mikuotuke, aš jau irgi naktim sapnuot pradedu, bet kad žinių iš jos jokių nesulaukiu, vis nepavyksta susisiekt, nes baisiai ji užimta, vis namie nebūna. Bet vis kaip nors susisieksiu
Be to dėkui už rūpestį, pranešant apie šitą temą
Prieš keletą dienų nusipirkau labai keistą phalaenopsį, tokį geltonais žiedeliais, bet viduriukas rožinis ir žiedelių lapelių išsidėstymas įdomus - po tris. Nemoku nupasakot, kai nufotkinsiu parodysiu
simmonnete, cia is nekantrumo taip mums bet jau taip mielai sapnavau, kad ji pas mane apsipylusi ziedais, paskui pabudusi supratau, kad neturiu gi jos
Nufotkink savo naujaja gyventoja! oi laukiam laukiam foto
Nufotkink savo naujaja gyventoja! oi laukiam laukiam foto
khm, cia jei kai kas susidometu, kiminu www.orchidejos.lt kol kas nera, belieka kreiptis i mamyte23
Papildyta:
pasigrozejimui - sios dienos orchideja
http://www.sborchid....date=2009-03-22
Papildyta:
pasigrozejimui - sios dienos orchideja
http://www.sborchid....date=2009-03-22
Naujoji mano gyventoja Ji lyg skleidžia saldoką silpną kvapą
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 22, 15:30)
khm, cia jei kai kas susidometu, kiminu www.orchidejos.lt kol kas nera, belieka kreiptis i mamyte23
einu ieskot tos mamytes ,o tai kotai kiminu man prisireike
wow kaip tau pasiseke! Kiek parduotuvese isuostau falenopsiu, nerandu anei kiek kvepiancio
bet kokia idomi, ir ziedlapiai, ir tas spalvu perejimas! na ir gelyte
Papildyta:
parasyk jai az, mums ji greit ir kiminus, ir subtrata siuncia perspejimas - kiminu pakuote didele tad verta ta kainele sumoket
bet kokia idomi, ir ziedlapiai, ir tas spalvu perejimas! na ir gelyte
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2009 03 22, 16:32)
einu ieskot tos mamytes ,o tai kotai kiminu man prisireike
parasyk jai az, mums ji greit ir kiminus, ir subtrata siuncia perspejimas - kiminu pakuote didele tad verta ta kainele sumoket
Matet nauja Maximos lankstinuka?Geliu vazonams bus 40%nuolaida bus kaip gelytes graziai sudet i vazonus
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 22, 16:36)
Matet nauja Maximos lankstinuka?Geliu vazonams bus 40%nuolaida bus kaip gelytes graziai sudet i vazonus
o! nes vis dar negaliu ju isigyti! o kada bus toji nuolaida?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 22, 16:36)
Nuo kada bus šita akcija?
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 22, 16:39)
Nuo kada bus šita akcija?
(dabar mes su simmonnete atakuosim maxima )
Tikrai, kad atakuosim
Štai dar parodau gėlyčių
O čia specialiai mikuotukei, kad sapnai būtų saldesni
Štai dar parodau gėlyčių
O čia specialiai mikuotukei, kad sapnai būtų saldesni