Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Baccardi @ 2009 03 23, 19:35)
Wyshnia, su tavo sugebėjimais šitaip fotografuot, kaip tu moki ir kokias nepakartojamas nuotraukas darai, abejoju ar reikia namų darbus daryt smile.gif  4u.gif  Čia tave išskėstom rankom turėtų priimt ir daug daug klausimų užduot ir patarimų prašyt  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Be jokiu abejoniu 4u.gif (wysnia, cia tokia babuska :D )

As kaip ir daugelis, net ejau pasitikrint ar i ta tema pataikiau. Bet taip nudziugau, kad ten thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai malonu, kad pazengusios mus aplanko ir "pakomentarina" nuotraukas biggrin.gif thumbup.gif

Stikline, su gimimo dienaaaaaaaaaaaaaa su gimimo dienaaaaaaaaaaa su gimimooooo su............................... 4u.gif Jau atsventem savaitgali mamos gimtadieni, prisiminiau tave, kad ta pacia diena... ax.gif

NEGALIU ATSITRAUKT NUO KELBIO KNYGOS. IR KAIP DIDZIUOJUOS, KAD SKAITAU IR SUPRATU KA SKAITAU thumbup.gif Turbut, nepabuvus siam skyreli nieko nekirsciau... fainai...

Atsakyti
Taigi, mano antrieji namų darbai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 24, 13:21)
Taigi, mano antrieji namų darbai  ax.gif

Man atrodo,uzduotis atlikta gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 24, 13:21)
Taigi, mano antrieji namų darbai  ax.gif

man nerodo nuotraukeliu verysad.gif

Stikline, su tavo diena 4u.gif
Atsakyti
Stikline ,su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Stikline, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As turbut ryt desiu ND, kad su skaudancia galva praleistu tongue.gif

Tiesa, man kompa sutaise (tikiuosi) per telefona, tad galiu instaliuotis PS, tik kuris is LM ten? blush2.gif nes kelis maciau blush2.gif ir kaip suprantu nulaustas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 24 kovo 2009 - 14:06
QUOTE(Rico @ 2009 03 24, 14:05)
Stikline, su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As turbut ryt desiu ND, kad su skaudancia galva praleistu tongue.gif

Tiesa, man kompa sutaise (tikiuosi) per telefona, tad galiu instaliuotis PS, tik kuris is LM ten?  blush2.gif nes kelis maciau  blush2.gif ir kaip suprantu nulaustas  blush2.gif

Uz dyka tai aisku,kad nulaustas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 13:13)
Uz dyka tai aisku,kad nulaustas mirksiukas.gif

na, taip, bet mano sesuo turi ir negali atnaujinimu siustis, nes karta parsisiunte ir nebeveike, bet ar tie update'ai reikalingi, na as visiskai zalia blush2.gif tai nepykit del durnu klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 24, 14:17)
na, taip, bet mano sesuo turi ir negali atnaujinimu siustis, nes karta parsisiunte ir nebeveike, bet ar tie update'ai reikalingi, na as visiskai zalia  blush2.gif tai nepykit del durnu klausimu  blush2.gif

Jei nori,kad viskas butu ciki piki,legalu tai maciau virs 400 svaru kainuoja.As kaip tokiu pinigu negaliu leisti programoms,tai man labai gerai ir nulauztos,o del updatu,tai dar nesusiduriau,nors nemanau,kad cia didele problema su jais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 13:21)
Jei nori,kad viskas butu ciki piki,legalu tai maciau  virs 400 svaru kainuoja.As kaip tokiu pinigu negaliu leisti programoms,tai man labai gerai ir nulauztos,o del updatu,tai dar nesusiduriau,nors nemanau,kad cia didele problema su jais. mirksiukas.gif

uz tokius pinigus zinai koki fotika ipirkciau bigsmile.gif legalaus nenoriu tongue.gif
tai kuris ten geriausias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 24 kovo 2009 - 14:27
QUOTE(Rico @ 2009 03 24, 14:27)
uz tokius inigus zinai koki fotika ipirkciau  bigsmile.gif legalaus nenoriu tongue.gif
tai kuris ten geriausias  ax.gif

SIUSKIS 3 AR 4 mirksiukas.gif
Atsakyti
jei jau naudojat nulauzta - updatint negalima wink.gif
Atsakyti