Beje Krissti tavoji juodoji orche labai graži reiks ir man tokią susimedžiot
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 17:59)
krissti, jau marga kokia
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 18:00)
naujute, kainos nepaziurejau labai grazus pirkiniai, o ypac ta margute man dabar pradejo patikti visokios marguotos
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 18:08)
tai va...per tas geles tikrai pinigines musu kencia as pamenu,kai dar turejau tik pora phal, paskaitinedavau cia, kad kazkas turi po 20 phal tai pamenu tada pagalvojau "nu jo...kiek pinigu tai turejo kainuoti" o dabar pati turiu apie 30
na ta marga atdoro sviesesne, bet naturaliai tai tokia bordo su balta
na zinau kad baltos nuobodios, bet kadangi ju neturejau tai norejau kazko sviesaus
Naujute , na nežinau , kaip gali užimti gėlės žmogaus vietą ? Juk gėlių nereikia prižiūrėti kiekvieną minutę. Manosios išvis šiuos metus visą savaitę būna vienos ir tik kai savaitgaliais grįžtu namo, tada palepinu jas trąšomis ir purškalu
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 18:08)
tai va...per tas geles tikrai pinigines musu kencia as pamenu,kai dar turejau tik pora phal, paskaitinedavau cia, kad kazkas turi po 20 phal tai pamenu tada pagalvojau "nu jo...kiek pinigu tai turejo kainuoti" o dabar pati turiu apie 30
ohohohho pas mane 11 dabar ir tau jau nznau kaip graziai sustatyti jas, turbut name gyveni kad tiek vietos turi
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 18:11)
Beje Krissti tavoji juodoji orche labai graži reiks ir man tokią susimedžiot
na sita is nenukainuotu o kitos su nupigintos
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 18:11)
axara neuzmatei turbut mano klausimo
as pati tai maziau ju turiu, bet irgi jau klausimas kyla kur sudeti jas
Papildyta:
draugiskumas buna iki tam tikro lygio, kai geles vos ne jo vieta turi uzimti namie, draugiskumas baigiasi
as pati tai maziau ju turiu, bet irgi jau klausimas kyla kur sudeti jas
Papildyta:
draugiskumas buna iki tam tikro lygio, kai geles vos ne jo vieta turi uzimti namie, draugiskumas baigiasi
naujute, tikrai nepamaciau na tik iejus i maxima pamatysi daug orchiu sustatyta, o ant zemes buvo ir oncidium
mano MB taip pat man dovanojo, kol as ju neisigijau tiek, kad namie vien orhes, tad jis pradejo sakyti,kad sios geles jam nebepatinka, nes jo manymu jos yra visos vienodos
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:15)
Naujute , na nežinau , kaip gali užimti gėlės žmogaus vietą ? Juk gėlių nereikia prižiūrėti kiekvieną minutę. Manosios išvis šiuos metus visą savaitę būna vienos ir tik kai savaitgaliais grįžtu namo, tada palepinu jas trąšomis ir purškalu
zmogaus vieta tik ta prasme, kad jau statyti nebera kur, todel ir nebeperka
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 18:15)
Naujute , na nežinau , kaip gali užimti gėlės žmogaus vietą ? Juk gėlių nereikia prižiūrėti kiekvieną minutę. Manosios išvis šiuos metus visą savaitę būna vienos ir tik kai savaitgaliais grįžtu namo, tada palepinu jas trąšomis irpurškalu
kokiu?
gerai merginos, keliauju i medziokle, jei ka sumedziosiu, pranesiu iki, gero vakaro jums
Krissti , Tu čia apie purškalą, na ten toks lapams ir šaknims Schetelig firmos. Daug visokių bandžiau bet man šis pasirodė geriausias
QUOTE(Ž.J. @ 2009 03 25, 19:23)
o cia mano naujasis maximinis pirkinys....
labai grazus pirkinukas
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 18:22)
Krissti , Tu čia apie purškalą, na ten toks lapams ir šaknims Schetelig firmos. Daug visokių bandžiau bet man šis pasirodė geriausias
va va as jo ir ieskau, kur tu ji pirkai?