QUOTE(Sadi @ 2009 03 23, 12:02)
spaNguolė jau sakė del reset pamėginimo. Arba pabandyk gal pentaxistų forumuose užklaust? Dėl tyrimų tai sekmės
va va ir man kažkaip labai greit. vistik susplaka kūrybiniai su techniniais, norisi ir auto padaryt gerą, bet reik ir kompozicinį spėt
neeee, kaip tik pavydžiu tom mamom kurių leliai jau dideli ir galima užsiimt fotografija kai niekas netampo už klešnių ir nestoja įsikabinęs į fotoaparato stovą
As ir baiminuosi, kad cia toks isties rimtas studijavimas gaunasi, jei mokytis tai mokytis.. bijau, kad su jusu tempais ir galiu nespet.. , o maniske, kad ir jau ugtelejusi, bet demesio tikrai nemaziau reikalauja.. o ir fotkintis nemegsta...
, net modeliuko neturiu..
...
QUOTE(inesaS @ 2009 03 23, 12:13)
Pamelavau
Nelabai suprantu kaip i ta balta maza lapuka ikiskti pvz.4 foto?Nesigauna man to balto lapo padaryti didelio
o apie kokius jus cia lapus kalbat? photoshope cia?
pas mane niekad jokie lapai neatsidaro, na tiksliau iskart tokio dydzio kaip nuotrauka, tai as iskarto pradzioj suziuriu (pagal pikselius), kad dydziai atitiktu taip kaip as noriu.. ir po to photomerge
(na dar remelius kartais uzdedu).. jei apie tai kalbat
.. tiesa mano kompas senukas toks, tai kol komandas ivykdo, tai kartais speju ir arbatos pasidaryti..