kad atrodo jog sukeista.. bet isteisu nesukeista.. , na galesiu pakartoti.. tik , tik dienos reikes palaukti
lamella, man tavoji patinka
QUOTE(lamella @ 2009 03 24, 20:16)
Zitlali, abejose foto trūksta ryškumo, fokusas kažkur dingęs, bet vaizdai gražūs
Susikaupimas
Susikaupimas
kokia matyta mergina aaaa... db numirsiu kol neatkapstysiu kur
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 20:02)
grazu tik ta pati problema tu su trikoju fotkinai? kazkaip itariu ,kad sikart fotikas sujudejo
as va kazkada ziurejau,kaip modelius per fotosesijas fotkina,tai stebejausi,kaip be jokiu trikoju taip fotkina,bet uzmaciau,kad ir fotika laiko visai kitaip,nei pvz.as,tai si savaitg. ir pati pasibandziau,ne tikrai sujudejimu praktiskai nera
QUOTE(bonda @ 2009 03 24, 20:18)
lamella, man tavoji patinka
ačiū
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 20:19)
kokia matyta mergina aaaa... db numirsiu kol neatkapstysiu kur
Na va, gal susija su šunimis?