Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 17:05)
ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...  blush2.gif

raw yra geris del to, kad foto saugojama nesuspausta, taigi juo padaryta nuotrauka galesi atskirai taisyti wb, pasviesinimus, patamsinimus ir daug daug visko. as pati kolkas taisau tik siuos dalyklus nes kitu dar nelabai zinau kas yra smile.gif
Atsakyti
Sea, aš esu atsisiuntus su torrentais (linkomanija, torrents.ru ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 23, 10:00)

o trojan neprisikabino? vyras bande man,tai parsiunte su trojan doh.gif paskui ilgai valem kompiuteri nuo jo brrr
Atsakyti
Aciu Jurina 4u.gif

Keliu kol kas du ND smile.gif

1) Nepamenu kaip fotkinau g.gif
user posted image

2) 1. f/5 ISO 100; 2. f/14 ISO 800; 3. f/32 ISO 1600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 18:02)
o trojan neprisikabino? vyras bande man,tai parsiunte su  trojan doh.gif paskui ilgai valem kompiuteri nuo jo brrr

O kaip trojanus isimti is kompo????? As turiu 4-is... blink.gif man mcAfee juos pagauna, "pasodina" i karantina, bet neisvalo...jie ten kazkur yra doh.gif Zadu perrasyt viska is naujo...kitos iseities nematau unsure.gif

Atsiprsau, kad ne itema blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 17:11)
O kaip trojanus isimti is kompo????? As turiu 4-is... blink.gif  man mcAfee juos pagauna, "pasodina" i karantina, bet neisvalo...jie ten kazkur yra doh.gif  Zadu perrasyt viska is naujo...kitos iseities nematau unsure.gif
Atsiprsau, kad ne itema blush2.gif  4u.gif

Man tai keista. Daznai buna, kad piratines programas antivirusines atpazista, kaip virusa, trojana ar dar koki biesa, bet jis netrukdo niekam, nes is tiesu toks nera g.gif O is kur kitur pas jus tu tikru gali but? g.gif
Atsakyti
o trojan neprisikabino? vyras bande man,tai parsiunte su  trojan doh.gif paskui ilgai valem kompiuteri nuo jo brrr

Aš siunčiausi iš linkomanijos, tai viskas buvo gerai, neprisikabino joks virusas (tfu, tfu, tfu)
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 23, 10:11)
O kaip trojanus isimti is kompo????? As turiu 4-is... blink.gif  man mcAfee juos pagauna, "pasodina" i karantina, bet neisvalo...jie ten kazkur yra doh.gif  Zadu perrasyt viska is naujo...kitos iseities nematau unsure.gif
Atsiprsau, kad ne itema blush2.gif  4u.gif

kai vyras gris is darbo, as jo paklausiu, kaip jis vale ir parasysiu tau az 4u.gif . Tik zinau,kad labai ilgai internete ieskojo info ir su kokiom 3-4 programom vale.Tai dabar man baisu ka ir siustis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 23, 18:16)
Man tai keista. Daznai buna, kad piratines programas antivirusines atpazista, kaip virusa, trojana ar dar koki biesa, bet jis netrukdo niekam, nes is tiesu toks nera g.gif O is kur kitur pas jus tu tikru gali but? g.gif

Jauciu prisisiunciau pasrsiusdama ir bandydama visokius actionus is deviant art ar pan. Dejau taska jau!!!! Isivalau kompa ir daugiau niekur nosies nekisu schmoll.gif
Atsakyti
dar koki dalyka atradau su PS camera raw. ogi ten labai graziai galima i JB paversti ir pakontrastinti ir nuotrauka pilka nesigauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 23, 18:17)
kai vyras gris is darbo, as jo paklausiu, kaip jis vale ir parasysiu tau az 4u.gif . Tik zinau,kad labai ilgai internete ieskojo info ir su kokiom 3-4 programom vale.Tai dabar man baisu ka ir siustis doh.gif

Oi tai jeigu ne taip paprasta, tai gal paprasciau tiesiog recovery disck'a pervaryti ir viska isnaujo usisrasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 23, 18:00)

paskutinsi idetas ps linkomanijoje yra su trojanu unsure.gif girdejau kaip vyras draugei telefonu pasakojo ...

tiesa nusipirkau Kelby knyga pirmaja dali rolleyes.gif ir sidro ... fainas vakaras nusimato wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 23 kovo 2009 - 18:29