Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Wyshnia, baik juokus! Kokias cia dar pirmoku uzduotis darai? schmoll.gif Labai smagu, kad pas mus apsilankei! Tuoj siunciu tau slaptazodi. Uzeik dazniau, mes cia labai dziaugiames pazengusiom kolegem, jos tikras lobis pas mus. bigsmile.gif Labai kvieciame i albuma, laukiam komentaru. Aciu, kad mums skiri demesi! friends.gif

Mergaites, aciu, kas pakomentavot mano nuotraukos ryskuma, kur klausiau albume. Saules puga, taiklus komentaras apie spalvas. As is tiesu jas "tobulinau". doh.gif Mat bandziau isgauti tokias spalvas, kaip jums pavyksta, tai tampiau atskirai visas tris kreives... doh.gif Bet turiu labai bloga monitoriu, tai man siaip nerodo visu tu atspalviu, kaip tu rasai. Turbut reiks pradeti spausdintis, kad galeciau matyti. Labai tau aciu, kad mums nuolat padedi! aciuks.gif

O del RAW - neseniai pabandziau, tai skirtumo kol kas nepastebejau. Tik tas, kad formatas didesnis, bet geresnio ryskumo tai mano akis nemato. Bet as siaip esu absoliuciai neigudus redaguotoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 23 kovo 2009 - 20:19
Oi pralinksminot merginos su tais ND smile.gif.. reik man taisyt klaidas ir toliau juos testi smile.gif
Atsakyti
Aisku merginos biggrin.gif Aciu uz slaptazodi 4u.gif

O kad fokusas pabeges, tai taip - vis tik ant kropo 100mm ir islaikymas 1/25 buvo, tai neislaikiau. Bet ir klausiau, jei uzduotis parodyti skirtinga ryskumo lauka, tai kaip ir atlikta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 23, 19:10)
O del RAW - neseniai pabandziau, tai skirtumo kol kas nepastebejau. Tik tas, kad formatas didesnis, bet geresnio ryskumo tai mano akis nemato. Bet as siaip esu absoliuciai neigudus redaguotoja.

Ryskumas ar RAW, ar Jpeg bus toks pats 4u.gif
Atsakyti
Kas čia per anomalijos vyksta, kad pažengusios pradinukų ND daro. biggrin.gif
Duoma, man visai patiko merginos portretas, žavus modelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 12:33)
Duoma, man visai patiko merginos portretas, žavus modelis. thumbup.gif

tegu daro tongue.gif , visai idomu paziureti biggrin.gif
Atsakyti
Lamella. Ačiū. šitas modelis kaip tik pas mane rytoj apsilankys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 20:33)

daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 21:38)
tegu daro tongue.gif , visai idomu paziureti biggrin.gif

Jap, įdomu. biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 23, 21:47)
Lamella. Ačiū. šitas modelis kaip tik pas mane rytoj apsilankys...  ax.gif

Tai nukankink negyvai ir paskui parodyk kaip pavyko. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

tai štai bandau ir aš po truputi atlikti namų darbus, taigi, pirmoji užduotis. Nežinau, ar teisingai ją supratau, bet... f/3.5- ISO 200; f/5.6- ISO 400; f/8- ISO 800 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Lamella, išduosiu paslaptį. Su ja susiję bus mano nd. biggrin.gif O jeigu nepavyks, tada bent jau koks portretas tikrai tūrėtų būti.

Tin-tin, užduotį supratai. Bet techninę pusę paliksiu gerosioms fėjoms. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 23 kovo 2009 - 21:01
Duoma, net jei esate blogoji fėja, tarkite žodį mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Pagal mane viskas gerai. Ypač man patinka taip mielai sustatytos sąvaržėlės.
Daugiau aš nelabai ką ir turiu pasakyti. ax.gif
Atsakyti