QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 10:36)
O žinokit, aš orchidėjų visai nemėgau galvodavau - kas čia ypatingo? Visada maištauju prieš tai, kas populiaru o namie viena iš nežinia kur atsiradusi gėlė leido stiebelį (o jau negraži kokia... ), pražydo, ir žiūriu - orchidėja čia gi stebėjau ją, stebėjau, o ji žydėjo ilgai ilgai ir krovė vis žiedus kol susidraugavau tada jai nupirkau draugę (ne sau!) - kitą baltą nukainotą orchidėją. Toji irgi be proto šakų prileido
po kiek laiko pati kitaip pradėjau žiūrėti, vis pabandymui dar vieną, dar pirkdavau... Kol atsirado keliolika vazonėlių, va tik tada supratau, kad jos mn labai mielos ir man jų reikia
taigi, "išprotėjau" ne iš karto, greičiau jau tikrinau save, kol prisitikrinau
po kiek laiko pati kitaip pradėjau žiūrėti, vis pabandymui dar vieną, dar pirkdavau... Kol atsirado keliolika vazonėlių, va tik tada supratau, kad jos mn labai mielos ir man jų reikia
taigi, "išprotėjau" ne iš karto, greičiau jau tikrinau save, kol prisitikrinau
Oj, man panaši situacija buvo. Gavau dovanų kambriją, tuo viskas ir baigėsi. Po kelių metų taip pat mano namuose atsirado ir falenopsis (o kaip jų nemėgau tada! Kokie baisūs lapai man atrodė!) Po kelių mėnesių atsirado dar vienas, ir dar, ir dar.. Tada ir prasidėjo..