Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(liamuna @ 2009 03 24, 19:02)
aisku kad gali ir det savo, ir komentuot kitu  mirksiukas.gif

Liux smile.gif cia siandien mamyte su suneliu fotografavau smile.gif (netvarkytos spalvos, dar nemoku)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 24, 18:44)
tei kad auto balciau nei kad custom smile.gif kazkas negerai  ax.gif dar namuose pabandyk su kokiu tai daiktu prie lempu apsvietimu  smile.gif

custom reikia kazka balto nufotografuot, gal mano pasirinktas baltas fonas nebuvo visai baltas g.gif as sodo kede fotkinau(balta) gal koks seselis papuole blink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 11:01)
is serijos Uzmirstas uostas

Ant uosto dugno
user posted image

Zitlali, smagu kad viskas susitvarke thumbup.gif

Vasaraite, kiek galesiu, tiek padesiu, dar pati neviska suprantu, suprantu tik tiek kad RAW smagus dalykas smile.gif

o man labai gražu.. ir kompoziciškai nieko nekeisčiau (aišku aš čia tik naujokė wink.gif )

QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 11:30)
nu va pasitvirtino dar viena taisykle, kad ne viskas kas pigu turi buti s* .... biggrin.gif  thumbup.gif

oi mergaitės apie kokius jūs čia dangtelius?

QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 18:23)
rodau.  ax.gif
user posted image

user posted image
Šitoj gal biški per daug kaktą nukirpau...  ax.gif

Gal kam saldaus pyragėlio?  biggrin.gif  (bet dėja, išdegusio biški.  verysad.gif  )
user posted image

Tik dabar pamačiau, kad abiejų nuotraukų rankų padėtys vienodos.  doh.gif
Patiko man šiandieninė fotosesija.
Susitvarkiau su RAW.  thumbup.gif
Tai visi šie kadrai yra raw.
Didelio skirtumo nepastebėjau. Tik kad nuotraukos geresnės kokybės.
Arba čia raw kaltas, arba jau paromokau fotografuot.  biggrin.gif

Seava, ačiū.  4u.gif

Wau smile.gif thumbup.gif

Nebespėju aš su jumis skaityti.. nebežinau ka su namu darbais daryti smile.gif, ar iš naujo vėl viską sukelti?..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:46)
Liux smile.gif cia siandien mamyte su suneliu fotografavau smile.gif (netvarkytos spalvos, dar nemoku)

grazu wub.gif tik fokuso gaila unsure.gif arba sujudejo kojyte unsure.gif ?
koks tavo fotikas ? bigsmile.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 24, 19:47)
custom reikia kazka balto nufotografuot, gal mano pasirinktas baltas fonas nebuvo visai baltas g.gif  as sodo kede fotkinau(balta) gal koks seselis papuole blink.gif

man t.p. auto balta balciausia
fotografuok balta lapa custom nustatymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 24 kovo 2009 - 18:54
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 18:46)
user posted image

vaizdelis laaaabai laaabai mielas wub.gif , ale nu nerandu kur fokusas ar man jau akyse nerysku lens.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:47)
custom reikia kazka balto nufotografuot, gal mano pasirinktas baltas fonas nebuvo visai baltas g.gif  as sodo kede fotkinau(balta) gal koks seselis papuole blink.gif

hmmmm . .. .tiesiog nezinau kaip ten kas , bet va rezultatas rodo kad va ne taip smile.gif reikejo balto lapo skiaute i kisene isidet ir butu ji nufotkinus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 19:46)

iš manęs kolkas prasta komentuotoja bus, nes jūsų nuotraukos žavesį kelia ir visai nesinori kritikuoti
Atsakyti
Duoma,abu portretas labai mieli mirksiukas.gif
Atsakyti
Duoma, nu tu turi sugebejimu, kuriu daugelis gali pavydet bigsmile.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:42)
nelabai suprantu doh.gif  tai vadinas negali but 6 nuotraukos ir visos lauke? nes apsvietimas tik naturalus gaunasi. doh.gif

ne, tame ir esme, kad pabandyt tiek prie natur, tiek prie dirbtinio mirksiukas.gif
ir..kam daryt lauke prie natur apsvietimo pvz foto su wb prie florescenciniu lempu g.gif
turi but kazkas tokio -naturaliam - auto, custom ir saulyte ar debeselis (ziurint, koks oras), o dirbtiniam - auto, custom ir atitinkamas fotiko wb prie lempinio apsvietimo -ar kaitriniu,ar florascenciniu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 kovo 2009 - 19:00
del WB is savo patirties sakau, kad geriausia fotkint ne plona o stora lapa nes kai lapas per plonas, jis prisigaudo atspalviu is visur, o jei neturit storo popieriaus, paimkit kelis plonus lapus wink.gif man wb geriausiai nusistato pagal MB paisymo blonknota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 24, 19:53)
iš manęs kolkas prasta komentuotoja bus, nes jūsų nuotraukos žavesį kelia ir visai nesinori kritikuoti

aciu 4u.gif

Ediper, Rasytcia joa.. labai judrus vaikutis, kojom vis 'bega' hihihi.gif bet aisku nepasiteisinimas... doh.gif fotikas Nikon D80

Dar viena:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 19:06
duoma, o tu tycia savo nuotraukas zalsvas darai? man pas tave jos labai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
Duoma, man nespalvotas portretas labai mielas, saunuole mirksiukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 24, 19:33)
o mano monitorius rodo, kad nesusitvarke, balciausiai man rodo Auto, o Custom rodo ruzavai.
Lauksim kitu nuomoniu  biggrin.gif

Mano irgi rodo, kad prie Auto gerai, o prie Custom - i ruzavuma unsure.gif

Zitlali, miela foto, man siuo metu tooookios labai patinka, tik ryskumo man truksta biggrin.gif

seava, didelis aciu uz pamokeles 4u.gif
Atsakyti