Taaaaaiiiiip......
Bandau kapstytis internete - prie šito vienintelio kvietkelio buvo dar ir papildoma kortelė su užrašu "Hoogenbloom yuoungpl. Summer love lichtpaars hark (A/B/C)"
Varau pas save mieste i MAXIMA
Siandien maximoj gelytes jau po 16.99 juk padovanojau viena vyrui.....
As ka tik is Hiper Maximos. Nieko gero Pasirinkimas mazas, o ir tos apvytusios.
QUOTE(simre @ 2009 03 27, 19:03)
Taaaaaiiiiip......
Bandau kapstytis internete - prie šito vienintelio kvietkelio buvo dar ir papildoma kortelė su užrašu "Hoogenbloom yuoungpl. Summer love lichtpaars hark (A/B/C)"
simre, žiūriu į tą užrašą ir nieko nesuprantu
O as ka tik SB prikalbinau sekmadieni vaziuoti i Akropolio maxima aisku norejau tai siandien, bet nieko, gerai bus ir sekmadienis. tiesa vis atsikalbinejo, sako taigi palangiu tiek neturim, o as tada mikuotukes ideja pasakiau, tai juoktis pradejo o man ta ideja net labai istrigo
Dabar sedziu ir galvoju, kad pas mane kortelej paskutiniai 70 lt bet orchideju man labai labai reikia... jauciu kaip prailgs man sis savaitgalis
Dabar sedziu ir galvoju, kad pas mane kortelej paskutiniai 70 lt bet orchideju man labai labai reikia... jauciu kaip prailgs man sis savaitgalis
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 19:07)
simre, žiūriu į tą užrašą ir nieko nesuprantu
Nu aš irgi nelabai suprantu, galvojau rast kažką konkretaus, kad tai kokis tai vardinis hibridas, bet nieko tikslaus neradau.
QUOTE(simre @ 2009 03 27, 20:20)
Nu aš irgi nelabai suprantu, galvojau rast kažką konkretaus, kad tai kokis tai vardinis hibridas, bet nieko tikslaus neradau.
Eee, nelabai, žinok na gaaaal vardinis hibridas, bet
Palauk, o pas skm renkamam užsakyme netyčia tavo ryte parodyto doritaenopsio nėra? tuoj patikrinsiu
Papildyta:
nėra...
užtat radau medlielių - dendrochilum
gerai, kad seniau jų nepamačiau, dabar jau neužsisakinėsiu juk laukiu ir lauksiu kiek reikės savo lycaste aromatica gal kada nors ji netyčia pas mane atkeliaus
Papildyta:
simre, dabar tik pastebėjau, kokia čia foto - tu ją nusipirkai? Šitą gėlytę? A jau kada spėjai galvojau, kad iš interneto foto ale gražuolė
Papildyta:
QUOTE(Melanija @ 2009 03 27, 20:20)
O as ka tik SB prikalbinau sekmadieni vaziuoti i Akropolio maxima aisku norejau tai siandien, bet nieko, gerai bus ir sekmadienis. tiesa vis atsikalbinejo, sako taigi palangiu tiek neturim, o as tada mikuotukes ideja pasakiau, tai juoktis pradejo o man ta ideja net labai istrigo
taip taip, ir aš nutaikius progą pasakiau, kad būtų labai gera mintis, bandžiau moksliškai ją pagrįsti, bet gavau atsakyma: nieko mes negrešim
na ką, teks pasitenkinti grindimis bei užuolaidų karnizais
Zodziu nieko gero....orchideju kainos 15.99 bet like tai.... i nupiepuses net nesidairiau
Buvo dideliuose vazonuose toks kaip medis padarytas,gal 5 kerai,ziedkociai susegti i viena ir ziedai baltai ruzavu viduriu,nu vaizdas ale kaina 129
Vazonu nieko gero Tad grizau tusciom
Buvo dideliuose vazonuose toks kaip medis padarytas,gal 5 kerai,ziedkociai susegti i viena ir ziedai baltai ruzavu viduriu,nu vaizdas ale kaina 129
Vazonu nieko gero Tad grizau tusciom
Jooo, išpirko geriausias o jau su tais vazonais man pikta darosi mergaitės, gal kokį puodžių pažįstat, kuris po pigiąja taip sakant koki 30 ir daugiau padarytų
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 20:39)
taip taip, ir aš nutaikius progą pasakiau, kad būtų labai gera mintis, bandžiau moksliškai ją pagrįsti, bet gavau atsakyma: nieko mes negrešim
Maniskis tai sako isivaizuoju, visos lubos kabliukais ir orches kabo, o kad praeiti tai rankom praskleist reiktu ir kad dar kolibriu truksta o as tai atradau pas save visai neuzpildyta viena siena, tustut tustutele tai manau, kad ten irgi kazkaip imanoma butu ja taip graziai apkomponuoti peveze orchytemis
o tau mikuotuke itariu greit stelazu reiks, kaip maximoj kad galetum visas savo grozybes sustatyti