Wyshnia, baik juokus! Kokias cia dar pirmoku uzduotis darai? Labai smagu, kad pas mus apsilankei! Tuoj siunciu tau slaptazodi. Uzeik dazniau, mes cia labai dziaugiames pazengusiom kolegem, jos tikras lobis pas mus. Labai kvieciame i albuma, laukiam komentaru. Aciu, kad mums skiri demesi!
Mergaites, aciu, kas pakomentavot mano nuotraukos ryskuma, kur klausiau albume. Saules puga, taiklus komentaras apie spalvas. As is tiesu jas "tobulinau". Mat bandziau isgauti tokias spalvas, kaip jums pavyksta, tai tampiau atskirai visas tris kreives... Bet turiu labai bloga monitoriu, tai man siaip nerodo visu tu atspalviu, kaip tu rasai. Turbut reiks pradeti spausdintis, kad galeciau matyti. Labai tau aciu, kad mums nuolat padedi!
O del RAW - neseniai pabandziau, tai skirtumo kol kas nepastebejau. Tik tas, kad formatas didesnis, bet geresnio ryskumo tai mano akis nemato. Bet as siaip esu absoliuciai neigudus redaguotoja.
Aisku merginos Aciu uz slaptazodi
O kad fokusas pabeges, tai taip - vis tik ant kropo 100mm ir islaikymas 1/25 buvo, tai neislaikiau. Bet ir klausiau, jei uzduotis parodyti skirtinga ryskumo lauka, tai kaip ir atlikta
Papildyta:
Ryskumas ar RAW, ar Jpeg bus toks pats
O kad fokusas pabeges, tai taip - vis tik ant kropo 100mm ir islaikymas 1/25 buvo, tai neislaikiau. Bet ir klausiau, jei uzduotis parodyti skirtinga ryskumo lauka, tai kaip ir atlikta
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 23, 19:10)
O del RAW - neseniai pabandziau, tai skirtumo kol kas nepastebejau. Tik tas, kad formatas didesnis, bet geresnio ryskumo tai mano akis nemato. Bet as siaip esu absoliuciai neigudus redaguotoja.
Ryskumas ar RAW, ar Jpeg bus toks pats
Kas čia per anomalijos vyksta, kad pažengusios pradinukų ND daro.
Duoma, man visai patiko merginos portretas, žavus modelis.
QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 12:33)
tegu daro , visai idomu paziureti
Lamella. Ačiū. šitas modelis kaip tik pas mane rytoj apsilankys...
QUOTE(lamella @ 2009 03 23, 20:33)
daro tai tegu daro, bet nelygybe gaunasi, kai savo Auto i ND sudejo
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 21:38)
tegu daro , visai idomu paziureti
Jap, įdomu.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 23, 21:47)
Lamella. Ačiū. šitas modelis kaip tik pas mane rytoj apsilankys...
Tai nukankink negyvai ir paskui parodyk kaip pavyko.
Sveikos
tai štai bandau ir aš po truputi atlikti namų darbus, taigi, pirmoji užduotis. Nežinau, ar teisingai ją supratau, bet... f/3.5- ISO 200; f/5.6- ISO 400; f/8- ISO 800
tai štai bandau ir aš po truputi atlikti namų darbus, taigi, pirmoji užduotis. Nežinau, ar teisingai ją supratau, bet... f/3.5- ISO 200; f/5.6- ISO 400; f/8- ISO 800
Lamella, išduosiu paslaptį. Su ja susiję bus mano nd. O jeigu nepavyks, tada bent jau koks portretas tikrai tūrėtų būti.
Tin-tin, užduotį supratai. Bet techninę pusę paliksiu gerosioms fėjoms.
Tin-tin, užduotį supratai. Bet techninę pusę paliksiu gerosioms fėjoms.
Duoma, net jei esate blogoji fėja, tarkite žodį
Pagal mane viskas gerai. Ypač man patinka taip mielai sustatytos sąvaržėlės.
Daugiau aš nelabai ką ir turiu pasakyti.