Rasytce, baik, nėra dėl ko atsiprašinėt.
Ne. Nemoku.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 17:34)
aisku kad gali ir det savo, ir komentuot kitu
spalvu tvarkymo pamokos su PS
1.Katrin.Eismann pamoka nr2.
2.nr3.
3.nr4.
4.nr5.
pirmos pamokos nedejau, nes ji tik pristatymas visu kitu pamoku.
1.Katrin.Eismann pamoka nr2.
2.nr3.
3.nr4.
4.nr5.
pirmos pamokos nedejau, nes ji tik pristatymas visu kitu pamoku.
balciausias daiktas kuri radau kieme ar uzskaitysit?
QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:22)
[
[
idomus objektas bet auto Custom turi ruzava atspalvi
Duoma, labai pirmoji patiko ir modeli turi liuksiska (man ji panasi i Bite is pazengusiuju )
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 24, 18:25)
idomus objektas bet auto Custom turi ruzava atspalvi
custom, tai pati bandziau nustatyt, o auto per mano monitoriu labiau i zalsva atspalvi panasu.
as visgi nelinkus apie WB spresti, kadangi velgi pas kiekviena monitorius gali rodytis skirtingai. nors man atrodo kad su WB seava susitvarke
Kaktuke, rimtai? O kur jos nuotraukas galėčiau rast? : ) įdomu pamatyt būtų. Ačiū.
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 18:29)
as visgi nelinkus apie WB spresti, kadangi velgi pas kiekviena monitorius gali rodytis skirtingai. nors man atrodo kad su WB seava susitvarke
o mano monitorius rodo, kad nesusitvarke, balciausiai man rodo Auto, o Custom rodo ruzavai.
Lauksim kitu nuomoniu
ne taip darei, turi but 3 foto prie natur apsvietimo ir 3 prie lempinio kokio tai
QUOTE(bonda @ 2009 03 24, 18:39)
ne taip darei, turi but 3 foto prie natur apsvietimo ir 3 prie lempinio kokio tai
nelabai suprantu tai vadinas negali but 6 nuotraukos ir visos lauke? nes apsvietimas tik naturalus gaunasi.
tei kad auto balciau nei kad custom kazkas negerai dar namuose pabandyk su kokiu tai daiktu prie lempu apsvietimu