aha, mergaites, kokiu grazuoliu prisiauginusios
jau net nera kaip komentuoti nes tikrai labai grazus gelynai, orchidynai
kazin, Lietuvos gelynai (kokie siltnamiai) neuzsiimtu kokiu orchideju auginimu, ne? as noreciau dirbti ten, bent "alki" numalsinciau :lotuliukas
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 17:11)
kazin, Lietuvos gelynai (kokie siltnamiai) neuzsiimtu kokiu orchideju auginimu, ne? as noreciau dirbti ten, bent "alki" numalsinciau :lotuliukas
nu jo.. manau ir daugaiu butu norinciu padirbeti
QUOTE(dilgelyti @ 2009 03 23, 18:16)
nu jo.. manau ir daugaiu butu norinciu padirbeti
kur jau ne oi... laimei, dabar tuscios kisenes - kitaip iss to bado eiciau kokia grazuole sumedzioti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 17:11)
Tokiu atveju matyt darbe ir apsigyvenčiau
Įdedu nuotrauką vieno falenopsio, kuris man be galo mielas, gaila, tik kad nužydėjo, o naujas žiedstiebis užstrigo augimo procese
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 18:11)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 18:25)
kur jau ne oi... laimei, dabar tuscios kisenes - kitaip iss to bado eiciau kokia grazuole sumedzioti
mikuotuke kaip visada savam stiliuj
QUOTE(*Indraja @ 2009 03 23, 18:30)
Tokiu atveju matyt darbe ir apsigyvenčiau
Įdedu nuotrauką vieno falenopsio, kuris man be galo mielas, gaila, tik kad nužydėjo, o naujas žiedstiebis užstrigo augimo procese
va, kaip tik norejau pasidziaugti, kad vienaziedis dziuveselis, nuciuptas geltonais lapais ir vienu ziedu (butent tokiu geltonu) pagaliau pajuto gera gyvenima ir dabar leidzia nauja ziedstiebiuka siandien pamaciau (parnestas pries menesi)
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 03 23, 18:38)
mikuotuke kaip visada savam stiliuj
oi... net susigedau ai, siandien planavom, kur deti daigyklas su daigeliais. Manasis sako - tam kambary ant palanges, ir sviesu, ir vietos daug. As sakau - tai kad nera vietos Tas - kaip nera? Visai? O ant kitos palanges? O dar kitam kambary? Uzimta? Tai KO tu ten pridejai?
... taip isaiskejo mano paslaptis
dar teko prisipazinti busima kiaulyste apie numatytus, bet dar nesamus naujus gyventojus, tai tik atsiduso..
.. eisim kitu vietu daigykloms ieskoti
aciu mergaites bandysiu ieskoti tu drugeliu, as taip pat pagalvojau,kad gal urme ju galima rasti pigiau na o tavo naujute, tai tikrai labai pigiai drugeliai atsiejo, ir tokie grazus tik man tolokai ta silainiu norfa
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 18:50)
O dar kitam kambary? Uzimta? Tai KO tu ten pridejai?
dar teko prisipazinti busima kiaulyste apie numatytus, bet dar nesamus naujus gyventojus, tai tik atsiduso..
geras taviskis ir laaaabai kantrus
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 18:55)
aciu mergaites bandysiu ieskoti tu drugeliu, as taip pat pagalvojau,kad gal urme ju galima rasti pigiau na o tavo naujute, tai tikrai labai pigiai drugeliai atsiejo, ir tokie grazus tik man tolokai ta silainiu norfa
manau rastum ir bazej, aisku del drugeliu per visa miesta nevaziuosi gi
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 18:55)
paziurek www.orchidejos.lt kainas, jei tau tinkamos, prie progos galesiu paimti (taciau tai bus negreitai dar) kad nekainuotu pasto islaidos vien del segtuku, o man su vienu siuntiniu viskas ir atkeliautu
tiesiog laukiu laiskelio is ten, jei ka nors siustu, tada ir paimciau (informuociau is anksto i az). Tai pasizvalgyk
Papildyta:
naujute, gal pavyko atrasti laiko ir sumedzioti kai ka geltono? as laukiu nesulaukiu ziniu, o nuvaziavusi taip ir nebuvau (vos gyva is po vakar darbo)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 19:02)
naujute, gal pavyko atrasti laiko ir sumedzioti kai ka geltono? as laukiu nesulaukiu ziniu, o nuvaziavusi taip ir nebuvau (vos gyva is po vakar darbo)
zinok vakar buvau i druskininkus islekus visai dienai, o siandien MB su masina isvaziavo i darba, tai net nevaziavau, nes per toki ora kad ir buciau nugriebus ka, tai kol parsivesciau namo nieko nebeliktu, nevaziavau kad paskui negrauztu nervai
QUOTE(naujute @ 2009 03 23, 19:08)
zinok vakar buvau i druskininkus islekus visai dienai, o siandien MB su masina isvaziavo i darba, tai net nevaziavau, nes per toki ora kad ir buciau nugriebus ka, tai kol parsivesciau namo nieko nebeliktu, nevaziavau kad paskui negrauztu nervai
jei vaziuosi kada i medziokle, pranesk naujienas, ar sekesi, ar ne, man baaaaisiai smalsu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 23, 19:09)
jei vaziuosi kada i medziokle, pranesk naujienas, ar sekesi, ar ne, man baaaaisiai smalsu
butiniausiai jeigu MB nevelai gris is darbo gal ir siandien paleksim kurnors
Papildyta:
axara kaip tavo cimbukas gyvena?kaip naujuose namuciuose jauciasi??? as kai buvau vilijampoles bazej tai maciau toooooki nerealu kad ojojoj su pardaveja lygus, tokio dydzio, bet sake jau parduotas, idomu kokia kaina tokio butu