Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 24, 00:05)
Aš užsisakiau , bet mano prekių dar nėra atsiūstų , jas tik užsakai ir tada šeimininkė jas ten užsako ( na jos užsakominės )....tai nežinau kada bus  schmoll.gif

Aha  lotuliukas.gif ....ramu , niekas nesimaišo , gali sau minkyti , kočioti  lotuliukas.gif

Matau aptarinėjamas mano Kulinarijos menas biggrin.gif Įvesiu patikslinimus ax.gif Prekes pas mane nėra vien užsakinėjamos, aš parodau kokių prekių galiu parsiųsti, bet iš esmės viską parsisiunčiu pati, savo nuožiūra. Katalogas yra tam, kad jei žmogus užsinori brangesnės prekes, kurios iš esmės gal ir pati nesiųščiau mirksiukas.gif, jis man parašo ir tada sutariam, kad jam parsiųsiu mirksiukas.gif
Atsiprašau už spam.gif

Dabar šiek tiek į temą biggrin.gif apie savo butelį, lenkiu žemai galvą prieš Cipciuką, jos medutis nerealus wub.gif , o kas liečia išpjaustymus taip pat lengvai pasiduodantis. Tortas gavosi didelis, platus ir ilgas, dariau iš visos normos, butelio forma taip pat gavosi, bet... verysad.gif papuošimas nuėjo po paraliais verysad.gif Kadangi vyras zyzė, kad greičiau baigčiau, tai savo suplyšusią cukrinę masę nuėmiau ir papuošiau vien trupiniais, na ryškiai buvo ne mano diena verysad.gif Gerai, kad tortas gavosi skanus, nes grožio tikrai nebuvo, tai dabar išsikėliau sau užduotį daryti skirtingų formų medučius ( baisiai patiko išgauti kažkokią neįprastą formą) ir puošti, puošti, puošti... naktį, kai šeimyna mano miega, nes kitaip gaunasi vissiškas krachas verysad.gif
Atsakyti
O as Svencionyse parduotuvelej visai netycia uzmaciau ad atsiveze tu "zefyru" kaina tik 13 lt uz kilograma, tai ir prigriebiau visa blush2.gif
Ir dar Maximoj uzmaciau ir nusipirkau toki dalyka dazai kiausiniam bet kitoj pusej parasyta maistiniai!
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš kaziuko mugėj labai ieškojau maistinių dažų, tai viena pardavėja kažkokius kiaušininius kišo ir aiškino, kad va čia maistinei, bet kai paklausiau ar galima tortam naudot, na ta prasme valgyt, tai net pasimetė, kažkaip susilaikiau, nepirkau...
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 24, 12:06)
aš kaziuko mugėj labai ieškojau maistinių dažų, tai viena pardavėja kažkokius kiaušininius kišo ir aiškino, kad va čia maistinei, bet kai paklausiau ar galima tortam naudot, na ta prasme valgyt, tai net pasimetė, kažkaip susilaikiau, nepirkau...

O as tai visus tuos E issiverciau kurie yra surasyti ant akelio nugaros, tai jie visi yra naudojami maisto pramonej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 24, 11:15)
O as tai visus tuos E issiverciau kurie yra surasyti ant akelio nugaros, tai jie visi yra naudojami maisto pramonej ax.gif

na nežinau, man tai kažkaip nelabai tikis, kad jie tortam tinka g.gif na palauksim, daugiau nuomonių smile.gif
Atsakyti
manau,kad cukrinei masei gelytem lipdyti tiktu,juk ju vistiek nevalgom,o kokiai grietinelei gal ir per drasu g.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Sveikutes, reikia pagalbos, vakar pameginimui dariau beze krema, atrodo viskas avosi puikiai, ir neistezo suformuotos gelyte, net po nakties, bet va pats beze gavosi kazkoks tamprus, kaip guminis... Gal kuri zinot ka ne taip padariau? rolleyes.gif

O kas liecia maistinius dazus, as ju vakar pirkau urmo bazeje, skyreli radau nesunkiai, kaip cipciukas nupasakojo, taciau pardaveja nusiskunde, kad jai dazu nebetiekia, o ir as gavau tik tris spalvas vysnyne, braskine ir oranzine, zalios prasiau sake nebeturi verysad.gif
Atsakyti
gal zinot koki buda kaip beze i maiseli lengviau sudeti,nes eina sau koks vargas,pas mane tas maiselis toks nedidelis,ir kol prikisu ten ir tao oro lieka,limpa kaip velnias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 24, 12:11)
gal zinot koki buda kaip beze i maiseli lengviau sudeti,nes eina sau koks vargas,pas mane tas maiselis toks nedidelis,ir kol prikisu ten ir tao oro lieka,limpa kaip velnias doh.gif

o į stiklinę jis tau telpa? įdedi antgalio smaigalį į stiklinę, o kraštus nuleidi maišelio ant stiklinės kraštų, pridedi įdariuko, kraštus atsiverti ir dirbi, ir švaru ir patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 03 24, 12:42)
O kas liecia maistinius dazus, as ju vakar pirkau urmo bazeje, skyreli radau nesunkiai, kaip cipciukas nupasakojo, taciau pardaveja nusiskunde, kad jai dazu nebetiekia, o ir as gavau tik tris spalvas vysnyne, braskine ir oranzine, zalios prasiau sake nebeturi  verysad.gif

O ant tu dazu parasyta kokie ten ieina ingridientai?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 24, 13:16)
o į stiklinę jis tau telpa? įdedi antgalio smaigalį į stiklinę, o kraštus nuleidi maišelio ant stiklinės kraštų, pridedi įdariuko, kraštus atsiverti ir dirbi, ir švaru ir patogu mirksiukas.gif

doh.gif o tikrai gi,ir nedaeik tu man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 24, 13:22)
O ant tu dazu parasyta kokie ten ieina ingridientai?

барвник харчовий E124 наповнювач (цукор) - braskinai dazai
барвник харчовий E110 наповнювач (цукор) - oranziniai dazai
барвник харчовий E122 наповнювач (цукор) - vysniniai dazai

Nepykit, kad neisverciau, rusiskai nesuprantu ax.gif
Atsakyti