Sveikos, fotografes.
Smagiai Jus gyvenate. Tobulejate valandomis!!! Namu darbai vieni kitus lenkia. Super!!!
Smagus Jusu ieskojimai. Lamella, man patiko zaidimas su sviesomis.
Pas mane kai nera ikvepimo, tai negaliu net eksperimentuoti... Siandien toks oras bjaurus. Is to sielvarto issitraukiau senus archyvus: geliu ziedis, vasaros akimirkas-truputi sirdyje praskaidrejo.
Sea, nuotraukyte ir spalvomis negaliu atsizaveti. Labai labai labai
Vasaraites vaikiukas man labai patiko. Kartais norisi ir kitokiu nuotrauku. Nors pritariu Pukei, kad vaiku odyte yra nepaprastai grazios splavos, ir griekas versti i jb.
Kaktukes buitiakas mielas. Man is karto kilo klausimas, o kaip tu nuvalai???
Duomos menulis fainas, nors truksta ryskumo.
Man menulis neiseina, nors tu ka.... Labai mazas gaunasi, o ir atspindziai atsiranda-kazkokie ratilai salia...
Reiktu kada vasara nakciai i observatorija susiruosti. Nuostabus atnaujintas Etnokosmologijos muziejus.
Rico augaliukams man kazkokio tai pagrindo truksta... Na, ir tie laidai
Idedu savo sena bandyma, is archyvu. Dar tik nusipirkusi fotika buvau.
P.S. Per fox prisijungusi pakeiciau...
QUOTE(linole @ 2009 03 21, 17:37)
grazi gamta ir kadras neblogas, tik man siek tiek gal vandens perdaug ir ryskumo truksta
Ok, sugadinau tema, istampiau...
Ir dabar nebegaliu pakeisti...
Jau atstaciau.
Kazkaip idomiai su tuo flicr: kai dedu large-nuotrauka nebetelpa i langa, o medium-per daug maza...
Buvo ankstus rytas, garai kilo nuo vandens. Todel ryskumo maza.
Ir dabar nebegaliu pakeisti...
Jau atstaciau.
Kazkaip idomiai su tuo flicr: kai dedu large-nuotrauka nebetelpa i langa, o medium-per daug maza...
Buvo ankstus rytas, garai kilo nuo vandens. Todel ryskumo maza.
QUOTE(linole @ 2009 03 21, 17:45)
nieko nesugadinai, man kaip tik patiko, lapas pasidare normalaus didzio, platesnis
QUOTE(inesaS @ 2009 03 21, 19:05)
linole,gaila,kad neisejo paciu garu uzfiksuoti,tikrai butu fainei.Nors ir dabar man nuotrauk patinka
Aciu. Tada dar nemokejau... Nors ir dabar nezinau, kaip reiktu fotografuoti garus. Ale eksperimentuociau.
Anksciau labai megau macro. O atejau cia noredama ismokti fotografuoti, ypac kelionese. Bet... cia pabuvus, susijauke viskas. Norisi visko. Bet mazai kas iseina... Net neisivaizduoju, koks galetu buti mano stilius... Zodziu, chaosas sirdy...
QUOTE(Sadi)
Noriu dar išmokt matyt visumą ir kievieną detalę kaip kad Nikkė mato
Ale prasyciau atsargiau su formuluotem, vos leptopo ant zemes nenumeciau... (nes dabar pasidejus ant palanges). Aciu, zinoma, bet tiesa ta, kad as nuo jusu dar taip toli, kad net nera cia ka komentuoti. tai as svajoju prie jusu bent kiek priarteti...
QUOTE(c-girl)
Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis
Nu as ir sakau... Nedrasu net deti savo marmuze, kad viso albumo neuzmarmuzinciau
Linole, vaizdelis simpatiskas, bet man kazkaip per daug tos apatines ezero dalies, kur nei jokio raibuliuko, tik pilkuma.
Mergaites, as vis mastau, ar kas zinot koki buda, kaip mes galetume prisivilioti Sea, kad paskaitytu mums trumpa paskaitele apie spalvas? Gal grindis jai isplaukim, kol ji rasys? Gal suni pavedziokim?
Nikke, drasi, kai Sea ne LT
QUOTE(Ninin @ 2009 03 21, 20:26)
Nikke, drasi, kai Se ne LT
Vos nenumiriau is juoko
Rico, nuostabus geliu rakursas, labai traukia zvilgsni
QUOTE(Ninin @ 2009 03 21, 21:26)
Nikke, drasi, kai Sea ne LT
o, geras, nu tikrai
Kazkaip man sunkiai su tuo ryskumu... Sakykit, ar toki uzskaitot? Bonda, tau pasisakyti privaloma.
Nikke, o sharpinai kiek? jauciu, Bondai netiks gaila, neina pasididint
aaa, pazejau exif'a - bandai savo 50-uka gal kad abi akytes ryskios gautus, reik siek tiek privert diafragma as irgi su tuom kankinuos
aaa, pazejau exif'a - bandai savo 50-uka gal kad abi akytes ryskios gautus, reik siek tiek privert diafragma as irgi su tuom kankinuos