o vilniuje yra urmo baze? kur?
Kaune yra urmo baze
QUOTE(mocha @ 2009 03 25, 10:25)
kalbant apie miltoniją - net nežinau dar tik mokausi ją prižiūrėti kol kas auga sau, žydi, pūti nė neketina, tai gal ir gerai prižiūriu? va po kokio pusmečio pasakysiu daugiau
mergaitės, pamenat, minėjau juodus falenopsius? Tai va, tokių, aišku, neradau, nusipirkau vienintelį rudą su žaliom dėmėm (toks žiedas) , nes daug pumpurų buvo, kažkuo jis mane patraukė... ir įtariu, kad tai - pirmasis mano kvepiantis falenopsis!
vis prieinu, pauostau - tikrai, pusiau narcizo, pusiau saldus, kaip migdolų kvapas, na, kaip marcipanų, toks aštrus
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 10:45)
kalbant apie miltoniją - net nežinau dar tik mokausi ją prižiūrėti kol kas auga sau, žydi, pūti nė neketina, tai gal ir gerai prižiūriu? va po kokio pusmečio pasakysiu daugiau
mergaitės, pamenat, minėjau juodus falenopsius? Tai va, tokių, aišku, neradau, nusipirkau vienintelį rudą su žaliom dėmėm (toks žiedas) , nes daug pumpurų buvo, kažkuo jis mane patraukė... ir įtariu, kad tai - pirmasis mano kvepiantis falenopsis!
vis prieinu, pauostau - tikrai, pusiau narcizo, pusiau saldus, kaip migdolų kvapas, na, kaip marcipanų, toks aštrus
mikuotuke pasirodom su geliuku gal netycia sian i aleksoto maxima vaziuosi???man prasviestum ar verta trenktis ten
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 09:45)
mikuotuke greiciau rodykis nekantraujam kur pirkai, kiek mokejai?
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 10:49)
mikuotuke pasirodom su geliuku gal netycia sian i aleksoto maxima vaziuosi???man prasviestum ar verta trenktis ten
naujute, vakar buvau, manau, kad dar tau šansų yra, tik bandyk šiandien kuo skubiau važiuoti kada tik galėsi, iškart lėk
va del netikusios aparatūros+ kompo ožiavimosi negaliu įkelti foto ir net nerandu panašios foto internete...
QUOTE(axara @ 2009 03 25, 10:52)
mikuotuke greiciau rodykis nekantraujam kur pirkai, kiek mokejai?
as prisidedu prie axaros klausimu
kaip as tokiu niekad nerandu idomybiu, atrodo kad ne tam paciam mieste gyvenam
p.s mano cimbidukas leidzia nauja auginuka
tiesa, o pirkau aleksoto maksimoj, 19.90
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 10:54)
naujute, vakar buvau, manau, kad dar tau šansų yra, tik bandyk šiandien kuo skubiau važiuoti kada tik galėsi, iškart lėk
va del netikusios aparatūros+ kompo ožiavimosi negaliu įkelti foto ir net nerandu panašios foto internete...
as tik vakarop vaziuosiu, man reikia mamai kazka grazaus nupirkti is naujo vakar silainiu maximoj maciau tokiu graziu kaip simmonnetes, bet aplauzyti ziedai buvo, tai tikiuosi kitoj maximoj rasti padoresniu
labai atsiprašau, bet niekaip neprisibeldžiu iki Mikuotukės, nei per telefoną , nei per až, atsiliepk
QUOTE(naujute @ 2009 03 25, 10:54)
as prisidedu prie axaros klausimu
sveikinu su cimbiduku! tegu tik auga!
O tas orchidėjas randu taip - apeinu, nieko gero nematau. Stoviu, žiūriu, žiūriu, tada krenta į akį kokia nelabai graži. Žiūriu aš į ją, tada pavaikštau kur kitur, tikrinu, ar noriu pas ją sugrįžti. Jei sugrįžtu, susidraugauju su ja ir.... kaip tada galiu palikti
Taip pas mane namie krūva siuprizų atsiranda nepatartina taikyti tokį metodą, na, bet kažką ypatingo galima taip rasti, neskubant ir bandant susidraugauti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 25, 09:55)
tiesa, o pirkau aleksoto maksimoj, 19.90
gaila tai kai tik turesi galimybe pasirodyk o tik viena tokia buvo?