Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo tema - kur įsigyti!

Sveikos 4u.gif
Grizau su pilnu glebiu orchideju nail.gif
na, ne toks jau ir pilnas, is viso pirkau 5 ax.gif 2 padovanosiu, o kitos man liks. Pagaliau nusipirkau kuriu labai norejau (nera retos, bet neuztaikydavau tiesiog) - balta su rausvu viduriuku, gelsva su roziniu viduriuku ir cimbuko dailu krumeli bigsmile.gif cimbukas tiesa pries pora savaiciu perzydejo, bet as kantri ax.gif nors gal ir nepavyks prazydinti, bet nors pameginsiu.
Pabandysiu vakare foto parodyt smile.gif
Buvom geliu bazej uz oro uosto, likau maloniai nustebinta thumbup.gif ir keleta ermitaze pirkau.
Labai noriu pagirti MB, nes jis megsta mano pomegi, pats apziuri parduotuvese kur kokiu idomesniu, paskambina, paklausia ar tokios reikia blink.gif ir i baze noriai veze ir norejo, kad as cimbuka zydinti pirkciau, bet kai pasakiau jam, kad nueitu ir idemiau i to krumo dydi paziuretu, tai sako, gal kita karta lotuliukas.gif nors kaina tai super apie 60 lt kazkas buvo ax.gif Tai va, musu brangieji pripranta prie visu musu keistenybiu ir patys pamazu suserga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 16:30)
greitai turėsiu atsijungti, tad perduokite vienos kitoms, pacituokite ar pan.
NAUJA TEMA

http://www.supermama...;#entry25480876

Atsakyti
mikuotuke, jeigu dar leidzia pataisyti naujos temos pirma puslapi, tai sudek plepsiu sarasa, kuri pirmoj vietoj, kuri ne, manau mergaites pamaciusios zinuciu kieki nustebs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 27 kovo 2009 - 15:36
blem kaip lauku MB varysim medziot didis.gif didis.gif
Atsakyti
Ir kam ta maxima nuolaidas visokias daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 27, 15:11)
o negaletu buti kad cia balta orche i koki rasal imerkta??? g.gif zinau su rozem, tulpem taip daro, arba gal fotoshopas? unsure.gif

Man pirma mintis būtent tokia ir buvo...

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:16)
aš šiandien vieną pasiteisinimą buvau nuo ryto smegeninėj susukus-

Visai kaip vaikų darželyje tongue.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:21)
visada prašom  irnesakyk.gif  hihihi.gif  blogiausiu atveju turėtų pakakti patempti lūpą ir pažadėti (sukryžiavus pirštus už nugaros), kad čia jau tikrai paskutinė  didis.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 27, 16:36)
mikuotuke, jeigu dar leidzia pataisyti naujos temos pirma puslapi, tai sudek plepsiu sarasa, kuri pirmoj vietoj, kuri ne, manau mergaites pamaciusios zinuciu kieki nustebs  thumbup.gif
Naujute, gera mintis, bet tai galėsiu padaryti tik rytoj, na, bet į atskirą žinutę įdėsiu (mes taip kitoj temoj darom) suskaičiavusi, pamatys pliurpos, kas yra kas lotuliukas.gif
simre, tokiais atvejais tenka vaikų darželį padaryti blush2.gif lotuliukas.gif
kartą po namus vaikščiojo knygų platintoja, tai taip pat teko daryti vaikų darželį, kad nupirktų knygą apie sodo priežiūrą bigsmile.gif
Papildyta:
Uogiene, lauksim vakare foto bigsmile.gif kokių grožių parsitempei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 16:49)
Ir kam ta maxima nuolaidas visokias daro  doh.gif

kad musu vyrams nervus pagadintu ir musu pinigines palengvintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ukmerges senukuose yra tikru miniuku kokia dvidesimt prideta wub.gif , bet po 30 lt ir stovis toks tikrai Senukinis.... verysad.gif

dėl bazių Vilniuje - tai jau gerai zinoma www.gelesvisiems.lt

ir dar šiandien pasiklausiau orchių fanatų tai sakė toj pačioj aerouosto pusėj kirtimuose prie Dartomos garažų kažkur antros gėlių bazės yra kur orches perka, pavadinimo nežinojo, tai jei kas pro šalį suks, gal praneš tiksliau, kokia ten per vieta.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 26, 21:38)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  labai gėda, šiuo metu esu pametusi skaičių  doh.gif  virš trisdešimt tai tikrai ir ryt bei kitą savaitę užsakytas šeimynos pagausėjimas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  gėda man, oi....  ph34r.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 00:54)
Žinokit man "šakės"  doh.gif  Susirgau ir rimtai, negaliu į jokias maximas ar kitas parduotuves, kur gėlių yra užeiti rolleyes.gif  Vis kiekvienu kartu randu ką pirkti, žiauru, ant palangės gėlės jau nebetelpa... Diedo reakcija irgi tokia maždaug  blink.gif  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif

Šiandien persodinau savąją. Apžiūrėjau, radau pasislėpusią naują šakelę wub.gif Maximos bazėj užsukus buvau tikrai, tiek grožio, radau plastikinių indelių, trąšų ir labai gražių laikiklių wub.gif
Atsakyti
user posted image

Dienos šviesoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 17:51)
user posted image

Dienos šviesoje  biggrin.gif

Labai graži wub.gif Kokia čia rūšis? blush2.gif
Atsakyti