Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Sadi @ 2009 03 23, 23:13)

teisybė teisybė. Yra į ką lygiuotis (arba dėl ko depresuot  ax.gif )

depresuot greiciau cool.gif blush2.gif

Almantes pamirstas uostas patiko 4u.gif

isvezu kompa siandien, tai neaisku kada prisijungsiu doh.gif turbut ir balsavimai bus pasibaige unsure.gif
Atsakyti
Almante su makro gryzus fotkina, o va vel pakeiciu i transfokatoriu ir mirksi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 09:26
QUOTE(Valetta @ 2009 03 24, 09:25)
depresuot greiciau  cool.gif blush2.gif

Almantes pamirstas uostas patiko  4u.gif

isvezu kompa siandien, tai neaisku kada prisijungsiu  doh.gif turbut ir balsavimai bus pasibaige  unsure.gif

tai tom dienom uzeik i kokia interneto kavine ar panasiai ir prabalsuok mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vasaraite skype tik galiu, nes viena pamokele virsija 25mb, nesiuncia sad.gif add'ink mane gintare_d

Del objektyvo tai gerai uzdedu, nesuprantu, kazkokie gal nustatymai nusimusa?
OOOO veikia... viskas, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 09:32
oi Zitlali negerai cia tau su tais objektyvais...kaip noreciau db tau padet...

Vasaraite, galesiu padet, kuom tik galesiu, tu tik pasakyk kai tau tiksliau kazkokios pagalbos reikes 4u.gif

Smagu, mergaites, kad mano uostas patiko. zinot, MB gerai vakar pasake, kad tas laivas jau suauges su uosto siena, lygiai kaip is karibu piratu igula suaugus su laivu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 10:30)
Vasaraite skype tik galiu, nes viena pamokele virsija 25mb, nesiuncia sad.gif add'ink mane gintare_d

Del objektyvo tai gerai uzdedu, nesuprantu, kazkokie gal nustatymai nusimusa?
OOOO veikia... viskas, aciu  smile.gif

Peržvelgiau tavo foto smile.gif Šauniai žaidi su šviesa smile.gif ir kaip modeliukas būtum super thumbup.gif bet va j/b foto man kiek pilkokos tavo, kokiu būdu jas verti į j/b?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 10:34)

Vasaraite, galesiu padet, kuom tik galesiu, tu tik pasakyk kai tau tiksliau kazkokios pagalbos reikes 4u.gif

blush2.gif As tik vakar ta Raw isbandziau, tai dar net nezinau ko klaust schmoll.gif lotuliukas.gif

Butinai paprasysiu, aciu wub.gif
Atsakyti
Stikline geda net sakyt ... su Microsoft Office Picture Managerph34r.gif cia chaltura kaip turi but, suprantu biggrin.gif del to ir atejau viska nuo ABC'eles ismokti, kaip tvarkyti nuotraukas, priziureti ir t.t. ir panasiai... ax.gif ir labai idomu apsvietimo subtilybes bigsmile.gif kai idedat zalsvokas nuotraukas man net silpna pasidaro, lekiu ND daryt, kad tik greiciau visus niuansus issiaiskinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 09:41
QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 21:22)

Jau turbūt atsibodau jums su šio modelio foto, bet dedu dar vieną, paskutinę blush2.gif Taršykit biggrin.gif

fokusas man rods vietoj, tik kaip ja sake truksta siektiek man kaires. 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 23, 21:26)

Kas dalinate 'isrisimus' biggrin.gif ar galiu sekancius daryti ar reikia taisyti kazka smile.gif

man ir atrodo gerai, daryk toliau. mirksiukas.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 23, 23:07)

Man dar nieks isrisimo nedave o as jau kisu trigrasi  lotuliukas.gif persiprasau

tai komentarai tik laukiami 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 09:03)

Valiooo, ismokau photoshopu krastines daryt  blush2.gif
Gal busit kuri gera ir pasakysit kaip remeli patamsinti krastiniu?  ax.gif

jei darai su canvas size, tai ten galima pasirinkti spalva, yra ten tokia eilute. mirksiukas.gif
Atsakyti
liamuna aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 24, 09:29)
tai tom dienom uzeik i kokia interneto kavine ar panasiai ir prabalsuok mirksiukas.gif  biggrin.gif

musu kaime nera tokios prabangos schmoll.gif doh.gif

Lamellos modeliukas labai zavus, apie foto jau pasake merginos, kad truksta kaires truputi nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 24 kovo 2009 - 09:52
is serijos Uzmirstas uostas

Ant uosto dugno
user posted image

Zitlali, smagu kad viskas susitvarke thumbup.gif

Vasaraite, kiek galesiu, tiek padesiu, dar pati neviska suprantu, suprantu tik tiek kad RAW smagus dalykas smile.gif
Atsakyti