simre, kur neatsiminsiu, jei esu prizadejusi tau nugriebti miniuku tai va, kam aktualu miniukai, tam aktualu ir mini vazoniukai
Na va informuoju visas as katik is hyper maximos, bet nieko ten gero bent jau sau asmeniskai neradau
columbija, tu apie vazoniukus kalbi? ar apie orchytes?
sveikutes visos o as tai labai nusivylus ir suoykus... kur mamai pirkau gelyte tai jau beveik visi ziedai nuvyto, nesuprantu kame cia saknys, gal susalo kai nesiau, nors buvau siltai apvyniojus taip pykstu tik dar nesugalvojau ant ko... ir gaila tokie grazus ziedai, o ir mokejau nepigiai 36lt net negaliu kaip nuotaikos nera
o as siandien skambinau i scheteling trasu parduotuve vilniuje norejau pasiklausti ar turi lapu prieziurai trasu orchems, tai nieko neturi tik paprastas trasas orchidejoms ir nznau kur dar rasti tas trasas....
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 24, 13:36)
kam aktualu miniukai, tam aktualu ir mini vazoniukai
Logiška. Pagarba taip sakant
QUOTE(columbija @ 2009 03 24, 14:56)
Na va informuoju visas as katik is hyper maximos, bet nieko ten gero bent jau sau asmeniskai neradau
pritariu, aš tik jau seniai tuos visur esančius SK spalvotus vazonelius buvau nusižiūrėjus, tai kelis ir pasiėmiau, o daugiau kaip ir nieko nier...
beje, ir Norfoj akcija vazonams dabar -42 %, tai dar labiau nieko gero, pora vazonų rūšių ir psio...
Mano vėl naujos gyventojos
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 24, 16:19)
kokia grazi noriu ir as tokios, kur pirkai, kiek mokejai?
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 24, 17:19)
labai grazios, kur pirkai kiek mokejai?
Merginos, miniukai auga kokių 6 cm skersmens vazonėliuose, o žiedų smulkumas miniškumo dar neparodo