Sveikos
Naujokems po
P.s. jau isigyjau ir as Skaitmenine fotografija 1 dali
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 12:46)
o tai kaip cia - praziopsojai tiesiog?
Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur pervedziau pinigus, ir po poros dienu paaiskejo, jog tokios inter. pard. nera, ten elementari kanadieciu pardes kopija buvo ta prasme demo versija Pranesiau bankui, bankas tam bankui kur pervedziau, vilties atgaut pinigus dar yra, nors nelabai tikiu
QUOTE(Medona @ 2009 03 23, 12:50)
Jus man pasakykit ar labai "leva" varna?
na zinok labai jau lieva islaikyma turejai trumpint bent iki 1/350 arba geriau iki 1/500s, o pas tave tik 1/100 s taigi varna ir suspejo priplasnot per tavo islaikyma sparnais - viskas ir isplauke na lievo
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 12:54)
Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur pervedziau pinigus, ir po poros dienu paaiskejo, jog tokios inter. pard. nera, ten elementari kanadieciu pardes kopija buvo ta prasme demo versija Pranesiau bankui, bankas tam bankui kur pervedziau, vilties atgaut pinigus dar yra, nors nelabai tikiu
ot shuduva
siaip tai jei kaina dvigubai nei kad iprasta, tai jau rodiklis, kad kazkas ne taip. siaip visos kainos, bent USA, tai net pakilusios ant objektyvu. Labai gaila kad uzsisokai ant apgaviku yra selleriu saitai, kur galima pasiskaityt atsiliepimus apie ju patikimumus, reitingus ir pan.
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 13:03)
na zinok labai jau lieva islaikyma turejai trumpint bent iki 1/350 arba geriau iki 1/500s, o pas tave tik 1/100 s taigi varna ir suspejo priplasnot per tavo islaikyma sparnais - viskas ir isplauke na lievo
panaikinau ikalcius Aciu
QUOTE(Medona @ 2009 03 23, 13:07)
panaikinau ikalcius Aciu
na tai taip ir mokomes gi ko cia slept
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 13:07)
Per velai radau tuos psl
tikekimes kad viskas issipres tavo naudai
QUOTE(liamuna @ 2009 03 23, 13:26)
Na papasakosiu kaip as pasirenku tuscia lapa koljaziui susidet: visu pirma pasiziuriu nuotrauku skirtu koljazui matmenys, tada imu pvz. ilgi ir dauginu is nuotrauku skaiciaus + keli cm (pixel) remeliui palieku, ta pati darau ir su plociu (jei koljazas pvz. 2 ar daugiau eiliu). Einu i PS-> new-> ir ten irasau savo skaiciavimus. Sutempiu nutraukas ir delioju kaip reikia.
Aš tai žinodama, kad naujo lapo matmenis PS parenka pagal nuotraukos dydį parašau kokį visai nemažą skaičių ir tą lapą man didžiulį išmeta, ten supastinu visas fotkes ir paskui jau kerpu tą lapą kaip man reikia. O jei reikia jį padidint spaudžiu ant to lapo layerio ir per canvas size.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 23, 13:54)
[color=yellow] Susiradau nete vos ne dvigubai pigiau, maniau krize visur
Oje...linkiu atgaut pinigėlius
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 23, 13:28)
Aš tai žinodama, kad naujo lapo matmenis PS parenka pagal nuotraukos dydį parašau kokį visai nemažą skaičių ir tą lapą man didžiulį išmeta, ten supastinu visas fotkes ir paskui jau kerpu tą lapą kaip man reikia.
as irgi taip darau parasau kokius 5000 ant 5000 ir dirbu sau tusciam svariam dideliam lape
QUOTE(Pukė @ 2009 03 23, 14:35)
as irgi taip darau parasau kokius 5000 ant 5000 ir dirbu sau tusciam svariam dideliam lape
Beje noriu persiprašyt, kad taip retai bekomentuoju foto...visas apžiūriu, visas apmąstau, pasigrožiu....bet siaubingai nėra jėgų komentuot
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 23, 14:16)
o as ir galovju.. apie kokias cia varnas kalba eina .. nebespejau uzmatyt..
Vasaraite linkiu atgauti pinigelius
o tiesa, jus pakomentavimui cia keliat foto, ar dar kur nors?
Vugi - komentavimui keliam ir cia - ir turim ND albume atskira albumeli (jei nesinori labai viesintis) - bet cia ikelus visada greiciau sulauksi komentaru
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 23, 14:18)
Vugi - komentavimui keliam ir cia - ir turim ND albume atskira albumeli (jei nesinori labai viesintis) - bet cia ikelus visada greiciau sulauksi komentaru
Peperoni,uzmaciau tavo Buti ar nebuti,zinok man kaip patiko tai nemoku net apsakyti