Sveikutes. As irgi stoju i ligoniukiu kluba Pro sias grazuoles parduotuvej nebepraeinu
Atejau pasirodyti kaip atrodo mano palange po gimtadienio
Ziuriu, kad sita liga neisgydoma Paskaiciusi kazkurios mamytes pasisakyma, kad aleksoto maximoj yra juodu orchideju, greit ciupau vaika ir tiesiai i maxima O ten aisku nieko jau nebera, tik tos pacios baltukes
Bet visas jusu temas seku, tad lauksim gal dar kuri pastebes kur nors kokiu grazuoliu
QUOTE(shatene @ 2009 03 23, 14:32)
koks grozis pasaka
Aciuks
Dar ta paskutine porele is arciau parodysiu. Man tie ju liezuveliai...
nu bet ir groziai
Ziuriu ziuriu ir galvoju, kaip issipuose lietuviskos palanges, kai zmones eme orchidejas pirkti ir auginti. Smagu
Krissti, schetelling purškalo(buvau išbandžiusi visokius bet šis patiko labiausiai) orchytėms yra net ir sodo prekių parduotuvėse,šiadien teko užvažiuoti į Ukmergę , tai Bauhof sodo prekiu parduotuvėje yra dabar akcija 9Lt kainuoja dar yra Kaune savanorių prospekte man rodos ta parduotuvė irgi vadinsi "schetelling" Ukmergės parduotuvėje dažnai būna nukainuotų orchyčių,vieną kart užtaikiau tai nusipirkau po 5lt na jos buvo perlaistytos tačiau atgaivinau jas
QUOTE(Lorute @ 2009 03 23, 15:11)
aha, man irgi šitos tavo labiausiai į akis krito
QUOTE(columbija @ 2009 03 23, 14:32)
Krissti, schetelling purškalo(buvau išbandžiusi visokius bet šis patiko labiausiai) orchytėms yra net ir sodo prekių parduotuvėse,šiadien teko užvažiuoti į Ukmergę , tai Bauhof sodo prekiu parduotuvėje yra dabar akcija 9Lt kainuoja dar yra Kaune savanorių prospekte man rodos ta parduotuvė irgi vadinsi "schetelling" Ukmergės parduotuvėje dažnai būna nukainuotų orchyčių,vieną kart užtaikiau tai nusipirkau po 5lt na jos buvo perlaistytos tačiau atgaivinau jas
aciu, tikiuosi kur nors ju rasiu
sakykit, o kur jus perkat tuos drugelius, pvz maciau pas naujute ant gelytes tupi sakau gal irgi kokiame taske ju pigiau yra?nes kiek maciau pardyotuvese tai dauguma po 5-10lt kainuoja
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 16:54)
sakykit, o kur jus perkat tuos drugelius, pvz maciau pas naujute ant gelytes tupi sakau gal irgi kokiame taske ju pigiau yra?nes kiek maciau pardyotuvese tai dauguma po 5-10lt kainuoja
as pirkau visai nebrangiai, didesni po 2,5 o mazesni po 2 lt, bet tasko neturiu, tiesiog radau parduotuvej ir nupirkau o pirkau silainiu norfoj, ten yra toks mazas geliu kampelis ir visa saka tu drugeliu aptubdyta, gal bazej kokioj butu?
QUOTE(axara @ 2009 03 23, 16:54)
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=3
Čia yra pas SKM -5vnt -4,99Lt ir dar bitučių ir t.t.t.