Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Man kadras atrodo pilnas, nekirpciau nieko ax.gif

Man dar nieks isrisimo nedave o as jau kisu trigrasi lotuliukas.gif persiprasau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 kovo 2009 - 23:10
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 23:05)
Inesa, bandziau pakirpt smeli, tada automatiskai norisi dangu kirpt, neiseina tiesiog..

Žinai kaip kartais lengva pasakyti,kad nori matyti ta ar ana kitaip blush2.gif
Atsakyti
Nu joooo, pavarė čia pažengusios su namų darbais doh.gif galvojau gal čia naujokas koks panašų niką turi lotuliukas.gif Jūs tik eikit į mūsų albumą, kritikuokit, mokykit thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 20:47)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo  biggrin.gif

teisybė teisybė. Yra į ką lygiuotis (arba dėl ko depresuot ax.gif )

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 22:26)
merginos, noriu kritikos. beje sita foto buvo fotkinta RAW tai nuo istiesinimo bei visu kitu korekciju kokybe absoliuciai nenukentejo 4u.gif dar toki dalyka radau, su RAW galima graziai pasarpint. oi oi kiek siandien naujoviu atradau smile.gif
Uzmirstas uostas

man norisi dežinės kirpt iki valties pradžios ir tiek pat pridėt iš kairės pusės. Tik tada jaučiu tas bokštelis centre atsidurtu g.gif

Aš su RAW pabandžiau bet kol kas diiiidelio skirtumo nematau g.gif

Tin Tin ir Zitlali ND man rodos gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 23 kovo 2009 - 23:14
Ačiū, Puke. Tą šulinį reikia kažkaip gražiau užtušuot ;D Matau ir aš dabar tą brūkšniuką. blush2.gif

Oi, puke. lotuliukas.gif 4u.gif

Almante. Hmz. g.gif Nu galbūt ir galėjai taip padaryt. blush2.gif
Atsakyti
ar gerai? blush2.gif
tuoj padarysiu sekancius rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
blush2.gif
o su 3-ju daiktu fokusu laabai vargstu doh.gif bet gal kaip nors .. manau, kad tai ne tik mano beda,bet ir ribotos fotoaparato galimybes doh.gif
Atsakyti
Fiziskai keiciant atstuma f/3,5 ISO 1600.

user posted image

Valiooo, ismokau photoshopu krastines daryt blush2.gif user posted image
Gal busit kuri gera ir pasakysit kaip remeli patamsinti krastiniu? ax.gif

Klausykit, pakeiciau objektyva ir man F mirksi blink.gif pirma kart taip, ku daryt? g.gif nefotkina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 kovo 2009 - 09:14
Labas rytas

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 23:26)
merginos, noriu kritikos. beje sita foto buvo fotkinta RAW tai nuo istiesinimo bei visu kitu korekciju kokybe absoliuciai nenukentejo 4u.gif dar toki dalyka radau, su RAW galima graziai pasarpint. oi oi kiek siandien naujoviu atradau smile.gif
Uzmirstas uostas
user posted image

gal paskui pamekeles aprasysi, kaip ka darai blush2.gif bigsmile.gif

seava, WB fotografuok tik balta daikta, o diafragma keisdama keisk iso, nes paskutine tamsoka unsure.gif

Zitlali, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 09:03)

Valiooo, ismokau photoshopu krastines daryt  blush2.gif user posted image
Gal busit kuri gera ir pasakysit kaip remeli patamsinti krastiniu?  ax.gif

mun ros pries darant remeli reikia pasirinkti backgroundo spalva, ta, kurios nori kad butu remelis
Papildyta:
VASARAITE, kokiu pamokeliu nori? ax.gif su RAW ?
Atsakyti
g.gif bandysiu ieskoti... aciu 4u.gif

Ka del fotiko daryt blink.gif pas man ateina uz 2 val fotkintis blink.gif ot juoksiuos biggrin.gif

Tiesa, turiu rusu kalba pamokeles photoshopo, jei kam reik galiu permest bigsmile.gif ten video... dar pati neziejau... tik pasiskelbiu, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
zitlali, cia su visais objektyvais taip? nefotkina?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 10:18)
VASARAITE, kokiu pamokeliu nori? ax.gif su RAW ?

aha, Raw biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 10:19)
g.gif bandysiu ieskoti... aciu  4u.gif

*Ka del fotiko daryt  blink.gif pas man ateina uz 2 val fotkintis  blink.gif ot juoksiuos biggrin.gif

Tiesa, turiu rusu kalba pamokeles photoshopo, jei kam reik galiu permest  bigsmile.gif ten video... dar pati neziejau... tik pasiskelbiu, gal kam pravers smile.gif

* tai gal blogai uzdejai g.gif
** as noreciau 4u.gif eglute10etahotmail.com aciu
Atsakyti