Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis (21 tema)

Sveikos 4u.gif

Naujokems po 4u.gif

P.s. jau isigyjau ir as Skaitmenine fotografija 1 dali thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 23 kovo 2009 - 13:06
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 12:46)
o tai kaip cia - praziopsojai tiesiog?  unsure.gif

doh.gif Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur doh.gif pervedziau pinigus, ir po poros dienu paaiskejo, jog tokios inter. pard. nera, ten elementari kanadieciu pardes kopija buvo doh.gif ta prasme demo versija doh.gif Pranesiau bankui, bankas tam bankui kur pervedziau, vilties atgaut pinigus dar yra, nors nelabai tikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 23, 12:50)
Jus man pasakykit ar labai "leva" varna?  blush2.gif

na zinok labai jau lieva ax.gif islaikyma turejai trumpint bent iki 1/350 arba geriau iki 1/500s, o pas tave tik 1/100 s unsure.gif taigi varna ir suspejo priplasnot per tavo islaikyma sparnais - viskas ir isplauke na lievo biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 12:54)
doh.gif  Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur doh.gif pervedziau pinigus, ir po poros dienu paaiskejo, jog tokios inter. pard. nera, ten elementari kanadieciu pardes kopija buvo doh.gif ta prasme demo versija doh.gif Pranesiau bankui, bankas tam bankui kur pervedziau, vilties atgaut pinigus dar yra, nors nelabai tikiu schmoll.gif

doh.gif ot shuduva

siaip tai jei kaina dvigubai nei kad iprasta, tai jau rodiklis, kad kazkas ne taip. siaip visos kainos, bent USA, tai net pakilusios ant objektyvu. Labai gaila kad uzsisokai ant apgaviku unsure.gif yra selleriu saitai, kur galima pasiskaityt atsiliepimus apie ju patikimumus, reitingus ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 13:03)
na zinok labai jau lieva  ax.gif islaikyma turejai trumpint bent iki 1/350 arba geriau iki 1/500s, o pas tave tik 1/100 s  unsure.gif taigi varna ir suspejo priplasnot per tavo islaikyma sparnais - viskas ir isplauke na lievo  biggrin.gif

panaikinau ikalcius blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rasytce,2009 03 23, 14:03]
[/quot]

Per velai radau tuos psl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 23, 13:07)
panaikinau ikalcius  blush2.gif  Aciu  4u.gif

na tai taip ir mokomes gi wink.gif ko cia slept smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 13:07)
Per velai radau tuos psl doh.gif

doh.gif tikekimes kad viskas issipres tavo naudai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 23, 13:26)
Na papasakosiu kaip as pasirenku tuscia lapa koljaziui susidet: visu pirma pasiziuriu nuotrauku skirtu koljazui matmenys, tada imu pvz. ilgi ir dauginu is nuotrauku skaiciaus + keli cm (pixel) remeliui palieku, ta pati darau ir su plociu (jei koljazas pvz. 2 ar daugiau eiliu). Einu i PS-> new-> ir ten irasau savo skaiciavimus. Sutempiu nutraukas ir delioju kaip reikia. 4u.gif

Aš tai žinodama, kad naujo lapo matmenis PS parenka pagal nuotraukos dydį parašau kokį visai nemažą skaičių ir tą lapą man didžiulį išmeta, ten supastinu visas fotkes ir paskui jau kerpu tą lapą kaip man reikia. O jei reikia jį padidint spaudžiu ant to lapo layerio ir per canvas size.

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 13:54)
[color=yellow] doh.gif  Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur doh.gif

Oje...linkiu atgaut pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 23, 13:28)
Aš tai žinodama, kad naujo lapo matmenis PS parenka pagal nuotraukos dydį parašau kokį visai nemažą skaičių ir tą lapą man didžiulį išmeta, ten supastinu visas fotkes ir paskui jau kerpu tą lapą kaip man reikia.

as irgi taip darau drinks_cheers.gif parasau kokius 5000 ant 5000 ir dirbu sau tusciam svariam dideliam lape biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 14:35)
as irgi taip darau drinks_cheers.gif parasau kokius 5000 ant 5000 ir dirbu sau tusciam svariam dideliam lape biggrin.gif

thumbup.gif
Beje noriu persiprašyt, kad taip retai bekomentuoju foto...visas apžiūriu, visas apmąstau, pasigrožiu....bet siaubingai nėra jėgų komentuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 23 kovo 2009 - 13:39
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 14:16)
na tai taip ir mokomes gi wink.gif ko cia slept smile.gif

doh.gif tikekimes kad viskas issipres tavo naudai  4u.gif

o as ir galovju.. apie kokias cia varnas kalba eina smile.gif.. nebespejau uzmatyt..

Vasaraite linkiu atgauti pinigelius 4u.gif

o tiesa, jus pakomentavimui cia keliat foto, ar dar kur nors? smile.gif
Atsakyti
Vugi - komentavimui keliam ir cia - ir turim ND albume atskira albumeli (jei nesinori labai viesintis) - bet cia ikelus visada greiciau sulauksi komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 23, 14:18)
Vugi - komentavimui keliam ir cia - ir turim ND albume atskira albumeli (jei nesinori labai viesintis) - bet cia ikelus visada greiciau sulauksi komentaru smile.gif

Peperoni,uzmaciau tavo Buti ar nebuti,zinok man kaip patiko tai nemoku net apsakyti wub.gif
Atsakyti