Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 16:33)
Nu ka cia pridarysi,imi fotika nusistatai ant RAW eini nufotkini viska is eiles,paskui perkeli i kompa ir aikcioji kaip visos kitos pries tave tai dare lotuliukas.gif

cia itariu ne man adresuota ax.gif tongue.gif nes apie raw ne zodelio nesu pasakius siom dienom lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes vneturiu ka pasakyt -nera tokio pricindalo, tai ir 'neidomu visai' cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 16:28)
Nesierzink,nors kokia maza nuotraukyte parodyk,ka? bigsmile.gif

cool.gif reikia pracenzuruot, kad per daug namu betvarkes neilystu i etery biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 16:33)
Nu ka cia pridarysi,imi fotika nusistatai ant RAW eini nufotkini viska is eiles,paskui perkeli i kompa ir aikcioji kaip visos kitos pries tave tai dare lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

nu bet tikrai zinokit - RAW yra G E R I S !!!!!!!!!!!! va kol nepabandziau gi buvo visai neidomu, o tik pabandyk - tai negalesiu sustot.

ai, na tai dar pasidziaugsiu cia garsiai, kad vakar vistik drysau pamegint PS pasibandyt - nugis zinokit kokia ten JEGA slypi bigsmile.gif tik mokek ir viska galima pakeisti cool.gif zinokit visa diena ir prakiurksojau bebandydama pagal knyga editint jau ir dantis moku balint ir rauksles islygint hihihi.gif v.z. dziaugsmo man kaip vaikui saldaini radus biggrin.gif

nu va prisigyriau siandien as jums cia 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 17:33)

oi man ir gi knieti kas ten taip jau tokio , kad jus aikciojat blush2.gif ..
Tiesa, galvojau, gal problema ir gi tame, kad nebuvau susiinstaliavus tu visu kompakciuku kurie buvo prie fotiko, bet vakar kai tai padariau, man dabar meta, kad tipo nepritaikytos tos programos mano fotikui doh.gif blink.gif .. nu blondzine totali pasijauciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 17:43)
cool.gif reikia pracenzuruot, kad per daug namu betvarkes neilystu i etery  biggrin.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu bet tikrai zinokit - RAW yra G E R I S !!!!!!!!!!!! va kol nepabandziau gi buvo visai neidomu, o tik pabandyk - tai negalesiu sustot.

ai, na tai dar pasidziaugsiu cia garsiai, kad vakar vistik drysau pamegint PS pasibandyt - nugis zinokit kokia ten JEGA slypi  bigsmile.gif tik mokek ir viska galima pakeisti  cool.gif zinokit visa diena ir prakiurksojau bebandydama pagal knyga editint jau ir dantis moku balint ir rauksles islygint hihihi.gif v.z. dziaugsmo man kaip vaikui saldaini radus  biggrin.gif

nu va prisigyriau siandien as jums cia  4u.gif  blush2.gif

tai jau taip, kai prisedi, kabli pagauni... taip ir nuplaukia visa diena.. po to ir vaikai nevalge lieka biggrin.gif:D:D:D doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 23, 16:45)
tai jau taip, kai prisedi, kabli pagauni... taip ir nuplaukia visa diena.. po to ir vaikai nevalge lieka biggrin.gif

oi, apie vaikus tai jau tyyyyliu - uzkisineju multikais, kad tik nekibtu i kalaske doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 23, 16:45)

tai jau taip, kai prisedi, kabli pagauni... taip ir nuplaukia visa diena.. po to ir vaikai nevalge lieka biggrin.gif:D:D:D doh.gif

Galima ir papildyti tongue.gif Ir vyras nevalgęs, ir pati nevalgiusi (šiek tiek dietos dar niekam nepakenkė smile.gif ) , kambariai netvarkyti ir visi kiti reikalai nedaryti, bet užtat nuotraukos gražios lotuliukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif assa.gif
Sureguliavau manual WB thumbup.gif , padariau reset ir susitvarkė viskas, atrodo net ir ryškumas pagerėjo lotuliukas.gif .

Ir pas Onko nieko blogo neišgirdau, tik rekomenduoja panelei išpjauti 3 apgamus unsure.gif , bet kažkaip nenoriu aš jų kliūdyti, sakiau stebėsiu dar pusę metų, paskui vėl eisim į konsultaciją unsure.gif

Žiūriu visos tik džiaugiasi tuo RAW, reiks ir man bandyti , žiūriu yra pas mane pasirinkimas yra jpg, raw ir raw+ (išsaugo jpg ir raw formatu) thumbup.gif .

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 16:43)

ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 23, 16:53)
Žiūriu visos tik džiaugiasi tuo RAW, reiks ir man bandyti , žiūriu yra pas mane pasirinkimas yra jpg, raw ir raw+ (išsaugo jpg ir raw formatu)  thumbup.gif .

taip taip, galima ivairiai pasirinkt smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 17:05)
ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...  blush2.gif

na nezinau net - gal as anksciau isvis fotkint nemokejau unsure.gif , kad dabar man RAW yra super duper.

o siandien tik paemiau i rankas, pas mane visad ant P programos nustatyta, pridedama blykste, uzdejau kalpoka, nukreipiau i lubas ir vualia bigsmile.gif visos detales nerealios, spalvos naturalios net ir su blykste, ryskumas nerealus. zinoma ir failo dydis 11.5 MB rolleyes.gif

na as tu techniniu gerio niuansu nesupasakosiu, as jau tiek nezinau, ale
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 09:05)
ax.gif Gal gali man, visiškai žaliuokei paaiškinti, kame ten gėris. Aš kažkaip didelio skirtumo tarp jpg ir raw nepastebėjau. Blondinė...  blush2.gif

zinok ir as smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 09:22)
na nezinau net - gal as anksciau isvis fotkint nemokejau  unsure.gif , kad dabar man RAW yra super duper.

o siandien tik paemiau i rankas, pas mane visad ant P programos nustatyta, pridedama blykste, uzdejau kalpoka, nukreipiau i lubas ir vualia  bigsmile.gif visos detales nerealios, spalvos naturalios net ir su blykste, ryskumas nerealus. zinoma ir failo dydis 11.5 MB  rolleyes.gif

na as tu techniniu gerio niuansu nesupasakosiu, as jau tiek nezinau, ale

parodyk ka nors 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 17:22)
na nezinau net - gal as anksciau isvis fotkint nemokejau  unsure.gif , kad dabar man RAW yra super duper.

biggrin.gif Na taip, pirmiau reikia fotografuot išmokt, po to tikėtis RAW stebuklų (apie save aš čia). Teks bandyt dar...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 23, 16:32)
biggrin.gif Na taip, pirmiau reikia fotografuot išmokt, po to tikėtis RAW stebuklų (apie save aš čia). Teks bandyt dar...

As visada fotografuoju i RAW - jau vien todel, kad po to galima daug paprasciau istaisyti WB ir ekspokorekcijos klaidas smile.gif Be to kiekvienas fotoaparatas kazkiek sodrina spalvas ir prideda sharpo, kai fotografuoji i jpeg, kas man nepatinka.... Man labiau patinka paciai pasisodrint, jei noriu, ar pasarpint, kur reikia smile.gif

Ruosiuosi jusu ND atlikt, tik nelabai suprantu, koks pirmosios uzduoties tikslas blush2.gif
Atsakyti
Merginos, jus photoshop programas perkat ar parsisiunciat?jei siunciates, parasykit man i az is kur 4u.gif noreciau savo sena PS CS atnaujinti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 23 kovo 2009 - 17:54