QUOTE(praeiviene @ 2009 03 23, 21:11)
Labai grazus torciukas
. Mane labai domina is kokios mases daryta kriaukle? Turiu tokias formeles ir galvoju ar sokolada tirpint ar dar ka...
QUOTE(praeiviene @ 2009 03 24, 18:48)
O koki sokolada naudojat?
Kadangi klausimas man, tai atsakau. Kriaukle is paprasto balto sokolado, net pavadinimo nezinau, Pirkau pati pigiausia.
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 24, 10:46)
O as Svencionyse parduotuvelej visai netycia uzmaciau ad atsiveze tu "zefyru" kaina tik
13 lt uz kilograma, tai ir prigriebiau visa
Ir dar Maximoj uzmaciau ir nusipirkau toki dalyka dazai kiausiniam bet kitoj pusej parasyta
maistiniai!
Del zefyru. Tai ne tas pats kaip marshmelow saldainiai, ju sudietis kitokia. Bet vakar kaip tik rusaiciu saite perskaiciau, kad ten mergaites pabande daryti mase is zefyru, tai vienoms gaunas gerai, kitoms ne
QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 11:26)
na nežinau, man tai kažkaip nelabai tikis, kad jie tortam tinka
na palauksim, daugiau nuomonių
QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 15:38)
pasižiūrėjau ir pas mane tokių pat dažų nuo praeitų vėlykų užsilikę, tik kaip su tais dažų lapeliais dažyti tą cukrinę masę
?
Del maistiniu dazu kiausiniams. Siek tiek info. Maistinius dazus kiausiniams galima naudoti konditerijoje, jeigu ant ju yra parasyta - TINKA KONDITERINIAMS GAMINIAMS. Jeigu tokio uzraso nera -
negalima, nes ju sudietis bus kitokia. Be to i paprastu kiausiniu dazu sudieti ieina druska. Galite isivaizduoti skoni