naujute, vakar dar tikrai buvo sweet sugar, zemai aplink orches kitas padetas kaina 29.98 tai laaaabai tikiuosi, kad dar bus bent koks likes, nes labai sveiki augalai, su daugybe pumpuru tai skriste skristi reikia
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 17:56)
marga labai grazi
dekui, pas mane kadangi buvo visos i violetine, tai sita bus perejimas ir dabar kai baltu pirkau tai bus biskiuka gyvesnis kampelis, aisku pasiruosiau visas persodinti, bet sakau nekisiu dar nagu, kol normaliai auga ju saknys ir lapai tvirti
o ta dendrobium tai matosi kad perlaistyta ir dar baltam nepermatomam vaone, tai jauciu neistversiu ir persodinsiu....
krissti, jau marga kokia
naujute, kainos nepaziurejau labai grazus pirkiniai, o ypac ta margute man dabar pradejo patikti visokios marguotos
laukiu penktadienio - tureciau gauti sedirea japonica is orchidejos.lt taip prailgsta dienos belaukiant
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 18:01)
laukiu penktadienio - tureciau gauti sedirea japonica is orchidejos.lt taip prailgsta dienos belaukiant
mes irgi laukiam kada ja parodysi
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 18:58)
naujute, vakar dar tikrai buvo sweet sugar, zemai aplink orches kitas padetas kaina 29.98 tai laaaabai tikiuosi, kad dar bus bent koks likes, nes labai sveiki augalai, su daugybe pumpuru tai skriste skristi reikia
cia aleksote vis dar yra??? reik lekt tada
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 19:00)
naujute, kainos nepaziurejau
o kurioj vietoj sudeti buvo?prie visu orchiu ar kur kitur?
naujute, taip aleksote, tik ziurek prie visu geliu ant zemes padetus
per tas geles visai i bankrota iseisiu tik gaunu stipendija ir jau nera, uz juos gelytes tupi ant palangiu
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 18:05)
per tas geles visai i bankrota iseisiu tik gaunu stipendija ir jau nera, uz juos gelytes tupi ant palangiu
tai va...per tas geles tikrai pinigines musu kencia as pamenu,kai dar turejau tik pora phal, paskaitinedavau cia, kad kazkas turi po 20 phal tai pamenu tada pagalvojau "nu jo...kiek pinigu tai turejo kainuoti" o dabar pati turiu apie 30
Merginos, turiu vieną tokį pastebėjimą , kad Jūsų vaikinai labai jau nedraugiški Mano vaikinas prieš orchidėjas neturi nieko prieš nes žino , kad aš jas dievinu priešingai, beveik visas gražuoles jis pats man padovanojo
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 19:03)
o kurioj vietoj sudeti buvo?prie visu orchiu ar kur kitur?
axara neuzmatei turbut mano klausimo
as pati tai maziau ju turiu, bet irgi jau klausimas kyla kur sudeti jas
Papildyta:
QUOTE(columbija @ 2009 03 25, 19:09)
Merginos, turiu vieną tokį pastebėjimą , kad Jūsų vaikinai labai jau nedraugiški Mano vaikinas prieš orchidėjas neturi nieko prieš nes žino , kad aš jas dievinu priešingai, beveik visas gražuoles jis pats man padovanojo
draugiskumas buna iki tam tikro lygio, kai geles vos ne jo vieta turi uzimti namie, draugiskumas baigiasi