ir manosios saulės vonias priiminėja
maudosi spinduliuos, kol saulutė nekaršta gal kokią šaką sugalvos išleisti
o as mamos gelyte pra kartu pakisau po karstu dusu, pastaciau ant saulutes, tai ziuriu atsigavo, lapai sustangrejo, tik gaila kad ziedai jau nuvyto, tikriausiai nerdziovinta buvo tik vienas pumpuras liko nenudziuves, ligtais skleistis noretu, tikiuosi bent tas nepasiduos taip paprastai
Ne, nu man visai
sėdžiu va dabar, pietauju, prie kompo murksau, galvoju - o ką, jei į lubas įtaisius keletą kablių ar karnizų, galėtų kambarys kaip oranžerija būti
vaje vaje, garsiai savajam nesakysiu, nes bus šakės (jau vandą paslėpiau laikinai).
na, bet juk gražu būtų
sėdžiu va dabar, pietauju, prie kompo murksau, galvoju - o ką, jei į lubas įtaisius keletą kablių ar karnizų, galėtų kambarys kaip oranžerija būti
vaje vaje, garsiai savajam nesakysiu, nes bus šakės (jau vandą paslėpiau laikinai).
na, bet juk gražu būtų
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 14:22)
Ne, nu man visai
na, bet juk gražu būtų
na, bet juk gražu būtų
ohohoho na jau cia butu tikrai DRASIAI maniskis buto lubu tikrai neleistu grezioti
smagu kad pas jus saulyte, o pas mus apsiniauke, bet gelytes pas mane namie palinktos ant palangiu tai manau kad ir nera saules bet sviesa vis tiek spasiima kiek joms reikia
niekas ir man neleistų lubų grežioti, čia nebent profesorių Vytautą Kazlauską į vyrus gavus, tada - taip
galėčiau, gyvenčiau, jaučiu, kokioj oranžerijoj, kur drėgna ir šilta arba milžiškam orchidariume
mergaitės, ar pastebėjot, kad palangės, ant kurių auga orchidėjos, daug lėčiau apdulka, nei tos, ant kurių stovi kitos gėlės? (tiesa, kai kurios iš tų kitų - irgi švaruolės) va čia tai įdomu
galėčiau, gyvenčiau, jaučiu, kokioj oranžerijoj, kur drėgna ir šilta arba milžiškam orchidariume
mergaitės, ar pastebėjot, kad palangės, ant kurių auga orchidėjos, daug lėčiau apdulka, nei tos, ant kurių stovi kitos gėlės? (tiesa, kai kurios iš tų kitų - irgi švaruolės) va čia tai įdomu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 14:54)
simmonnete, dėl kvepėjimo - gali būti
vaje, o kiek laiko keliavo tie shary baby? vargšai, kelione tiesiog labai sunki buvo
vaje, o kiek laiko keliavo tie shary baby? vargšai, kelione tiesiog labai sunki buvo
Kelionė nelabai ilga, su mašina ~24 h. Bet vat kad jos mašinoj prastovėjo 2 paras prieš kelionę.
Nieko, siuntinį galėsim pakartoti, nes gėlių sočiai liko
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:32)
Nepastebėjau šito, dažnai valau dulkes, bet jų kaip visada būna
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 27, 15:32)
niekas ir man neleistų lubų grežioti, čia nebent profesorių Vytautą Kazlauską į vyrus gavus, tada - taip
atsiprašau, bet patikslinsiu - prof.Ričardas Kazlauskas
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 15:39)
Kelionė nelabai ilga, su mašina ~24 h. Bet vat kad jos mašinoj prastovėjo 2 paras prieš kelionę.
vaje, tas pastovėjimas negerai buvo nieko, gal dar šios išgyvens, mes kantriai lauksim,kol nužydės ir atsigaus - galgi bent apysveikės bus
eh, kartas nuo karto kokią foto įdėk pasvajojimui
ai, o dar užeikit į temelę mano paraše - gal nematėt Šilingės info? Visas jumi ten tempsiuos!
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2009 03 27, 15:43)
su parapsichologu supainiojau oi, kaip juokinga ačiū už ištaisymą
Papildyta:
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 27, 15:42)
o va man - ne būna, žinoma, bet laaabai minimaliai o ant kitų palangių tai pakankamai...
čia gal nuo purškimo, sakyčiau, bet įtartina - kur vėzdūnė stovi, ten taip pat laaaabai mažai dulkių. O ji juk visą brudą iš oro sugeria
Paziurekite kokia ispudinga http://images.google...4KcyQ_Qa76pnzCQ (foto is interneto) as tokios noreciau
Pas mane irgi orchideju kampelis kazkoks svarutis
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 27, 15:56)
Paziurekite kokia ispudinga http://images.google...4KcyQ_Qa76pnzCQ (foto is interneto) as tokios noreciau
Va cia tai gelyte