Fonda, koks gelytes grozis. Kaip uzsimaniau tokios
Kažkuri prakalbot apie geltoną miniukę Ją turėjau prieš porą metų, o tada kainavo oj oj ir ką Jūs galvojat... džiaugtis teko neilgai tiesiog akyse sunyko, gal tuo metu nemokėjau dar deramai ja rūpintis
Na parodysiu vieną tokį PH, kuris keičia žiedų spalvą KIti phalikiukai taip nesielgia. Paskui dar yra serija PH, kurių žiedo forma labai apvali. Na ši, pvz., švelniai alyvinė. Yra dar ir ryški dvispalvė, kurios viršutiniai žiedlapiai rausvi, apatiniai gerai gelsvi. Ar jos priklauso vienai rūšiai? Ir kokiai? Kad hibridai, manau, taip.
Fonda tavo mineti phal, kuriu žiedo forma labai apvali yra man patys paciausi, ir ju ziedai buna didziausi ir pastebejau,kad jie zydi trumpiausiai. As nezinau, ir cia tik mano nuomone, bet mano manymu, jog jie yra tie tikrieji, o visi tie maziukai ir pan, kita forma yra hibridai
Papildyta:
na tu tik dziaukis,kad taip ilgai zydi ir ja mylek o zydi tai labai ivairiai, priklauso nuo rusies, pastebejau kad tie apvaliais ziedais tikrai zydi ilgiau, na bent jau lyginu is to ka turiu
Papildyta:
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 23:55)
Čia truputį ne į temą Katik paskačiavau jog ši mano orchytė žydi nuo Spalio mėnesio.Ir žiedeliai net nesiruošia nuvysti. Dar nei viena pas mane taip ilgai nežydėjus kiek Jūsų orchytės panašiai žydi?
na tu tik dziaukis,kad taip ilgai zydi ir ja mylek o zydi tai labai ivairiai, priklauso nuo rusies, pastebejau kad tie apvaliais ziedais tikrai zydi ilgiau, na bent jau lyginu is to ka turiu
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 18:09)
Merginos, turiu vieną tokį pastebėjimą , kad Jūsų vaikinai labai jau nedraugiški Mano vaikinas prieš orchidėjas neturi nieko prieš nes žino , kad aš jas dievinu priešingai, beveik visas gražuoles jis pats man padovanojo
Na manieji visi falenopsiai mano brangiausiojo padovanoti (tiksliau jis duoda pinigu, kad pati issirinkciau, nes prigrasinau, kad pats nepirktu, nes nupirks sergancia arba ne tokia, kokios noriu). Bet burbet vis tiek burba. Sako, kad man jau liga ir neleidzia manes eiti i geliu skyriu
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 18:08)
tai va...per tas geles tikrai pinigines musu kencia as pamenu,kai dar turejau tik pora phal, paskaitinedavau cia, kad kazkas turi po 20 phal tai pamenu tada pagalvojau "nu jo...kiek pinigu tai turejo kainuoti" o dabar pati turiu apie 30
Pas mane jau del 5 namie karas vyksta
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2009 03 25, 18:23)
Labai grazi margute
Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 25, 20:04)
Mergaites turiu prašyma jei kas pamatytu iš kauniečiu mini mark orchideja duotu man žinia šokolada už varga garantuoju o jei galetu nupirkti tai ir rafaelo butu laabai užsinorejau tokios
As irgi svajoju apie mini mark Anksciau ju budavo Magonijoj, Varniu gatvej. O dabar, kai jau noriu, tai neuztinku. Siandien maciau tik visiskai baltus miniukus.
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 03 25, 20:10)
Nereali Niekad nemaciau tokios.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 25, 22:14)
Buvau Pramones ir Hyper Maximose. Atsilaikiau. Labai labai ieskau butent sitos ir taupau jai vieta namuose. (pasiskolinu foto):
As siandien tokios antros sau ieskojau Jei uzmatysiu ju kada, pranesiu
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 25, 22:32)
Bet pastarojo ziedukai:
Cia as ta falenopsi Hiperyje radau I schilleriana manoji kazkiek panasi, bet skiriasi spalvu issidestymas ir ziedlapiu forma. O lapai tai tikrai tokie patys margi.
Radau savosios pavadinima Phalaenopsis Philadelphia. Schilleriana ir Stuartiana hibridas
http://www.stenasa.s...hiladelphia.jpg
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 23:03)
Kažkuri prakalbot apie geltoną miniukę Ją turėjau prieš porą metų, o tada kainavo oj oj ir ką Jūs galvojat... džiaugtis teko neilgai tiesiog akyse sunyko, gal tuo metu nemokėjau dar deramai ja rūpintis
Turiu tai tokią miniukę, dabar kaip tik vėl ruošiasi žydėti. Nuotraukoj raudonesnė, nei relybėj - oranžinė su geltonu. O ar esat kuri mačius grynai geltonų?
[quote=simre,2009 03 26, 08:28]
Turiu tai tokią miniukę, dabar kaip tik vėl ruošiasi žydėti. Nuotraukoj raudonesnė, nei relybėj - oranžinė su geltonu. O ar esat kuri mačius grynai geltonų?
Tai as ir turejau geltona bet manoji buvo dar mazesne nei tavo ir dar smulkesniais ziedukais
Tai as ir turejau geltona bet manoji buvo dar mazesne nei tavo ir dar smulkesniais ziedukais
Sveikutės, na ir grožių čia temukėj pas jus
Manoji tokia
QUOTE(simre @ 2009 03 26, 07:28)
O ar esat kuri mačius grynai geltonų?
Manoji tokia
Aš grynai geltonų (na, kad ir su kitos spalvos liežuvėliais) miniukų nesu mačiusi tik va man vaizduotėje toks tamsiai, prabangiai geltonas iškilo citrinukas irgi būtų gražu
na ką, turėsim, ko ieškoti
na ką, turėsim, ko ieškoti
QUOTE(mamaErika @ 2009 03 26, 09:14)
Sveikutės, na ir grožių čia temukėj pas jus
Manoji tokia
Manoji tokia
Tokią ir aš turiu. Bet čia ne mini. Dar nesu mačius gyvai grynai geltonos mini, užtat ir susidomėjau.
mamaErika, čia geltonas midi falenopsis va tokį ir aš turiu, gražutis o va mini, kurie auga vos 6 cm skersmens indeliuose tai geltonų nematėm dar