Tin tin man rodos tvarkoj, tik didesnes dek, nes nelabai matosi ar fokusas vietoj.
Ačiū Duoma
liamuna, supratau
liamuna, supratau
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 12:47)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo
nesakyk sitaip , pradziamoksliu auto niekuo nenusileidzia pazengusiuju
Tin-tin, aš manau, kad gerai Bet reikia dar, kad profės žodį tartų.
lamella, laukiam, gal ką pasakys o beje, ten nebeina žinutės pataisyt? įdėčiau gal kiek didesnes foto
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 18:50)
cia man vaidenas, ar is tikro pazengusios panos ruosiasi musu pradinius ND darbus daryt su fokusu, diafragma ir t.t. kokiu tikslu
as ir skaitau skaitau ir pasimetus net zodzio nepralemenu - totaliai susibalamutinau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 23, 22:15)
lamella, laukiam, gal ką pasakys o beje, ten nebeina žinutės pataisyt? įdėčiau gal kiek didesnes foto
Man atrodo, kad galima pataisyt.
Jau turbūt atsibodau jums su šio modelio foto, bet dedu dar vieną, paskutinę Taršykit
man pačiai atrodo, kad fokusas nušokęs į tulpes...
Lamella, man modelis pernelyg kairej. Juo labiau, kad dar ir ziuri i kaire...
Labai grazios spalvos.
Labai grazios spalvos.
lamella, gal atskleisit paslaptį, kaip pataisyt tą žinutę?
QUOTE(bonda @ 2009 03 23, 17:30)
tai kad atsisiunciau israrinau ir psio ka toliau? ta prasme dabar kompe pas mane yra ir tiek -zinau, kur o daugiau nezinau, ka daryt nes ten ne vienas failiukas gavos tam folderiuke
As kai atsisiunciu, tai "israrinu" toje vietoje, kur turi buti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 18:05)
Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...
As ir nepastebejau
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 19:50)
cia man vaidenas, ar is tikro pazengusios panos ruosiasi musu pradinius ND darbus daryt su fokusu, diafragma ir t.t. kokiu tikslu
Nu skaiciau kaip koki anekdota
Papildyta:
lamella, tavo modeliukas man patiko
Zitlali, as manau susitvarkei tik isrisimo negaliu duoti Valdzia manau duos, daryk kitus