dekui, mikuotuke, uz rupesti, pasiziurinesiu, jei kas pranesiu
naujute, na cimbas atrodo neblogai kol kas per daug prie jo nagu nekisu, tik papurskalioju lapus ir dar nelaisciau ne karto o kaip taviskis grazuolis?
gal tas cimbidis, kuri matei, buvo tokios bordo spalvos?
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 19:33)
dekui, mikuotuke, uz rupesti, pasiziurinesiu, jei kas pranesiu
naujute, na cimbas atrodo neblogai kol kas per daug prie jo nagu nekisu, tik papurskalioju lapus ir dar nelaisciau ne karto o kaip taviskis grazuolis?
maniskis tai zydi vis dar, apeinu lapus kiekviena ryta, apziuriu ar nera tu bjaurybiu (rasiau kad radau skydamariu) ir tiek, ligtais gerai jauciasi, dar nejudinu kol zydi:) aga tokios tamsiai raudonos-bordo spalvos, gal tu ji nupirkai ?
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 17:55)
aciu mergaites bandysiu ieskoti tu drugeliu, as taip pat pagalvojau,kad gal urme ju galima rasti pigiau na o tavo naujute, tai tikrai labai pigiai drugeliai atsiejo, ir tokie grazus tik man tolokai ta silainiu norfa
Pabandykit ieskoti prie segiuku plaukams,KLP neretai buna ir po pigiaja
QUOTE(naujute @ 2009 03 23, 18:35)
maniskis tai zydi vis dar, apeinu lapus kiekviena ryta, apziuriu ar nera tu bjaurybiu (rasiau kad radau skydamariu) ir tiek, ligtais gerai jauciasi, dar nejudinu kol zydi:) aga tokios tamsiai raudonos-bordo spalvos, gal tu ji nupirkai ?
ne, ne as bet maciau ji ten prie laiptu stovint ir jis kainavo tik 70lt, sakyciau tikrai pigiai uz oki giganta
merga, dekui pasidairysiu
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 19:36)
ne, ne as bet maciau ji ten prie laiptu stovint ir jis kainavo tik 70lt, sakyciau tikrai pigiai uz oki giganta
gerai kad jau nupirktas buvo. buciau jamus nepagalvodama kur reikes toki giganta deti jam atskiro kambario reiktu
QUOTE(naujute @ 2009 03 23, 18:39)
gerai kad jau nupirktas buvo. buciau jamus nepagalvodama kur reikes toki giganta deti jam atskiro kambario reiktu
mano zinok panasaus dydzio, tik ten gal buvo daugiau ziedstiebiu, ir mano kainavo 74lt tai pagal ideja turetu buti didesnis ar pan, bet rodos,kad tas bordo buvo ir veslesnis ir siek tiek didesnis. o jau patikek kiek vietos uzima, kad tikrai nesitikejau,jog taip bus
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 19:44)
mano zinok panasaus dydzio, tik ten gal buvo daugiau ziedstiebiu, ir mano kainavo 74lt tai pagal ideja turetu buti didesnis ar pan, bet rodos,kad tas bordo buvo ir veslesnis ir siek tiek didesnis. o jau patikek kiek vietos uzima, kad tikrai nesitikejau,jog taip bus
tai taip cia ne phalikiukas kur ant palanges pastatyt galima
gerai, kad aš to bordinio nemačiau būtų viskas buve namai - džiunglės
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 19:57)
gerai, kad aš to bordinio nemačiau būtų viskas buve namai - džiunglės
mikuotuke tavo nuotrauka reiktu visose geliu bazese iskabinti, kaip pavojinga piniginei persona, kad neileistu taves paciai geriau butu manau
QUOTE(naujute @ 2009 03 23, 19:00)
mikuotuke tavo nuotrauka reiktu visose geliu bazese iskabinti, kaip pavojinga piniginei persona, kad neileistu taves paciai geriau butu manau
oj juokiuosi, negaliu
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 20:01)
oj juokiuosi, negaliu
bet geris ta musu mikuotuke, Kauno naujienas visas pranesa, jeigu be pinigines vaziuoja tai ir mums dar lieka
snd pramones maximoj maciau nemazai grazuoliu ir spalvyciu ivairiu ,tik is toli maciau artyn net nedrysau eit nes su MB buvau,butu nuvijes turbut ,bet apsimeciau kad nerupi ,nors ratais ejau,ir tik snaira ziurejau . na o ryt leksiu i aleksota,kadangi viena leksiu tai nuojauta lb stipriai kuzda kad i bazyte tikrai laiko rasiu uzlekt