Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Seava, aciu tau labai smile.gif jei netingi gali man ir ta sudetingesne permest wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 24, 16:50)
Labai idomu  bigsmile.gif

jei netingi, atsidaryk savo dezute http://www_4shared_com/ ir sudek ten viska, a?  ax.gif  blush2.gif

pabandysiu. niekad nesinaudojau situo psl.gal pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 22:26)
Uzmirstas uostas

man labai patinka si foto, nieko daugiau joje nekoreguociau smile.gif

QUOTE(Medona @ 2009 03 24, 13:13)
NEGALIU ATSITRAUKT NUO KELBIO KNYGOS. IR KAIP DIDZIUOJUOS, KAD SKAITAU IR SUPRATU KA SKAITAU  thumbup.gif  Turbut, nepabuvus siam skyreli nieko nekirsciau... fainai...

ir man ji labai laaabai patiko biggrin.gif bet va tiesa antroji dalis taip nekabina - ten daugiau jau studijinis darbas, apsvietimas ir t.t. ir pan. smile.gif

Stikline, su Torto diena tave siandien!!!!! happybday.gif birthday.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
knyga
manau,kad gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 03 24, 18:16)
knyga
manau,kad gavosi blush2.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
rodau. ax.gif
user posted image

user posted image
Šitoj gal biški per daug kaktą nukirpau... ax.gif

Gal kam saldaus pyragėlio? biggrin.gif (bet dėja, išdegusio biški. verysad.gif )
user posted image

Tik dabar pamačiau, kad abiejų nuotraukų rankų padėtys vienodos. doh.gif
Patiko man šiandieninė fotosesija.
Susitvarkiau su RAW. thumbup.gif
Tai visi šie kadrai yra raw.
Didelio skirtumo nepastebėjau. Tik kad nuotraukos geresnės kokybės.
Arba čia raw kaltas, arba jau paromokau fotografuot. biggrin.gif

Seava, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Duoma, labai patinka pirmoji foto, grazus JB vertimas smile.gif kaip vertei? gal per raw? ten labai paprasta, paverti i greyscale o tada jau reguliuoji visus seselius ir highlight smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Loreli @ 2009 03 24, 15:43)
Man kažkas panašaus pradėjo darytis su vienu objektyvu. Tai reikia jį uždėjus dar truputį pasukti gerai...

aha jau susitvarkiau... dekui smile.gif

Stikline sveikinu 4u.gif

Ar jau galiu cia det foto komentavimui? g.gif ar turiu butinai atlikt dar likusia uzduoti smile.gif
Atsakyti
Duoma,man tai spalvota thumbup.gif Akys kokios gražios wub.gif
O kokiu atstumu fotografavai, nes man biški galva didoka atrodo palyginus su kūnu antroj foto ax.gif (gal klystu nežinau... blush2.gif )
Atsakyti
Duoma, man antra ir ypač trečia patiko ax.gif
Atsakyti
Almante, verčiau su gradiant map. Tik prieš tai dar kontrastą padidinau. : ) Aš dar su raw biški nesuprantu. ;/ Parsisiunčiau ZoomBrowser. Per jį man rodo raw nuotraukas, pasirinkęs nuotrauką gali pakeis twb ir t,t.. O tada aš išsisaugojau jpg ir pro fotosopą atsidarau. blush2.gif Ačiū. 4u.gif

Lamella, Ačiūū. 4u.gif Čia gal dėl to, kad aš truputį iš viršaus fotografavau... blush2.gif

Tin - tin, ačiū. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 24, 17:23)

is pat pradziu pamaniau, kad cia dvi foto tik spalvota ir nea biggrin.gif bet man nespalvota sy karta labiau traukia, nors visada as tik uz spalvotas smile.gif

na bet kaaaip tu mooooki fotkint doh.gif 4u.gif
Atsakyti