QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 00:05)
Aš užsisakiau , bet mano prekių dar nėra atsiūstų , jas tik užsakai ir tada šeimininkė jas ten užsako ( na jos užsakominės )....tai nežinau kada bus
Aha ....ramu , niekas nesimaišo , gali sau minkyti , kočioti
Aha ....ramu , niekas nesimaišo , gali sau minkyti , kočioti
Matau aptarinėjamas mano Kulinarijos menas Įvesiu patikslinimus Prekes pas mane nėra vien užsakinėjamos, aš parodau kokių prekių galiu parsiųsti, bet iš esmės viską parsisiunčiu pati, savo nuožiūra. Katalogas yra tam, kad jei žmogus užsinori brangesnės prekes, kurios iš esmės gal ir pati nesiųščiau , jis man parašo ir tada sutariam, kad jam parsiųsiu
Atsiprašau už
Dabar šiek tiek į temą apie savo butelį, lenkiu žemai galvą prieš Cipciuką, jos medutis nerealus , o kas liečia išpjaustymus taip pat lengvai pasiduodantis. Tortas gavosi didelis, platus ir ilgas, dariau iš visos normos, butelio forma taip pat gavosi, bet... papuošimas nuėjo po paraliais Kadangi vyras zyzė, kad greičiau baigčiau, tai savo suplyšusią cukrinę masę nuėmiau ir papuošiau vien trupiniais, na ryškiai buvo ne mano diena Gerai, kad tortas gavosi skanus, nes grožio tikrai nebuvo, tai dabar išsikėliau sau užduotį daryti skirtingų formų medučius ( baisiai patiko išgauti kažkokią neįprastą formą) ir puošti, puošti, puošti... naktį, kai šeimyna mano miega, nes kitaip gaunasi vissiškas krachas