sveikos
vakar kokio grazumo orche falenopsi maciau balta ir visas ziedas demelem violetinem as,asmeniskai,pirma kart tokia maciau,tai laaaabai nuostabus grozis bet aisku,draugas nutempe,sako tu geliu uztenka ..
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 13:42)
kaip tylu cia...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 13:43)
Taip ir turi būt tokiu metu - gal pamiršot, kokią temą skaitot?...
Vakare fotkinsiu
QUOTE(simre @ 2009 03 25, 16:09)
Taip ir turi būt tokiu metu - gal pamiršot, kokią temą skaitot?...
Vakare fotkinsiu
Vakare fotkinsiu
simre viskas aišku, ką mūsų mielos ligonės veikia, užuot pietavusios
oi, kiek prisijuokiau, ypač iš tavo komentaro, kurį pacitavau tyla prieš audrą, taip sakant
tai jau vakare kelk foto, simre, ką per pietus nusičiupai?
Papildyta:
ryt bandysiu eiti kaktusines ieskoti - darysiu bandymus su savo grazuole liudisija
eiciau siandien, bet bijau saves nes grisiu be kaktusines, bet su dar vienu laimikiu
Sveikutes, grizau is vilniaus ir negaliu nepasigirti savo pirkiniais
ermitaze pirkau 3 orches (dabar nera galimybes nufotkinti):
1. ant lapelio uzrasyta "orchide" tokia kaip varpeliai ziedai balti, 9,99
kitos falenopsiai:
2. nznau kokios spalvos bet saknys geros ir labai "siurprizas bus" 7,99
3. balas su tamsiu violetiniu viduriu bet ne tu didziuju ziedu, 7,99
tada maximoj nukainuotose falenopsius:
1. baltas ziedai nedidziausi su gelvai zaliu viduriuku, 4,99
2. geltonas maziukais ziedai, 4,99
ir siaip akcija falenopsiams, tai ta marga (balta su bordiniu) kazkuria diena cia buvo ideta jau vienos merginos vietoj 24,99 paemiau uz 16,99.
ermitaze:
akcija tiems zemiu rinkiniams persodinimui (kur su popieriniu uzdejimu toks vazonelis) po 8,99
nuolaidos ir geliu segtukams tai pirkau lomzirgius 5 vnt. 3,99
ir nuolaidos trasoms, paemiau sheteling "compo" trasos orchidejoms skystos (tai manau laseli ipilsiu i distiliuota vandeni ir bus geras purskalas lapams)
tai va tiek ziniu ir manes
ermitaze pirkau 3 orches (dabar nera galimybes nufotkinti):
1. ant lapelio uzrasyta "orchide" tokia kaip varpeliai ziedai balti, 9,99
kitos falenopsiai:
2. nznau kokios spalvos bet saknys geros ir labai "siurprizas bus" 7,99
3. balas su tamsiu violetiniu viduriu bet ne tu didziuju ziedu, 7,99
tada maximoj nukainuotose falenopsius:
1. baltas ziedai nedidziausi su gelvai zaliu viduriuku, 4,99
2. geltonas maziukais ziedai, 4,99
ir siaip akcija falenopsiams, tai ta marga (balta su bordiniu) kazkuria diena cia buvo ideta jau vienos merginos vietoj 24,99 paemiau uz 16,99.
ermitaze:
akcija tiems zemiu rinkiniams persodinimui (kur su popieriniu uzdejimu toks vazonelis) po 8,99
nuolaidos ir geliu segtukams tai pirkau lomzirgius 5 vnt. 3,99
ir nuolaidos trasoms, paemiau sheteling "compo" trasos orchidejoms skystos (tai manau laseli ipilsiu i distiliuota vandeni ir bus geras purskalas lapams)
tai va tiek ziniu ir manes
QUOTE(misko_vaikas @ 2009 03 25, 15:50)
negaliu ikelti nuotrauku....zinuciu per mazai parasiusi esu teks daugiau pliurpti
parasykit man i az pagelbesiu ideti
Papildyta:
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 25, 16:57)
Sveikutes, grizau is vilniaus ir negaliu nepasigirti savo pirkiniais
nu ir uzsiprekinot
Ojetau, Krissti... žinok, mes tau dabar laaaabai pavydim (baltai, aišku) kažkaip iš tavo aprašymo aš matau save, su glėbiu vazonu bėgančia iki kasų ar tik tau neprasidėjo didžioji karštinė?
bet... kas atsispirtų tokioms nuolaidoms? tik jau ne aš gerai, kad Kaune jokių ermitažų nėra
... ar yra?
bet... kas atsispirtų tokioms nuolaidoms? tik jau ne aš gerai, kad Kaune jokių ermitažų nėra
... ar yra?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 17:07)
Ojetau, Krissti... žinok, mes tau dabar laaaabai pavydim (baltai, aišku) kažkaip iš tavo aprašymo aš matau save, su glėbiu vazonu bėgančia iki kasų ar tik tau neprasidėjo didžioji karštinė?
... ar yra?
... ar yra?
nera ligtais . senukai tai turbut netaspats kas ermitazas
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 17:09)
nera ligtais . senukai tai turbut netaspats kas ermitazas
ne, ne tas pats tai ramu tada
bet galetu buti visai mielai papirkciau kiminu, segtuku gelems ir aisku nupigintu gelyciu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 16:07)
... ar yra?
... ar yra?
as jau zinokit sau pasakiau STOP, nes pries tai buvau sakius kad per gimtadieni visi dovanokit tik orches, bet dabar jau uztenka, na dar noreciau bordines, kur cia kazkas buvo imetes, ir dar maciau ermitaze tos tikrosios orches (nezinau ju rusies, nu bet kur deda i puokstes ir mergina kazkuri foto imetus buvo tokiams dideliam vazone) tai tokios nuostabios bet kaina neatsilieka 150 lt
man tada būtų šakės negalėčiau ten eiti naujute, kažin, kaip simmonnetei sekasi? aš jau svajoju apie pakabinamą vazonėlį ant lango na..... žinai.....
simmonnete, gal kokių žinių yra?
simmonnete, gal kokių žinių yra?
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 25, 17:16)
as jau zinokit sau pasakiau STOP, nes pries tai buvau sakius kad per gimtadieni visi dovanokit tik orches, bet dabar jau uztenka, na dar noreciau bordines, kur cia kazkas buvo imetes, ir dar maciau ermitaze tos tikrosios orches (nezinau ju rusies, nu bet kur deda i puokstes ir mergina kazkuri foto imetus buvo tokiams dideliam vazone) tai tokios nuostabios bet kaina neatsilieka 150 lt
cimbydziai turbut, taip parduotuvese jie brangus