Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Aidutea @ 2009 03 24, 14:30)
барвник харчовий E124 наповнювач (цукор) - braskinai dazai
барвник харчовий E110 наповнювач (цукор) - oranziniai dazai
барвник харчовий E122 наповнювач (цукор) - vysniniai dazai

Nepykit, kad neisverciau, rusiskai nesuprantu ax.gif

Ant tu dazu taip pat yra taip parasyta:
E104, E124, E131, E122, E151. Kadangi 6 spalvos tai ir 6 E tau vadinasi ir maniskiai tokie pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 24, 14:00)
Ant tu dazu taip pat yra taip parasyta:
E104, E124, E131, E122, E151. Kadangi 6 spalvos tai ir 6 E tau vadinasi ir maniskiai tokie pat smile.gif

pasižiūrėjau ir pas mane tokių pat dažų nuo praeitų vėlykų užsilikę, tik kaip su tais dažų lapeliais dažyti tą cukrinę masę g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 16:38)
pasižiūrėjau ir pas mane tokių pat dažų nuo praeitų vėlykų užsilikę, tik kaip su tais dažų lapeliais dažyti tą cukrinę masę g.gif ?

As galvoju, gal galima kartu su zelatinu istirpinti g.gif
Atsakyti
na rytoj reiks bandyt lipdyt gėlytes, pažiūrėsim kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Mergaitės , juk aš kažkada buvau užsiminusi , kad iš aukštos klasės konditerio sužinojau , kad jais galima dažyti , maisto produktus ...turbūt neatkreipėte dėmesio blush2.gif ....bazėje visai kitoki milteliai schmoll.gif , jie baltarusiški , .....į masę dedami truputi ilašinus į juos vandens ( geriau karšto) ir ištirpinus , pora - tris lašiukus , tada kai ištirpo , tą košelę idedate į masę ir gerai ją išminkote ...fsio .... smile.gif

Juk jūs pagalvokite , jei jie netinkami maistui , tai kaip juos leis pardavinėti ir dažyti kiaušinius , juk per lukštą tai jie net baltymą nudažo doh.gif ...senai būtume išmire nuo nuodingų dažų rolleyes.gif ....tik aišku , juos reikia pirkti pardėse , o ne pas babces turguose , nes tos tai ir drabužinių gali primaišyti , dėl lyšnų centų i piniginę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 18:42)
Mergaitės , juk aš kažkada buvau užsiminusi , kad iš aukštos klasės konditerio sužinojau , kad jais galima dažyti , maisto produktus ...turbūt neatkreipėte dėmesio blush2.gif ....bazėje visai kitoki milteliai  schmoll.gif , jie baltarusiški , .....į masę dedami truputi ilašinus į juos vandens ( geriau karšto) ir ištirpinus , pora - tris lašiukus , tada kai ištirpo , tą košelę  idedate į masę ir gerai ją išminkote ...fsio ....  smile.gif

Juk jūs pagalvokite , jei jie netinkami maistui , tai kaip juos leis pardavinėti ir dažyti kiaušinius , juk per lukštą tai jie net baltymą nudažo  doh.gif ...senai būtume išmire nuo nuodingų dažų  rolleyes.gif ....tik aišku , juos reikia pirkti pardėse , o ne pas babces turguose , nes tos tai ir drabužinių gali primaišyti , dėl lyšnų centų i piniginę  doh.gif

oi aciu tau labai, tai dabar metam uzsipirksiu blink.gif
Atsakyti
dariau aš gėlytes iš cukrinės masės, ne visos porcijos, tai turbūt bus čia bėda, kad neatitaikiau proporcijų, bet gėlytės ir lapukai buvo tokie pasišiaušę blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 23, 23:33)
Ta kraiuklė iš šokolado. Puošk cukrine torto dengimo mase arba beze. smile.gif

O koki sokolada naudojat?
Atsakyti
Nu bandau dar kartą klaust unsure.gif ar galima tą marshmallow saldainių masę pasidaryt be mikrobangės? g.gif
Atsakyti
Tai ašku galima , į orkaitę kišk , gi ji ir ten tau išsipūs , tik gal ilgiau užtruks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(praeiviene @ 2009 03 24, 18:48)

Baltą " Princą " ..... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(airara* @ 2009 03 24, 18:39)
dariau aš gėlytes iš cukrinės masės, ne visos porcijos, tai turbūt bus čia bėda, kad neatitaikiau proporcijų, bet gėlytės ir lapukai buvo tokie pasišiaušę  blush2.gif

O masė kokia buvo ????....tasi ar trapi ?????.....jei tasi , gaunasi grublėti ( per daug želatinos ) , ......jei trapi , taip pat rgublėjasi ( per mažai želatinos ) ....o aplamai , kokią pudrą naudojai ???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 24, 19:56)
Nu bandau dar kartą klaust  unsure.gif ar galima tą marshmallow saldainių masę pasidaryt be mikrobangės? g.gif

NE verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2009 03 23, 21:11)
Labai grazus torciukas  wub.gif . Mane labai domina is kokios mases daryta kriaukle? Turiu tokias formeles ir galvoju ar sokolada tirpint ar dar ka...

QUOTE(praeiviene @ 2009 03 24, 18:48)

Kadangi klausimas man, tai atsakau. Kriaukle is paprasto balto sokolado, net pavadinimo nezinau, Pirkau pati pigiausia.

QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 24, 10:46)
O as Svencionyse parduotuvelej visai netycia uzmaciau ad atsiveze tu "zefyru" kaina tik 13 lt uz kilograma, tai ir prigriebiau visa blush2.gif
Ir dar Maximoj uzmaciau ir nusipirkau toki dalyka dazai kiausiniam bet kitoj pusej parasyta maistiniai!

Del zefyru. Tai ne tas pats kaip marshmelow saldainiai, ju sudietis kitokia. Bet vakar kaip tik rusaiciu saite perskaiciau, kad ten mergaites pabande daryti mase is zefyru, tai vienoms gaunas gerai, kitoms ne

QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 11:26)
na nežinau, man tai kažkaip nelabai tikis, kad jie tortam tinka  g.gif  na palauksim, daugiau nuomonių  smile.gif

QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 15:38)

Del maistiniu dazu kiausiniams. Siek tiek info. Maistinius dazus kiausiniams galima naudoti konditerijoje, jeigu ant ju yra parasyta - TINKA KONDITERINIAMS GAMINIAMS. Jeigu tokio uzraso nera - negalima, nes ju sudietis bus kitokia. Be to i paprastu kiausiniu dazu sudieti ieina druska. Galite isivaizduoti skoni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 24 kovo 2009 - 20:00