Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

skyrelis toks atsigaves thumbup.gif nespeju jau net kartu dalyvaut ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 21:43)
As kai atsisiunciu, tai "israrinu" toje vietoje, kur turi buti 4u.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 23, 23:13)
Nu joooo, pavarė čia pažengusios su namų darbais  doh.gif galvojau gal čia naujokas koks panašų niką turi  lotuliukas.gif Jūs tik eikit į mūsų albumą, kritikuokit, mokykit  thumbup.gif

as lygiai ta pati pagalvojau doh.gif lotuliukas.gif artistes biggrin.gif
Atsakyti
jus cia kalbat apie RAW, o as net nesuprantu su kuo valgoma blink.gif eisiu dometis ax.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

norejau paklausti ... turbut per pilka ane ?

user posted image
Atsakyti
Boruzka truputi pilkoka žinok g.gif
Beja,jei nemaišau tai tau turiu aciu pasakyti uz WB dangtei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 10:20)
Boruzka truputi pilkoka žinok g.gif
Beja,jei nemaišau tai tau turiu aciu pasakyti uz WB dangtei? bigsmile.gif

***** jei dar labiau kontrastinu atsiranda isdegimai tarp kyro ir vandens g.gif

patiko ? bigsmile.gif spalvos su juo tikrai nerealios bigsmile.gif as ji db pasikabinus ant fotiko, kad nepamirsciau jokiais budaqis nusistatyti wb lotuliukas.gif
Atsakyti
Boruzka kontrasto noretusi siek tiek didesnio man blush2.gif tarp pilka ir balta... (jei imanoma taip )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 10:25
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 10:24)
***** jei dar labiau kontrastinu atsiranda isdegimai tarp kyro ir vandens  g.gif

patiko ?  bigsmile.gif  spalvos su juo tikrai nerealios  bigsmile.gif  as ji db pasikabinus ant fotiko, kad nepamirsciau jokiais budaqis nusistatyti wb  lotuliukas.gif

Labai patiko wub.gif Buciuoju ir rankas ir kojas tau,už tai,kad užrodei drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 10:28)
Labai patiko wub.gif Buciuoju ir rankas ir kojas tau,už tai,kad užrodei drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

nu va pasitvirtino dar viena taisykle, kad ne viskas kas pigu turi buti s* .... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba

smagu, kad pažengusios pas mus lankosi bigsmile.gif

lamella, portretas man patiko, tos švelnus... tik, kaip ir daugumai, kairės man vos vos pritrūko.

almante, pirmoji uosto foto patiko. apie antrą net nežinau, ką pasakyti. labai graži ta sienos(?) faktūra, tik gal kompozicija man kiek kliūva. net nežinau tiksliai.

boruzka, pilkoka mirksiukas.gif

QUOTE(seava @ 2009 03 24, 01:27)
o su 3-ju daiktu fokusu laabai vargstu doh.gif  bet gal kaip nors ..  manau, kad tai ne tik mano beda,bet ir ribotos fotoaparato galimybes doh.gif

o koks fotoaparatas? kaip suprantu, pas tave yra ir rankinis fokusavimas, tad bandyk dar kartą. Rustė su paprasta muiline be jokių pribumbasų su šia užduotim susitvarkė, tad prašom labai ant fotiko nevaryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 24, 10:30)
nu va pasitvirtino dar viena taisykle, kad ne viskas kas pigu turi buti s* .... biggrin.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Vyras taip kritiskai apziurejo ta dangteli,sakau pasibandyk,tai kai pabande tai irgi man prie fotiko prikabino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 24, 11:36)
drinks_cheers.gif Vyras taip kritiskai apziurejo ta dangteli,sakau pasibandyk,tai kai pabande tai irgi man prie fotiko prikabino lotuliukas.gif

koki pirkai? gal link'a gali imesti? blush2.gif

Sveikos prisijungusios naujokes 4u.gif Begalo malonu matyti ir skaityti Pazengusiuju postus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

Peledike, kitokios kompozicijos nelabai isivaizduoju ax.gif , man paciai noretusi kad tos krabuku gaudykles issiskirtu is fono, taciau ir siena grazi , apaugus zolem. pati neisivaizduoju, kaip reiktu keist smile.gif
Atsakyti