Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Tin tin man rodos tvarkoj, tik didesnes dek, nes nelabai matosi ar fokusas vietoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Duoma smile.gif
liamuna, supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 12:47)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo  biggrin.gif

nesakyk sitaip mirksiukas.gif , pradziamoksliu auto niekuo nenusileidzia pazengusiuju 4u.gif
Atsakyti
Tin-tin, aš manau, kad gerai ax.gif Bet reikia dar, kad profės žodį tartų. biggrin.gif
Atsakyti
lamella, laukiam, gal ką pasakys mirksiukas.gif o beje, ten nebeina žinutės pataisyt? įdėčiau gal kiek didesnes foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 18:50)
cia man vaidenas, ar is tikro pazengusios panos ruosiasi musu pradinius ND darbus daryt su fokusu, diafragma ir t.t. blink.gif  unsure.gif kokiu tikslu g.gif  blush2.gif

as ir skaitau skaitau bigsmile.gif ir pasimetus net zodzio nepralemenu - totaliai susibalamutinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 03 23, 22:15)
lamella, laukiam, gal ką pasakys  mirksiukas.gif  o beje, ten nebeina žinutės pataisyt? įdėčiau gal kiek didesnes foto  smile.gif

Man atrodo, kad galima pataisyt. smile.gif

Jau turbūt atsibodau jums su šio modelio foto, bet dedu dar vieną, paskutinę blush2.gif Taršykit biggrin.gif

user posted image

man pačiai atrodo, kad fokusas nušokęs į tulpes... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 23 kovo 2009 - 21:24
Keliu didesnes smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Toliau:

1) f/5 ISO 100; 3) f/14 ISO 800; 3) f/32 ISO 1600

user posted image

user posted image

user posted image

Kas dalinate 'isrisimus' biggrin.gif ar galiu sekancius daryti ar reikia taisyti kazka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 kovo 2009 - 21:39
Lamella, man modelis pernelyg kairej. Juo labiau, kad dar ir ziuri i kaire...
Labai grazios spalvos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 23 kovo 2009 - 21:36
lamella, gal atskleisit paslaptį, kaip pataisyt tą žinutę? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 23, 17:30)
tai kad atsisiunciau israrinau ir psio mirksiukas.gif ka toliau? ta prasme dabar kompe pas mane yra ir tiek -zinau, kur mirksiukas.gif  biggrin.gif o daugiau nezinau, ka daryt doh.gif nes ten ne vienas failiukas gavos tam folderiuke unsure.gif

As kai atsisiunciu, tai "israrinu" toje vietoje, kur turi buti 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 18:05)
ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...  blush2.gif

As ir nepastebejau unsure.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 19:50)
cia man vaidenas, ar is tikro pazengusios panos ruosiasi musu pradinius ND darbus daryt su fokusu, diafragma ir t.t. blink.gif  unsure.gif kokiu tikslu g.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu skaiciau kaip koki anekdota thumbup.gif
Papildyta:
lamella, tavo modeliukas man patiko wub.gif

Zitlali, as manau susitvarkei 4u.gif tik isrisimo negaliu duoti lotuliukas.gif Valdzia manau duos, daryk kitus mirksiukas.gif
Atsakyti
Va jetus doh.gif Vos nesusibalamutijau doh.gif Skaitau skaitau ir galvoju,kad pas pazenguiuosius netycia papuoliau. lotuliukas.gif
Atsakyti