Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 14:21)
Peperoni,uzmaciau tavo Buti ar nebuti,zinok man kaip patiko tai nemoku net apsakyti wub.gif

aciu 4u.gif blush2.gif
mano pats pirmas nedrasus bandymas... ax.gif ale man irgi jis mielas toks... ax.gif
Atsakyti
Na ka ir as susiduriau su problema doh.gif ir prasau pagalbos ax.gif

Neatsidarau RAW formato, nei per viena turima foto perziuros ir redagavimo programu, tame tarpe ir PS CS3. tai kas turit kokiu minciu, please help me blush2.gif ar reikia turet koki softa (kompakto prie fotiko as neturiu).

NIkke, kaip tu atsidarineji, jei teko fotkint raw`u?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 23, 14:29)
aciu  4u.gif  blush2.gif
mano pats pirmas nedrasus bandymas...  ax.gif  ale man irgi jis mielas toks...  ax.gif

as ir vel kaip is kitos planetos doh.gif
apie ka cia kalbat g.gif biggrin.gif

Vasaraite 4u.gif tikiuosi viskas gerai baigsis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 14:30)
Na ka ir as susiduriau su problema  doh.gif ir prasau pagalbos  ax.gif

Neatsidarau RAW formato, nei per viena turima foto perziuros ir redagavimo programu, tame tarpe ir PS CS3. tai kas turit kokiu minciu, please help me  blush2.gif  ar reikia turet koki softa (kompakto prie fotiko as neturiu).

perziuret gali su Picasa wink.gif o tvarkymui as naudoju Gimp prieda - UfRaw... PS - maciau kazkoks pluginas yra - bet dar nebandziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 14:32)
as ir vel kaip is kitos planetos  doh.gif
apie ka cia kalbat  g.gif  biggrin.gif

Vasaraite  4u.gif tikiuosi viskas gerai baigsis  unsure.gif

taigi dar pakomentavus esi biggrin.gif

http://fotokudra.lt/...p...=autm&page=
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 23, 14:34)

galvojau apie kazka naujo biggrin.gif blush2.gif

o su gimp imanoma paklonuot defektus g.gif gal gimp atsisiut, kol PS neveikia pas mane g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 14:37)
galvojau apie kazka naujo  biggrin.gif  blush2.gif

o su gimp imanoma paklonuot defektus  g.gif gal gimp atsisiut, kol PS neveikia pas mane  g.gif  unsure.gif

viskas imanoma smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 15:30)
Neatsidarau RAW formato, nei per viena turima foto perziuros ir redagavimo programu, tame tarpe ir PS CS3. tai kas turit kokiu minciu, please help me  blush2.gif  ar reikia turet koki softa (kompakto prie fotiko as neturiu).

Lightroomas yra dar RAW failų atidarymui ir dar kažkur buvau užmačius 2 nemokamas programas, ale nepamenu kokias...
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 21, 22:23)
o, geras, nu tikrai  lotuliukas.gif
Kazkaip man sunkiai su tuo ryskumu... Sakykit, ar toki uzskaitot? Bonda, tau pasisakyti privaloma.  biggrin.gif

oi tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif gaila, neturiu ka pasakyt, nes sedziu prie laptopo, kurio ekranas man rodo nesamones schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
puke, pastumdžiau geriau biški. : ) ačiū.
Armana, ačiū. 4u.gif Man irgi visai patinka. JI dabar mano modelis bus, nes su ja labai lengva susišnekėt. thumbup.gif
Atsakyti
o kaip plug-inus im PS ikist?cia gi ne tas pats kas actionai,ane? ax.gif blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 23, 11:02)

va va ir man kažkaip labai greit. vistik susplaka kūrybiniai su techniniais, norisi ir auto padaryt gerą, bet reik ir kompozicinį spėt  doh.gif

man vis dar nepatinka 2 ND vienoj kruvoj blush2.gif g.gif as nzn kurio griebtis -itariu bus nei vieno doh.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 23, 11:24)

jaučiu, kaip ir pas mane krizė atrieda atidunda... su ND nieko gero neišeina ir šiaip nieko gero... dar oras toks depersovas, spanai košmariški... vnž laukiu geresnių laikų

drinks_cheers.gif pas mane panasus laikas cool.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 14:16)
doh.gif tikekimes kad viskas issipres tavo naudai  4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 23, 14:28)
Oje...linkiu atgaut pinigėlius  4u.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 23, 15:16)
Vasaraite linkiu atgauti pinigelius 4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 23, 15:32)
Vasaraite  4u.gif tikiuosi viskas gerai baigsis  unsure.gif

Aciu 4u.gif Sulaukiau skambucio is banko, kadangi viena is paskutiniuju "pikeju" buvau, tai pasirodo jau ta saskaita seka policija, kiek ilgai dabar kabes pas juos mano pinigeliai, nezinia schmoll.gif , bet kazkada atgausiu bigsmile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 15:30)
Na ka ir as susiduriau su problema  doh.gif ir prasau pagalbos  ax.gif

yra toks camera Raw pluginas mirksiukas.gif , bet man atsidare tik tada, kai instaliavau nuo savo fotiko kompakta unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 03 23, 16:03)
o kaip plug-inus im PS ikist?cia gi ne tas pats kas actionai,ane? ax.gif  blush2.gif

My Computer>C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS3\File Formats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 23, 14:34)
perziuret gali su Picasa wink.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 23, 14:46)

Lightroomas yra dar RAW failų atidarymui ir dar kažkur buvau užmačius 2 nemokamas programas, ale nepamenu kokias...

labai dekavojam uz ats aciuks.gif kazkaip bandysiu iveikt cool.gif dar tiap nebuvo, kad kompas mane nugaletu biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 15:10)
yra toks camera Raw pluginas mirksiukas.gif , bet man atsidare tik tada, kai instaliavau nuo savo fotiko kompakta unsure.gif

tei va kad as tokio gerio neturu doh.gif

tai uzkalbinau Nikke, jin su tokiu pat aparatu pyskina, tia mazu gal turi ax.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 15:10)
Sulaukiau skambucio

dziugios naujienos thumbup.gif
Atsakyti