Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 10:40)
koki pirkai? gal link'a gali imesti? blush2.gif

Sveikos prisijungusios naujokes  4u.gif  Begalo malonu matyti ir skaityti Pazengusiuju postus  bigsmile.gif  4u.gif

Ebay pirkau blush2.gif Suvedžiau WB caps ir isirinkau pagal dydi.Per 5 dienas is Hong Kongo atsiunte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 11:44)
Ebay pirkau blush2.gif Suvedžiau WB caps ir isirinkau pagal dydi.Per 5 dienas is Hong Kongo atsiunte mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 10:44)
Peledike, kitokios kompozicijos nelabai isivaizduoju ax.gif , man paciai noretusi kad tos krabuku gaudykles issiskirtu is fono, taciau ir siena grazi , apaugus zolem. pati neisivaizduoju, kaip reiktu keist smile.gif

va ir aš neįsivaizduoju, ką būtų galima kitaip padaryti. užtat tokį dvejojantį ir nelabai rišlų postą surašiau. man labai gražus fonas, norėčiau jį be tų gaudyklių matyti. o jei su gaudyklėm, tada gal kitokį kampą būtų galima pasirinti. nežinau kaip ten konkrečiai vietoj viskas pasirodytų, bet galbūt galima stoti ne priešais tas gaudykles, o kampu, kad matytųsi ir jos, ir jūra (jeigu aš teisingai dar situaciją įsivaizduoju doh.gif )
Atsakyti
hmmm.., siena be jokio akcento butu nuobodi...vienzo, uostas mires ir man pavyko ji pavaizduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 11:01)
is serijos Uzmirstas uostas

Ant uosto dugno
user posted image

as kirpciau dar apacios ir siaip gal kitokio rakurso noretusi g.gif labiau is sono pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 11:39)
as kirpciau dar apacios ir siaip gal kitokio rakurso noretusi  g.gif labiau is sono pvz  smile.gif

pakirpt galima, o su rakursu kiek sunkiau buvo, nes aplink vanduo buvo. o smelis klampus, vanduo sunkesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 12:50)
pakirpt galima, o su rakursu kiek sunkiau buvo, nes aplink vanduo buvo. o smelis klampus, vanduo sunkesi smile.gif

aaa smile.gif mat kaip biggrin.gif ektrymais dar neuzsiimineji? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir priraset... doh.gif

Nu tos pazengusios tai dave cia anekdotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiap linksma skaityt buvo biggrin.gif

Negaliu komentuot foto ir uzskaitinet ND - nes ziurau per tragiska monitoriu... verysad.gif Stikline - perimk is manes kol kas ta ND perziura ax.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 18:11)
O kaip trojanus isimti is kompo????? As turiu 4-is... blink.gif  man mcAfee juos pagauna, "pasodina" i karantina, bet neisvalo...jie ten kazkur yra doh.gif  Zadu perrasyt viska is naujo...kitos iseities nematau unsure.gif
Atsiprsau, kad ne itema blush2.gif  4u.gif

C-girl - as isimineju su Superantispyware programa mirksiukas.gif vienintele patikima, kuri visada man viska isgaudo... (tik sikart brolis ja man pagadino ir per ta laika tiek prisiveisiau, kad dabar jau reik perinstaliuot... verysad.gif )

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 23, 19:54)

Oj įtariu bus turiningas savaitgalis, užsikviečiau savo modeliuką  biggrin.gif  reikia tik fantaziją įjungt  cool.gif

Labai smalsu sulaukt rezultato smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 24, 12:03)
aaa  smile.gif mat kaip  biggrin.gif ektrymais dar neuzsiimineji? mirksiukas.gif

tobulas fotografas uzsiima ekstrymais ir nebijo susitepti. as nepabijojau susitepti(aisku nekalbant apie koju suslapima) bet kolkas neuzsiemiau ekstrymais, taigi as beveik tobula nail.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad ir kaip man nepatiktų ta procedūra, kai reikia pradinukų užduotis įvertint, bet ką jau darysi...tik persiprašau iš karto...atgal nebežiūrėsiu forumo, įdėkit iš naujo....šiandien man tokia dienaaa....kai galiu bišk nagla pabūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 24, 12:19)
Kad ir kaip man nepatiktų ta procedūra, kai reikia pradinukų užduotis įvertint, bet ką jau darysi...tik persiprašau iš karto...atgal nebežiūrėsiu forumo, įdėkit iš naujo....šiandien man tokia dienaaa....kai galiu bišk nagla pabūt  biggrin.gif

lotuliukas.gif kazkam nepasiseke hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 24, 12:19)
.šiandien man tokia dienaaa....kai galiu bišk nagla pabūt  biggrin.gif

happybday.gif: mirksiukas.gif
Atsakyti