Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 23, 18:59)
Tai, kad temos pradzioje parasytos tokios taisykles smile.gif jeigu galima gauti 'rakta' ir be to, tai puiku  thumbup.gif

Pažengusioms tai galima smile.gif Kad galėtų pakomentuoti, pastebėjimų, patarimų parašyti mirksiukas.gif

Netinginiauk, netinginiauk lotuliukas.gif
Atsakyti
AisQ
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 23, 18:59)
Tai, kad temos pradzioje parasytos tokios taisykles smile.gif jeigu galima gauti 'rakta' ir be to, tai puiku  thumbup.gif

Tiesa, noriu paklausti, gal kas turite el. versija instrukcijos Nikon D80  ? Praganiau savaja popierine  doh.gif

Aš turiu, mestelk el. paštą..
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 17:05)
ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...  blush2.gif

Gėris pasimato tik tada, kai visą dieną netyčia prifotkini RAW formatu .... , nes kol bandžiau vieną kitą kadrą, tai irgi skirtumo nemačiau bigsmile.gif ....
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir as jau kuris laikas skaitau skaitau, mokausi.nusprendziau, namu darbus daryt reikia. tik tikejausi, kad lengviau bus. mano fotikas skaitmeninis, turi jis visokius manual, bet fokusuoja arba automatiskai, arba reikia mygtukus spaudyt. neiseina 3 daiktu nufotografuot su skirtingu fokusu verysad.gif ir dar tas darbelis, kur f reiksmes keist reikia, tik patamseja nuotrauka,o jokio ryskumo gylio neizvelgiu niekaip doh.gif
dabar jau suabejojau ar isvis imanoma atlikt namu darbus neturint gero fotiko.
cray.gif
Atsakyti
Dūmai (straipsnis efoto.lt)...
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 03 23, 19:12)
Gėris pasimato tik tada, kai visą dieną netyčia prifotkini RAW formatu .... , nes kol bandžiau vieną kitą kadrą, tai irgi skirtumo nemačiau bigsmile.gif ....

Na, žinok fotografavau. Visą gigabaitą smile.gif Tokiomis pat sąlygomis kaip jpg, maniau pataisysiu be kokybės praradimo. Na, bet matyt reikia išmokti kokybiškai fotografuoti smile.gif

Seava, jei tamsėja, vadinasi l. priverta diafragma, tai reikia keisti ir išlaikymą smile.gif Manyčiau taip.
Atsakyti
Wyshnia, su tavo sugebėjimais šitaip fotografuot, kaip tu moki ir kokias nepakartojamas nuotraukas darai, abejoju ar reikia namų darbus daryt smile.gif 4u.gif Čia tave išskėstom rankom turėtų priimt ir daug daug klausimų užduot ir patarimų prašyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 17:55)
oi, tai kad ir be to duosim, juk ne viena turi jau ir be namu darbu mirksiukas.gif  biggrin.gif

4u.gif Nemaniau, kad prasisuksiu lengvai... Ta proga vienus padariau - pirmaji punkta smile.gif
user posted image

Diafragmos - 13, 5.6 ir 2.8. ISO 1600, Fotografuota ant AV.

Baccardi 4u.gif ax.gif Ale vistiek taisykles yra taisykles smile.gif

Del RAW - ne visagalis ir jis, nufotografauot pusetinai irgi reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 23, 20:43)
4u.gif Nemaniau, kad prasisuksiu lengvai... Ta proga vienus padariau - pirmaji punkta smile.gif

Ale pirmoj tai fokusas pabėgęs smile.gif

Oj įtariu bus turiningas savaitgalis, užsikviečiau savo modeliuką biggrin.gif reikia tik fantaziją įjungt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 23 kovo 2009 - 19:58
Oi, negaliu lotuliukas.gif Wyshnia, prajuokinai thumbup.gif Bet visgi pirmoje nuotraukoje fokusą pametei kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 18:30)
Dėl PS, tai bent jau maniškė antivirusinė atpažįsta kai kurias programas kaip virusus, bet tikrinant kompiuterį jų neberanda. Tiesiog laikinai instaliuojant išjungi antivirusinę, o po to vėl įjungi ir viskas OK. (Bet jei tikrai pasitiki šaltiniu; aš dariau taip prižiūrima išmanančio smile.gif) (sea_, reikia dar?)

Oooo...cia rimtai taip gali buti? Bet man raso kad trojans...bet "karantine", tai irgi nesuprantu ar jie daro koki blogi mano kompui ar ne unsure.gif

Sea, as persimetu viska i external hardraiva, nesiterlioju su diskais g.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 23, 18:52)
Kad slaptazodi gaut ir kitus ND daryt smile.gif

Nu tu prajuokinai ciocia biggrin.gif
As jau gavau slaptazodi blush2.gif , bet dabar blogai pasijauciau...reikes ir man namu darbus apie diafragma atlikti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 23 kovo 2009 - 20:08