Man kadras atrodo pilnas, nekirpciau nieko
Man dar nieks isrisimo nedave o as jau kisu trigrasi persiprasau
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 23:05)
Inesa, bandziau pakirpt smeli, tada automatiskai norisi dangu kirpt, neiseina tiesiog..
Žinai kaip kartais lengva pasakyti,kad nori matyti ta ar ana kitaip
Nu joooo, pavarė čia pažengusios su namų darbais galvojau gal čia naujokas koks panašų niką turi Jūs tik eikit į mūsų albumą, kritikuokit, mokykit
teisybė teisybė. Yra į ką lygiuotis (arba dėl ko depresuot )
man norisi dežinės kirpt iki valties pradžios ir tiek pat pridėt iš kairės pusės. Tik tada jaučiu tas bokštelis centre atsidurtu
Aš su RAW pabandžiau bet kol kas diiiidelio skirtumo nematau
Tin Tin ir Zitlali ND man rodos gerai
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 20:47)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo
teisybė teisybė. Yra į ką lygiuotis (arba dėl ko depresuot )
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 22:26)
merginos, noriu kritikos. beje sita foto buvo fotkinta RAW tai nuo istiesinimo bei visu kitu korekciju kokybe absoliuciai nenukentejo dar toki dalyka radau, su RAW galima graziai pasarpint. oi oi kiek siandien naujoviu atradau
Uzmirstas uostas
Uzmirstas uostas
man norisi dežinės kirpt iki valties pradžios ir tiek pat pridėt iš kairės pusės. Tik tada jaučiu tas bokštelis centre atsidurtu
Aš su RAW pabandžiau bet kol kas diiiidelio skirtumo nematau
Tin Tin ir Zitlali ND man rodos gerai
Ačiū, Puke. Tą šulinį reikia kažkaip gražiau užtušuot ;D Matau ir aš dabar tą brūkšniuką.
Oi, puke.
Almante. Hmz. Nu galbūt ir galėjai taip padaryt.
Oi, puke.
Almante. Hmz. Nu galbūt ir galėjai taip padaryt.
ar gerai?
tuoj padarysiu sekancius
tuoj padarysiu sekancius
o su 3-ju daiktu fokusu laabai vargstu bet gal kaip nors .. manau, kad tai ne tik mano beda,bet ir ribotos fotoaparato galimybes
Labas rytas
gal paskui pamekeles aprasysi, kaip ka darai
seava, WB fotografuok tik balta daikta, o diafragma keisdama keisk iso, nes paskutine tamsoka
Zitlali, saunuole
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 23, 23:26)
merginos, noriu kritikos. beje sita foto buvo fotkinta RAW tai nuo istiesinimo bei visu kitu korekciju kokybe absoliuciai nenukentejo dar toki dalyka radau, su RAW galima graziai pasarpint. oi oi kiek siandien naujoviu atradau
Uzmirstas uostas
Uzmirstas uostas
gal paskui pamekeles aprasysi, kaip ka darai
seava, WB fotografuok tik balta daikta, o diafragma keisdama keisk iso, nes paskutine tamsoka
Zitlali, saunuole
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 09:03)
Valiooo, ismokau photoshopu krastines daryt
Gal busit kuri gera ir pasakysit kaip remeli patamsinti krastiniu?
mun ros pries darant remeli reikia pasirinkti backgroundo spalva, ta, kurios nori kad butu remelis
Papildyta:
VASARAITE, kokiu pamokeliu nori? su RAW ?
zitlali, cia su visais objektyvais taip? nefotkina?
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 24, 10:18)
VASARAITE, kokiu pamokeliu nori? su RAW ?
aha, Raw
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 24, 10:19)
bandysiu ieskoti... aciu
*Ka del fotiko daryt pas man ateina uz 2 val fotkintis ot juoksiuos
Tiesa, turiu rusu kalba pamokeles photoshopo, jei kam reik galiu permest ten video... dar pati neziejau... tik pasiskelbiu, gal kam pravers
*Ka del fotiko daryt pas man ateina uz 2 val fotkintis ot juoksiuos
Tiesa, turiu rusu kalba pamokeles photoshopo, jei kam reik galiu permest ten video... dar pati neziejau... tik pasiskelbiu, gal kam pravers
* tai gal blogai uzdejai
** as noreciau eglute10etahotmail.com aciu