Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Sveikos, fotografes. 4u.gif smile.gif

Smagiai Jus gyvenate. Tobulejate valandomis!!! Namu darbai vieni kitus lenkia. Super!!! 4u.gif drinks_cheers.gif

Smagus Jusu ieskojimai. Lamella, man patiko zaidimas su sviesomis. thumbup.gif

Pas mane kai nera ikvepimo, tai negaliu net eksperimentuoti... Siandien toks oras bjaurus. Is to sielvarto issitraukiau senus archyvus: geliu ziedis, vasaros akimirkas-truputi sirdyje praskaidrejo.

Sea, nuotraukyte ir spalvomis negaliu atsizaveti. Labai labai labai wub.gif

Vasaraites vaikiukas man labai patiko. Kartais norisi ir kitokiu nuotrauku. Nors pritariu Pukei, kad vaiku odyte yra nepaprastai grazios splavos, ir griekas versti i jb.

Kaktukes buitiakas mielas. smile.gif Man is karto kilo klausimas, o kaip tu nuvalai??? biggrin.gif

Duomos menulis fainas, nors truksta ryskumo.
Man menulis neiseina, nors tu ka.... Labai mazas gaunasi, o ir atspindziai atsiranda-kazkokie ratilai salia... doh.gif
Reiktu kada vasara nakciai i observatorija susiruosti. Nuostabus atnaujintas Etnokosmologijos muziejus. wub.gif

Rico augaliukams man kazkokio tai pagrindo truksta... Na, ir tie laidai schmoll.gif

Idedu savo sena bandyma, is archyvu. Dar tik nusipirkusi fotika buvau.

user posted image

P.S. Per fox prisijungusi pakeiciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 kovo 2009 - 17:51
QUOTE(linole @ 2009 03 21, 17:37)

Idedu savo sena bandyma, is archyvu. Dar tik nusipirkusi fotika buvau.

grazi gamta ir kadras neblogas, tik man siek tiek gal vandens perdaug ir ryskumo truksta blush2.gif
Atsakyti
Ok, sugadinau tema, istampiau... doh.gif
Ir dabar nebegaliu pakeisti... verysad.gif

Jau atstaciau. biggrin.gif
Kazkaip idomiai su tuo flicr: kai dedu large-nuotrauka nebetelpa i langa, o medium-per daug maza... g.gif

Buvo ankstus rytas, garai kilo nuo vandens. Todel ryskumo maza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 kovo 2009 - 17:55
QUOTE(linole @ 2009 03 21, 17:45)
Ok, sugadinau tema, istampiau...  doh.gif
Ir dabar nebegaliu pakeisti... verysad.gif

nieko nesugadinai, man kaip tik patiko, lapas pasidare normalaus didzio, platesnis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paklampojau po Kudra ir labai pasidziaugiau jusu nuotraukomis thumbup.gif Suanuoles mergaites 4u.gif As neisdrysciau ten pasirodyti blush2.gif
Papildyta:
linole,gaila,kad neisejo paciu garu uzfiksuoti,tikrai butu fainei.Nors ir dabar man nuotrauk patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 21, 19:05)
linole,gaila,kad neisejo paciu garu uzfiksuoti,tikrai butu fainei.Nors ir dabar man nuotrauk patinka mirksiukas.gif

Aciu. 4u.gif Tada dar nemokejau... Nors ir dabar nezinau, kaip reiktu fotografuoti garus. g.gif Ale eksperimentuociau. g.gif

Anksciau labai megau macro. O atejau cia noredama ismokti fotografuoti, ypac kelionese. Bet... cia pabuvus, susijauke viskas. Norisi visko. Bet mazai kas iseina... Net neisivaizduoju, koks galetu buti mano stilius... Zodziu, chaosas sirdy...

Atsakyti
QUOTE(Sadi)
Noriu dar išmokt matyt visumą ir kievieną detalę kaip kad Nikkė mato

Ale prasyciau atsargiau su formuluotem, vos leptopo ant zemes nenumeciau... doh.gif (nes dabar pasidejus ant palanges). Aciu, zinoma, bet tiesa ta, kad as nuo jusu dar taip toli, kad net nera cia ka komentuoti. tai as svajoju prie jusu bent kiek priarteti...

QUOTE(c-girl)
Ir dar...cia kazkokia modeliu agentura susirinkus, o ne fotogrfuojanciu skyrelis

Nu as ir sakau... doh.gif biggrin.gif Nedrasu net deti savo marmuze, kad viso albumo neuzmarmuzinciau lotuliukas.gif

Linole, vaizdelis simpatiskas, bet man kazkaip per daug tos apatines ezero dalies, kur nei jokio raibuliuko, tik pilkuma. g.gif

Mergaites, as vis mastau, ar kas zinot koki buda, kaip mes galetume prisivilioti Sea, kad paskaitytu mums trumpa paskaitele apie spalvas? Gal grindis jai isplaukim, kol ji rasys? Gal suni pavedziokim? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 21 kovo 2009 - 20:11
Nikke, drasi, kai Sea ne LT lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 21 kovo 2009 - 20:44
QUOTE(Ninin @ 2009 03 21, 20:26)
Nikke, drasi, kai Se ne LT  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Vos nenumiriau is juoko thumbup.gif
Atsakyti
Rico, nuostabus geliu rakursas, labai traukia zvilgsni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 21, 21:26)
Nikke, drasi, kai Sea ne LT  lotuliukas.gif

o, geras, nu tikrai lotuliukas.gif

Kazkaip man sunkiai su tuo ryskumu... Sakykit, ar toki uzskaitot? Bonda, tau pasisakyti privaloma. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 21 kovo 2009 - 22:37
Nikke, o sharpinai kiek? jauciu, Bondai netiks biggrin.gif gaila, neina pasididint mirksiukas.gif

aaa, pazejau exif'a - bandai savo 50-uka biggrin.gif gal kad abi akytes ryskios gautus, reik siek tiek privert diafragma g.gif as irgi su tuom kankinuos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti