Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 22:22)
Man atrodo, kad galima pataisyt. smile.gif

Jau turbūt atsibodau jums su šio modelio foto, bet dedu dar vieną, paskutinę blush2.gif Taršykit biggrin.gif

user posted image

man pačiai atrodo, kad fokusas nušokęs į tulpes... g.gif

o as tik dabar tavo modeliuka isvydau.. labai grazu smile.gif o ir fokuso nusokusio nematau as cia.. gal neiziuriu smile.gif

Einu konspektu skaityti i vonia smile.gif, gero vakaro visom smile.gif
Atsakyti
Vasaraite OK, einu 4u.gif

Vugi, kad gerai uzsitvirtintu zinios biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 21:12)
nesakyk sitaip mirksiukas.gif , pradziamoksliu auto niekuo nenusileidzia pazengusiuju 4u.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Ir dar be to galit ir nebalsuoti uz pazengusiu, niekas nesupyks...bent jau as tai tikrai nesupykciau biggrin.gif

Kas liecia RAW vs. Jpeg ir as nepastebejau didelio skirtumo kokybeje g.gif Bet fotografuoju RAW vien del to, kaip ir wyshnia minejo, kad labai lengva WB pataisyti ir ekspozicijos klaidas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 23 kovo 2009 - 22:36
merginos, noriu kritikos. beje sita foto buvo fotkinta RAW tai nuo istiesinimo bei visu kitu korekciju kokybe absoliuciai nenukentejo 4u.gif dar toki dalyka radau, su RAW galima graziai pasarpint. oi oi kiek siandien naujoviu atradau smile.gif
Uzmirstas uostas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 20:47)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo  biggrin.gif

yra teisybes cool.gif bet galbut tas vercia tobulet g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 21:21)
as ir skaitau skaitau  bigsmile.gif  ir pasimetus net zodzio nepralemenu - totaliai susibalamutinau  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as pamaniau, kad ne i ta tema papuoliau - kaip ir Inesa biggrin.gif

bet smagu, kad jus pas mus kalbat blush2.gif gal laikui benant susiliesim i viena kruva blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif as cia labai optimistiskai ziuriu lotuliukas.gif blush2.gif

priyret ta RAW, jau ir man reik doh.gif Uostas man patiko wub.gif o merginai palikciau erdves kairej kur ji ziuri g.gif
Atsakyti
Almante ko man smelio per daug.Ranka kai uzdengiu ji man tada labiau patinka ax.gif
Atsakyti
user posted image

Žodžiu turiu tokį kadrą.
Žinau, kad pakaušis nukirstas, kad kairej pusei yra labai negražiai užklonuotas šulinio dangtis. Fokusas ant kairės merginos. Dešinė mergina susiliejusi. Bet ne tame esme.
Noriu paklaust. Kaip kompozicija? Ir jb? Nera labai pilkas? ax.gif

Aš pastebėjau, kad man pradėjau pabiau patikt šviesios nuotraukos, negu tamsios. ax.gif Ir pradėjau ieškot, ar nėra kur išdegusi nuotrauka. doh.gif

Almante, man patiko 4u.gif .
Atsakyti
Inesa, palikau siek tiek smelio, noredama parodyti kad vanduo nusekes smile.gif
Puke, tikrai zinok isitikinau kad Raw verta naudot net tada kai fotografavimo salygos idedalios smile.gif
Papildyta:
Duoma, velgi, nezinau ar cia tavo tokia mintis bet man laba kliuna kad mrginos is virsaus fotkintos blush2.gif meginos gavosi graziai, o ir JB vertimas man patinka 4u.gif pas tave visos foto, kad net ir netaisyklingos butu, vistiek traukia aki wink.gif
Atsakyti
Almante grazus kadras smile.gif kiek pilkokas, bet man grazu wub.gif neuzsaldinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 kovo 2009 - 22:58
Kad čia tokia situacija buvo... ax.gif Ten už jų, buvo pastatas, kultūros rūmai. Ir aš labai nenorėjau, kad jie matytųsi. Tai man teko lipt ant suoliuko... blush2.gif
ten kur mes buvom, šalia yra bažnyčia. Ir pro šalį kunigėlis. Gavau velnių, kad atceit laužau suoliuką. biggrin.gif
Ačiū tau. 4u.gif
Atsakyti
Duoma, tavo foto su nuotaika, man patinka smile.gif netrukdo man tas pakausis nukirstas visai ir sulinys - reik isiziuret, kad pamatyt, kur jis ten buvo biggrin.gif ir jb neblogas smile.gif kairej dar virsuj kazkoks bruksniukas tamsus, jis kliuna siek tiek. bet siaip man patinka smile.gif ta desine mergina atrodo tuoj susilies su fonu, na, kad ant jos odos vos ne asfalto fakturos noris ieskot biggrin.gif

o tokie zmones, kaip tas kunigelis doh.gif nekreipk demesio cool.gif pasakyciau as jam biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Duoma, galima buvo pabandyt ir kulturnami itraukt, bet padaryt taip, kad modeliukai sone jo butu, arba kad kulturnamis visa fona uzimtu.
Ziltali, cia jau spalvos pasiltintos kazkiek smile.gif nors turbut pas nei viena is musu nera monitoriaus kuris butu sukalibruotas smile.gif
Inesa, bandziau pakirpt smeli, tada automatiskai norisi dangu kirpt, neiseina tiesiog..
Atsakyti