Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Man tai ryškumo trūksta blush2.gif
Atsakyti
prajuokinot lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar priimate naujokes... arba net busimas naujokes blush2.gif doh.gif

Studiju laikais naudojau juostini zenita thumbup.gif
Veliau muilinycia... paemus i rankas buvau juostini nikona su tammron'u (bet padejau atgal, nes nutariau, kad su juostomis man per tamsus miskas) doh.gif Taigi emiau vel dometis fotografija ir siuo metu esu fotiko paieskose... bet nusprendziau pradeti akylai stebeti Jus lens.gif , nes visko daug gero uzmaciau cia bigsmile.gif

Na va...trumpai prisistaciau, sorry uz insiterpima... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 22 kovo 2009 - 08:54
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 21, 10:56)
Nesakau, kad jo foto visos 100 proc. kabina, bet yra toookių nerealių...ypač minimalistinių  wub.gif 
SP tai man išvis nerealumas... kaip žmogus moka perteikti visus savo jausmus, mintis, idėjas, fantazijas fotografijoje... thumbup.gif

Pritariu wub.gif

Laba smile.gif

Jau trecia diena gaudau arkliukus po savo pc sad.gif uzsiveisiau ju kaip reikiant sad.gif
bet jau yra vilties, kad kada baigsiu karsta.gif

maciau faunu fotkiu - bet pakomentuot jas - pernelyg ilgas ir varginantis procesas... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 kovo 2009 - 09:46
Laba

QUOTE(ediper @ 2009 03 20, 23:27)
o as va taip noreciau ismokt fotkint  cool.gif ziuriu autore ir LT buvusi  thumbup.gif ech...  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nu jau grazu wub.gif , man patinka tokios foto

QUOTE(c-girl @ 2009 03 21, 09:00)
Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 21, 09:48)
*mano tikslas siuo metu pagerinti technine nuotraukos dali...

**rodau dar viena buitiaka, nes kuo ilgiau ziuriu tuo labiau man jis patinka savotisku minimalizmu, vaiko susikaupimu, kliunancia kompozicija ir pilku JB:

* As ir to pacio dabar siekiu 4u.gif
**Pirma mintis buvo, ar cia markeris blink.gif Tik po to i nuotraukyte gilintis pradejau... Man ji miela buitiakiska ir as cia nieko nekeisiau blush2.gif

Rico, tavajai foto, kaip kazkuri jau minejo, pagrindo nretusi, bet ziurisi idomiai

lamella, tavo Pilnatis man patiko ir sory, bet nematau as pas tave krizes biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 21, 14:30)
man mazi vaikai, kudikiai juodai balti l. retai kada ziurisi, norisi matyt ju odeles rausvuma...

drinks_cheers.gif , tik kai spalvos nekokios gaunasi, tada keiciu i j/b blush2.gif

Duoma, menulis bigsmile.gif Eh, as vis neisbandau doh.gif

boruzka, tavo "blynas" man pilkokas g.gif

Linole, man tavo foto su ezeru labai patiko ir vandens man ten nera per daug mirksiukas.gif

Madmuazel, sveika prisijungus, paskaityk pirmajame psl info ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 22 kovo 2009 - 13:31
Sveikos, kam namu darbus siust? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 15:12)
Sveikos, kam namu darbus siust?  ax.gif

Kuriuos namu darbus turi omenyje?
Jei pradinius: 3 daiktai, wb, zoom, t.t.. - dek cia. mirksiukas.gif

Jei teminius - junkis i albuma ir dek ten i atitinkamas temas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 22, 15:20)
Kuriuos namu darbus turi omenyje?
Jei pradinius: 3 daiktai, wb, zoom, t.t.. - dek cia.  mirksiukas.gif

Jei teminius - junkis i albuma ir dek ten i atitinkamas temas.  4u.gif

pradinius... tik klausimas ar butina juos sulipinti i viena? blink.gif nemoku doh.gif as gal galiu tik sumazint ir ikelt?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 14:29)
pradinius... tik klausimas ar butina juos sulipinti i viena?  blink.gif nemoku  doh.gif as gal galiu tik sumazint ir ikelt?

ismok sulimpinti, nes vistiek teks mirksiukas.gif jei naudojies PS parasyk pasta atsiusiu pamokele apie koliaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 15:30)
ismok sulimpinti, nes vistiek teks  mirksiukas.gif jei naudojies PS parasyk pasta atsiusiu pamokele apie koliaza  smile.gif

gintare.dainelyte@gmail.com aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 22, 14:40)
gintare.dainelyte@gmail.com aciu smile.gif

jau mirksiukas.gif ziurineju tavo blog`a .. saunuole, kad esi taip pasiryzusi mokytis ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 22, 15:48)
jau  mirksiukas.gif ziurineju tavo blog`a .. saunuole, kad esi taip pasiryzusi mokytis ...  4u.gif

Lengva pamisimo forma blink.gif antras reikalas po sunaus dabar doh.gif labai erzina kad zinau ko noriu bet nemoku isgaut doh.gif tai sakiau zut but reikia ateit pas jus mokytis bigsmile.gif
Atsakyti