QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 25, 21:04)
Mergaites turiu prašyma jei kas pamatytu iš kauniečiu mini mark orchideja duotu man žinia šokolada už varga garantuoju o jei galetu nupirkti tai ir rafaelo butu laabai užsinorejau tokios
o kaip ji atrodo?sarkuvos maksej atskiroj geliu parduotuvej maciau miniukiu orchideju,tik neaisku ar tokiu
lape, koooks dendrobis numirčiau tokį turėdama
Papildyta:
http://www.flickr.co...ing/3342681847/
būtent toks
Papildyta:
naujute, grįžk greičiau, oi, kaip laukiu naujienų
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 03 25, 21:50)
o kaip ji atrodo?sarkuvos maksej atskiroj geliu parduotuvej maciau miniukiu orchideju,tik neaisku ar tokiu
http://www.flickr.co...ing/3342681847/
būtent toks
Papildyta:
naujute, grįžk greičiau, oi, kaip laukiu naujienų
simre, koks gražus tas gelsvas pakarpytas lyg Ten Kaune žiūriu tokių įdomesnių būna. Arba aš Vilniuje neužtinku. Tai gerai, kad neužtinku, nes būtų "šakės" mano tvirtai valiai atsilaikyti.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 20:48)
oi, lauksim lauksim mes labai stengiames kantrios buti, tik kartais ikyrim truputuka nepyk
Papildyta:
pabirze, aciu labai uz vaikuti, kelis kartus siandien tupinejau, ziurejau, ar neko jam netruksta persodinau eh, kad tik patiktu pas mane
Papildyta:
pabirze, aciu labai uz vaikuti, kelis kartus siandien tupinejau, ziurejau, ar neko jam netruksta persodinau eh, kad tik patiktu pas mane
o aš dar kartą perskaičiau ar gerai auginu tavo knygelėje, dabar cimbo dalybos laukia- bet po magistrinio- dabar neturiu jokio noro užsiimti o ir dar žydi, palik vietos ant palangės.
šiandien čia išvis pasaka- tokie grožiai- balionėlis visoms, kurios turi svajonę ir ją randa
QUOTE(pabirze @ 2009 03 25, 22:16)
o aš dar kartą perskaičiau ar gerai auginu tavo knygelėje, dabar cimbo dalybos laukia- bet po magistrinio- dabar neturiu jokio noro užsiimti o ir dar žydi, palik vietos ant palangės.
šiandien čia išvis pasaka- tokie grožiai- balionėlis visoms, kurios turi svajonę ir ją randa
pabirže, tegu dar žydi į sveikatėlę, tegu auga ir bujoja tikrai, kokių grožių mergaitės šiandien prigaudė
beje, aš toje knygeleje paskaičius ir nusprendžiau paprastai ir "atmestinai" auginti cimbidžius, matysiu, ar seksis pražydinti (na, iš to atmestinumo gaunasi taip, kad penkis sykius per dieną vis apglostau ir apčiūčiuoju savuosius)
naujute, eh, kaip sunku man laukti naujienų, degu iš smalsumo
naujute, eh, kaip sunku man laukti naujienų, degu iš smalsumo
simre, lygiai tokia pat tik ne karpytais ziedais as turiu jau atsimenu,kai ja pamaciau ermitaze tai negalejau jos palikti bet va tu ir randi tokiu idomiu ziedu formu, karpytu, as tokiu ne uzmaciusi nesu
o siandien kokius miniukus maciau, na jau tikrai super mazi, iki 10cm..ermitaze savaitgali maciau miniuku (tikrai daug mazesniu nei tada kai aleksoto bazeje buvau simre apgavus) o siandien tokiu mazyliu pamaciau,kad net juokas sueme is ju dydzio siule man uz 10lt, nes jau baigiantys zydeti, bet kazkaip nelabai man tokie mazi
o siandien kokius miniukus maciau, na jau tikrai super mazi, iki 10cm..ermitaze savaitgali maciau miniuku (tikrai daug mazesniu nei tada kai aleksoto bazeje buvau simre apgavus) o siandien tokiu mazyliu pamaciau,kad net juokas sueme is ju dydzio siule man uz 10lt, nes jau baigiantys zydeti, bet kazkaip nelabai man tokie mazi
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 22:28)
simre, lygiai tokia pat tik ne karpytais ziedais as turiu jau atsimenu,kai ja pamaciau ermitaze tai negalejau jos palikti bet va tu ir randi tokiu idomiu ziedu formu, karpytu, as tokiu ne uzmaciusi nesu
kur matei miniukų? kur tau jų siūlė?
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 21:28)
o siandien kokius miniukus maciau, na jau tikrai super mazi, iki 10cmo siandien tokiu mazyliu pamaciau,kad net juokas sueme is ju dydzio siule man uz 10lt, nes jau baigiantys zydeti, bet kazkaip nelabai man tokie mazi
KUR? Kokia spalva buvus?
QUOTE(simre @ 2009 03 25, 22:32)
axara, dabar tave į kampą įvarėm oi, negaliu, kaip juokinga