Man tai ryškumo trūksta
Labas rytas
Ar priimate naujokes... arba net busimas naujokes
Studiju laikais naudojau juostini zenita
Veliau muilinycia... paemus i rankas buvau juostini nikona su tammron'u (bet padejau atgal, nes nutariau, kad su juostomis man per tamsus miskas) Taigi emiau vel dometis fotografija ir siuo metu esu fotiko paieskose... bet nusprendziau pradeti akylai stebeti Jus , nes visko daug gero uzmaciau cia
Na va...trumpai prisistaciau, sorry uz insiterpima...
Ar priimate naujokes... arba net busimas naujokes
Studiju laikais naudojau juostini zenita
Veliau muilinycia... paemus i rankas buvau juostini nikona su tammron'u (bet padejau atgal, nes nutariau, kad su juostomis man per tamsus miskas) Taigi emiau vel dometis fotografija ir siuo metu esu fotiko paieskose... bet nusprendziau pradeti akylai stebeti Jus , nes visko daug gero uzmaciau cia
Na va...trumpai prisistaciau, sorry uz insiterpima...
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 21, 10:56)
Nesakau, kad jo foto visos 100 proc. kabina, bet yra toookių nerealių...ypač minimalistinių
SP tai man išvis nerealumas... kaip žmogus moka perteikti visus savo jausmus, mintis, idėjas, fantazijas fotografijoje...
SP tai man išvis nerealumas... kaip žmogus moka perteikti visus savo jausmus, mintis, idėjas, fantazijas fotografijoje...
Pritariu
Laba
Jau trecia diena gaudau arkliukus po savo pc uzsiveisiau ju kaip reikiant
bet jau yra vilties, kad kada baigsiu
maciau faunu fotkiu - bet pakomentuot jas - pernelyg ilgas ir varginantis procesas...
Laba
Nu jau grazu , man patinka tokios foto
* As ir to pacio dabar siekiu
**Pirma mintis buvo, ar cia markeris Tik po to i nuotraukyte gilintis pradejau... Man ji miela buitiakiska ir as cia nieko nekeisiau
Rico, tavajai foto, kaip kazkuri jau minejo, pagrindo nretusi, bet ziurisi idomiai
lamella, tavo Pilnatis man patiko ir sory, bet nematau as pas tave krizes
, tik kai spalvos nekokios gaunasi, tada keiciu i j/b
Duoma, menulis Eh, as vis neisbandau
boruzka, tavo "blynas" man pilkokas
Linole, man tavo foto su ezeru labai patiko ir vandens man ten nera per daug
Madmuazel, sveika prisijungus, paskaityk pirmajame psl info ir pirmyn
QUOTE(ediper @ 2009 03 20, 23:27)
Nu jau grazu , man patinka tokios foto
QUOTE(c-girl @ 2009 03 21, 09:00)
Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 21, 09:48)
*mano tikslas siuo metu pagerinti technine nuotraukos dali...
**rodau dar viena buitiaka, nes kuo ilgiau ziuriu tuo labiau man jis patinka savotisku minimalizmu, vaiko susikaupimu, kliunancia kompozicija ir pilku JB:
**rodau dar viena buitiaka, nes kuo ilgiau ziuriu tuo labiau man jis patinka savotisku minimalizmu, vaiko susikaupimu, kliunancia kompozicija ir pilku JB:
* As ir to pacio dabar siekiu
**Pirma mintis buvo, ar cia markeris Tik po to i nuotraukyte gilintis pradejau... Man ji miela buitiakiska ir as cia nieko nekeisiau
Rico, tavajai foto, kaip kazkuri jau minejo, pagrindo nretusi, bet ziurisi idomiai
lamella, tavo Pilnatis man patiko ir sory, bet nematau as pas tave krizes
QUOTE(Pukė @ 2009 03 21, 14:30)
man mazi vaikai, kudikiai juodai balti l. retai kada ziurisi, norisi matyt ju odeles rausvuma...
, tik kai spalvos nekokios gaunasi, tada keiciu i j/b
Duoma, menulis Eh, as vis neisbandau
boruzka, tavo "blynas" man pilkokas
Linole, man tavo foto su ezeru labai patiko ir vandens man ten nera per daug
Madmuazel, sveika prisijungus, paskaityk pirmajame psl info ir pirmyn
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 15:12)
Sveikos, kam namu darbus siust?
Kuriuos namu darbus turi omenyje?
Jei pradinius: 3 daiktai, wb, zoom, t.t.. - dek cia.
Jei teminius - junkis i albuma ir dek ten i atitinkamas temas.
QUOTE(linole @ 2009 03 22, 15:20)
Kuriuos namu darbus turi omenyje?
pradinius... tik klausimas ar butina juos sulipinti i viena? nemoku as gal galiu tik sumazint ir ikelt?
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 14:29)
pradinius... tik klausimas ar butina juos sulipinti i viena? nemoku as gal galiu tik sumazint ir ikelt?
ismok sulimpinti, nes vistiek teks jei naudojies PS parasyk pasta atsiusiu pamokele apie koliaza
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 15:30)
ismok sulimpinti, nes vistiek teks jei naudojies PS parasyk pasta atsiusiu pamokele apie koliaza
gintare.dainelyte@gmail.com aciu
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 14:40)
jau ziurineju tavo blog`a .. saunuole, kad esi taip pasiryzusi mokytis ...
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 15:48)
jau ziurineju tavo blog`a .. saunuole, kad esi taip pasiryzusi mokytis ...
Lengva pamisimo forma antras reikalas po sunaus dabar labai erzina kad zinau ko noriu bet nemoku isgaut tai sakiau zut but reikia ateit pas jus mokytis