Sveikos
Grizau su pilnu glebiu orchideju
na, ne toks jau ir pilnas, is viso pirkau 5 2 padovanosiu, o kitos man liks. Pagaliau nusipirkau kuriu labai norejau (nera retos, bet neuztaikydavau tiesiog) - balta su rausvu viduriuku, gelsva su roziniu viduriuku ir cimbuko dailu krumeli cimbukas tiesa pries pora savaiciu perzydejo, bet as kantri nors gal ir nepavyks prazydinti, bet nors pameginsiu.
Pabandysiu vakare foto parodyt
Buvom geliu bazej uz oro uosto, likau maloniai nustebinta ir keleta ermitaze pirkau.
Labai noriu pagirti MB, nes jis megsta mano pomegi, pats apziuri parduotuvese kur kokiu idomesniu, paskambina, paklausia ar tokios reikia ir i baze noriai veze ir norejo, kad as cimbuka zydinti pirkciau, bet kai pasakiau jam, kad nueitu ir idemiau i to krumo dydi paziuretu, tai sako, gal kita karta nors kaina tai super apie 60 lt kazkas buvo Tai va, musu brangieji pripranta prie visu musu keistenybiu ir patys pamazu suserga
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 16:30)
greitai turėsiu atsijungti, tad perduokite vienos kitoms, pacituokite ar pan.
NAUJA TEMA
http://www.supermama...;#entry25480876
NAUJA TEMA
http://www.supermama...;#entry25480876
mikuotuke, jeigu dar leidzia pataisyti naujos temos pirma puslapi, tai sudek plepsiu sarasa, kuri pirmoj vietoj, kuri ne, manau mergaites pamaciusios zinuciu kieki nustebs
blem kaip lauku MB varysim medziot
Ir kam ta maxima nuolaidas visokias daro
QUOTE(naujute @ 2009 03 27, 15:11)
o negaletu buti kad cia balta orche i koki rasal imerkta??? zinau su rozem, tulpem taip daro, arba gal fotoshopas?
Man pirma mintis būtent tokia ir buvo...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:16)
aš šiandien vieną pasiteisinimą buvau nuo ryto smegeninėj susukus-
Visai kaip vaikų darželyje
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:21)
visada prašom blogiausiu atveju turėtų pakakti patempti lūpą ir pažadėti (sukryžiavus pirštus už nugaros), kad čia jau tikrai paskutinė
QUOTE(naujute @ 2009 03 27, 16:36)
mikuotuke, jeigu dar leidzia pataisyti naujos temos pirma puslapi, tai sudek plepsiu sarasa, kuri pirmoj vietoj, kuri ne, manau mergaites pamaciusios zinuciu kieki nustebs
Naujute, gera mintis, bet tai galėsiu padaryti tik rytoj, na, bet į atskirą žinutę įdėsiu (mes taip kitoj temoj darom) suskaičiavusi, pamatys pliurpos, kas yra kas simre, tokiais atvejais tenka vaikų darželį padaryti
kartą po namus vaikščiojo knygų platintoja, tai taip pat teko daryti vaikų darželį, kad nupirktų knygą apie sodo priežiūrą
Papildyta:
Uogiene, lauksim vakare foto kokių grožių parsitempei
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 16:49)
Ir kam ta maxima nuolaidas visokias daro
kad musu vyrams nervus pagadintu ir musu pinigines palengvintu
Ukmerges senukuose yra tikru miniuku kokia dvidesimt prideta , bet po 30 lt ir stovis toks tikrai Senukinis....
dėl bazių Vilniuje - tai jau gerai zinoma www.gelesvisiems.lt
ir dar šiandien pasiklausiau orchių fanatų tai sakė toj pačioj aerouosto pusėj kirtimuose prie Dartomos garažų kažkur antros gėlių bazės yra kur orches perka, pavadinimo nežinojo, tai jei kas pro šalį suks, gal praneš tiksliau, kokia ten per vieta.
dėl bazių Vilniuje - tai jau gerai zinoma www.gelesvisiems.lt
ir dar šiandien pasiklausiau orchių fanatų tai sakė toj pačioj aerouosto pusėj kirtimuose prie Dartomos garažų kažkur antros gėlių bazės yra kur orches perka, pavadinimo nežinojo, tai jei kas pro šalį suks, gal praneš tiksliau, kokia ten per vieta.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 26, 21:38)
labai gėda, šiuo metu esu pametusi skaičių virš trisdešimt tai tikrai ir ryt bei kitą savaitę užsakytas šeimynos pagausėjimas gėda man, oi....
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 00:54)
Žinokit man "šakės" Susirgau ir rimtai, negaliu į jokias maximas ar kitas parduotuves, kur gėlių yra užeiti Vis kiekvienu kartu randu ką pirkti, žiauru, ant palangės gėlės jau nebetelpa... Diedo reakcija irgi tokia maždaug
Šiandien persodinau savąją. Apžiūrėjau, radau pasislėpusią naują šakelę Maximos bazėj užsukus buvau tikrai, tiek grožio, radau plastikinių indelių, trąšų ir labai gražių laikiklių
Dienos šviesoje
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 17:51)
Labai graži Kokia čia rūšis?