Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 09:03)

Klausykit, pakeiciau objektyva ir man F mirksi  blink.gif pirma kart taip, ku daryt?  g.gif nefotkina...

Man kažkas panašaus pradėjo darytis su vienu objektyvu. Tai reikia jį uždėjus dar truputį pasukti gerai...
Atsakyti
Sesuo patare CS3, nes 4 dar tik beta versija, bandomoji, neturi kazkokiu priedu ax.gif
Atsakyti
4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 24 kovo 2009 - 15:29
Stikline

happybday.gif oro_buckis.gif viso ko geriausio tau mirksiukas.gif

QUOTE(Medona @ 2009 03 24, 13:13)
NEGALIU ATSITRAUKT NUO KELBIO KNYGOS. IR KAIP DIDZIUOJUOS, KAD SKAITAU IR SUPRATU KA SKAITAU  thumbup.gif  Turbut, nepabuvus siam skyreli nieko nekirsciau... fainai...

o man ta pirma knyga nlb patiko .. ir apskritai abi knygos sakyciau kartojas ax.gif as vakar zvengiau is frazes "Vesk savo trikoji.." lotuliukas.gif

mergai as katik buvau senukuose, ten db halogeniniu proziku su stovais akcija bigsmile.gif 69lt thumbup.gif 2 ant vieno stovo 99lt ax.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif
jau nuo ryto kaupiuosi namu darbus daryt. saulute sviecia,apsvietimas geras. gal ir pavyks blush2.gif
turiu lietuviska skanuota knygute ~Photoshop CS2 Vaizdžiai - 2008~ tikrai labai gera, jei kam idomu galiu atsiust. siaip as pradejau nuo mokymosi dirbti Photoshopu, Coreliu ,tik dabar neperseniausiai supratau, kad reikia fotografijos pagrindus perprast ir taisykles issiaiskint.
tai va, pamokeliu ir gnygeliu apie darba su programom (rusiskai,angliskai ,lietuviskai) turiu laabai daug sukaupus.jei atsiras norinciu galiu pasidalint.tik i kur ikelt nezinau. 4u.gif

Atsakyti
Stikline - su gimtadieniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Rico @ 2009 03 24, 14:48)
Sesuo patare CS3, nes 4 dar tik beta versija, bandomoji, neturi kazkokiu priedu  ax.gif

turiu CS4 - biški kitokia nei įprasta, bet užtat RAW skaito be problemų mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 15:31)
mergai as katik buvau senukuose, ten db halogeniniu proziku su stovais akcija  bigsmile.gif 69lt  thumbup.gif 2 ant vieno stovo 99lt  ax.gif

ane? reik lėkt pažiūrėt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 24, 15:58)

ane? reik lėkt pažiūrėt.  g.gif

aha smile.gif perkant 2 vnt dar po 5lt pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
seava, gal galetum man atsiust? almante.k*gmail.com jei netiltu tai per skaipa almante.k aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 16:05)
seava, gal galetum man atsiust? almante.k*gmail.com jei netiltu tai per skaipa almante.k aciu  4u.gif

issiunciau. ar gavot? nes ji didoka 20 mb
labiau pazengusioms su PS turiu Katrin.Eismann.-.Adjustment.Layers labai liux pamokos, video ,apie spalvu tvarkyma fotografijose.(anglu k.) yra 25 pamokos, mazdaug po 17-20 MB kiekviena.viso 635 mb man jos labai patiko.
Atsakyti
ojojojojojojoj smile.gif.... na ir tempai gi cia..
dedu savo 3 ND
user posted image
ir lekiu skaityti ka priraset, ziureti ka pridejot... smile.gif

ir.. STIKLINE, su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 24 kovo 2009 - 16:17
QUOTE(seava @ 2009 03 24, 16:16)
issiunciau. ar gavot? nes ji didoka 20 mb
labiau pazengusioms  su PS turiu Katrin.Eismann.-.Adjustment.Layers labai liux pamokos, video ,apie spalvu tvarkyma fotografijose.(anglu k.) yra  25 pamokos, mazdaug po 17-20 MB kiekviena.viso 635 mb  man jos labai patiko.

Labai idomu bigsmile.gif

jei netingi, atsidaryk savo dezute http://www_4shared_com/ ir sudek ten viska, a? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
seava, jei galite, atsiųskite ir man rasa.sileikaite(eta)yahoo.com smile.gif

mano trečias namų darbas blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti