Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 03 23, 20:35)
Nesu dariusi cukrines mases. Sakykit, ar jos daug gaunas is pilnos normos?


Nu pavyzdžiui mano šito torto rožės ir lapeliai, dar suktukai padaryti iš 0,5 porcijos Cipciuko gėlyčių masės. Užsimaišius 0,5 porcijos, bet jau man, yra ką veikti doh.gif Visos normos aš vienu kartu tikrai neįveikčiau ax.gif na nebent tavo apsukos greitos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nori prisidaryt vienu šūviu daug gėlyčių lotuliukas.gif tiesa, aš kočiojau laaabai plonai ax.gif Želatinos pasveriu 9 gramus (0,5-ei porcijos) - man pats tas thumbup.gif bandžiau lygiai 10 g dėt - truputį daugoka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 23 kovo 2009 - 21:42
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 23, 20:57)
Jeigu klausi apie Cipciuko receptą kurio pavadinimas "CUKRINIŲ GĖLIŲ MASĖ" - tai ši masė tortams dengti tikrai netinka, o gėlytėms - kuo puikiausiai smile.gif

O jeigu klausi dėl Cipciuko "CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT" - tai mūsų receptas yra vienodas, ji tinka tik tortams dengti, o gėlytėms - NE. Ji nėra tokia elastinga ir gėlytes paprasčiausia ima trupėti.

Tai visgi apie kurią masę nori plačiau? rolleyes.gif


Noreciau suzinoti apie abi. Kartais reikia kokiu nors stipriu detaliu, bet nedaug, tai, kaip suprantu, tiktu Cipciuko mase. O tortui dengti, tai su gliukoze, saldainiai nusibodo. O kodel sakai, kad geles is jos blogai, kodel trupa? g.gif Maciau, Cipciukas dare baibokus is jos, tai turetu, logiskai mastant, ir geles laikytis gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 23 kovo 2009 - 21:48
Sako, kad sitas eziukas tobulesnis uz ana pirma, ir noretu ji matyti papuosimuose kai kas, tai tada ikeliu smile.gif

Tortas su mascarpone suriu ir bananais RECEPTAS

Eziukas is tamsaus biskvito ir Rududu-sviesto kremo. Spygliukai is ganaso, veidukas - baltas sokoladas, akys - mase is tuteliu, nosis - lazdyno riesutas.

Gelytes pagal Cipciuka is cukrines mases RECEPTAS

Kaireje pirmasis tortas, antroje antrasis. Cia pavaizduota kaip mokausi smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 23 kovo 2009 - 22:06
Aš bandžiau cukrinę masę gėlėms thumbup.gif nemažai išeina, ir rožes pasidariau ir lapelius, keliems tortams sočiai, o dirbti labai maloni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 23, 21:50)
Sako, kad sitas eziukas tobulesnis uz ana pirma, ir noretu ji matyti papuosimuose kai kas, tai tada ikeliu smile.gif

Noreciau patikslinti, kad kai kas tai cia asai ax.gif . Sitam tortui vieta sitoje temoje. Gelrtum ideti salimais dvi nuotraukas, kad pamatytumem, kaip tobuleji biggrin.gif O jau garbanos, tai tiesiog superines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 23 kovo 2009 - 21:57
QUOTE(Inočka @ 2009 03 23, 22:47)
Noreciau suzinoti apie abi. Kartais reikia kokiu nors stipriu detaliu, bet nedaug, tai, kaip suprantu, tiktu Cipciuko mase. O tortui dengti, tai su gliukoze, saldainiai nusibodo. O kodel sakai, kad geles is jos blogai, kodel trupa? g.gif  Maciau, Cipciukas dare baibokus is jos, tai turetu, logiskai mastant, ir geles laikytis gerai


Užbėgant už akių norėčiau pasakyti, jog marshmallow masė yra daug skanesnė už visas cukrines, todėl jeigu tortui dengti tai rinkis pastarąją.

Cukrinės masės tortams dengti iš pilnos normos man išeina apdengti 3-4 normalaus dydžio tortus. Ši masė menkai kietėja, tačiau tuo pačių nėra tokia tasi, vientisa ir gėlytems nelabai tinka lipdyti, gėlyčių kraštai nebūna lygūs, žiedlapiai lūžinėja ir t.t. Beto, jos neiškočiosi labai plonai, nes ji greit plyšta. Daryk iš pusės normos, tai galėsi ir tortą apdengti, o kas liks prilipdysi įvairių papuošimų - suprasi apie ką kalbu aš čia ax.gif

Cukrinė gėlyčių masė tinkama lipdyti gėlytėms, lapeliams ar kt. dekoracijoms, kur reikia tvirtumo ir kietumo. Išdžiūvusi ši masė sustingsta "į kaulą", todėl apdengto torto turbūt neįpjautum lotuliukas.gif Šios masės pliusas yra tame, jog ji labai elastinga, netrupa, galima plonai iškočioti, išspausti įvairias gėlytes - beveik kaip plastelinas smile.gif Patarčiau pradžiai daryti iš pusės normos - tikrai užteks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 23 kovo 2009 - 22:06
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 23, 22:01)
Išdžiūvusi ši masė sustingsta "į kaulą", todėl apdengto torto turbūt neįpjautum lotuliukas.gif 

Aciu uz issamu aprasyma.
O del to, kad sustingsta i kaula, tai gal ir gerai, daugkartinio naudojimo bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 23 kovo 2009 - 22:39
Nu juokas juokais , bet mano šeimyna tai nurenka ir man gražina doh.gif .....o jei jos nuo dengimo masės tai tikrai švarutėlės , atrodo ką tik padarytos .....taip , kad galima ir dar kartelį panaudoti rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
mergaitės, kurios užsisakinėjot iš kulinarijos meno, per kiek maždaug ateina siuntinukas?
Atsakyti
per dvi tris dienas kiek girdėjau 4u.gif a Jūs pastebėjot, kad kuo daugiau kepėjų, tuo daugiau naktinėjančių lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau , bet mano prekių dar nėra atsiūstų , jas tik užsakai ir tada šeimininkė jas ten užsako ( na jos užsakominės )....tai nežinau kada bus schmoll.gif

Aha lotuliukas.gif ....ramu , niekas nesimaišo , gali sau minkyti , kočioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 kovo 2009 - 00:06
išsikočiojau ir sėdžiu va laukiu kol iškeps, kai galėčiau sau parpt, gi mažylis 100% vėl pakels 6 ryto. Geriau iškepu 5 juoduosius miškus, nei vieną napoleoną doh.gif
Atsakyti