
+2009 03 23, 14:16-->
QUOTE(spanguolia

@ 2009 03 23, 14:16)
Cipciuk patarkit prašau - pradedančiąjai kuo geriausia puošti tortą - bandyti kol pavyks beze ar pvz grietinėle suplakus su standikliu ar sviestiniu kremu (nededant į šaldytuvą). Šį savaitgalį reikia torto MB gimtadieniui, tai po praėjusio savaitgalio fiasko norėčiau geriau pasiruošt

Na su kepimu, tai viskas man aišku, nu bet puošimo technika - kaip man tie kremai nesigauna

Beze išmečiau, sviestinis kremas ištižo
Patarsiu plaktą grietinėlę , bet kaip tau taip sekasi , tai tik sviesto neišplak

...labai gerai ją atšaldyk .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Padima , nu dadėk puse arbatinio šaukštuko , bet žinok ir pardese kartais nebloga papuola želatina , bijau , kad nebūtų per dauk

, paskui tampysis kaip guma