Matau graziu velykiniu tortuku yra
+2009 03 23, 14:16-->
Patarsiu plaktą grietinėlę , bet kaip tau taip sekasi , tai tik sviesto neišplak ...labai gerai ją atšaldyk .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Padima , nu dadėk puse arbatinio šaukštuko , bet žinok ir pardese kartais nebloga papuola želatina , bijau , kad nebūtų per dauk , paskui tampysis kaip guma
QUOTE(spanguolia @ 2009 03 23, 14:16)
Cipciuk patarkit prašau - pradedančiąjai kuo geriausia puošti tortą - bandyti kol pavyks beze ar pvz grietinėle suplakus su standikliu ar sviestiniu kremu (nededant į šaldytuvą). Šį savaitgalį reikia torto MB gimtadieniui, tai po praėjusio savaitgalio fiasko norėčiau geriau pasiruošt Na su kepimu, tai viskas man aišku, nu bet puošimo technika - kaip man tie kremai nesigauna Beze išmečiau, sviestinis kremas ištižo
Patarsiu plaktą grietinėlę , bet kaip tau taip sekasi , tai tik sviesto neišplak ...labai gerai ją atšaldyk .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Padima , nu dadėk puse arbatinio šaukštuko , bet žinok ir pardese kartais nebloga papuola želatina , bijau , kad nebūtų per dauk , paskui tampysis kaip guma
aš naudojau Dr.oetkerio želatiną, pirmą kartą tai net padauginau, antrą kartą dėjau nubrauktą šaukštą ir buvo gerai
Va tai tau, kiek visokiu grozybiu prisiziurejau pati megstu pasikuisti visrtuveje prie tortu bandydavau kepti, skonis gal ir nieko gaudavosi, bet jau su puosimu tai problemu turedavau, net geda rodyti o dabar atradau aukso gysla - sita forumiuka net zodziu truksta, kokios pas jus merginos, auksines rankos, saunuoles gal kada ir as taip ismoksiu
[/quote]
o kuria pirkt geriau yra ten gi sauduvos, optimos,
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 03 23, 18:31)
aš naudojau Dr.oetkerio želatiną, pirmą kartą tai net padauginau, antrą kartą dėjau nubrauktą šaukštą ir buvo gerai
nu va reikes prigriebti ta
Nesu dariusi cukrines mases. Sakykit, ar jos daug gaunas is pilnos normos?
QUOTE(Inočka @ 2009 03 23, 21:35)
Nesu dariusi cukrines mases. Sakykit, ar jos daug gaunas is pilnos normos?
Pagal kokį receptą?
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 23, 20:38)
Pagal kokį receptą?
Jau, jeigu uzklausei, tai tada paklausiu del 2-ju receptu
1. kur su gliukoze, man atrodo pati buvai davus nuoroda i angl. psl SITAS receptas Cia tai turetu but labai daug, nes celas kg. pudros. O 7 gr. zelatinos cia kiek?
2. kur zelatina, cukraus pudra ir dar nepamenu kas ten, ciupciuko receptas va SITAS
Man daug nereikia, tai visada darau is saldainiu, nes galima nors is vieno saldainio daryt, jei labai mazai reikia. Bet noretusi ir kitka isbandyt
QUOTE(Inočka @ 2009 03 23, 21:49)
Jau, jeigu uzklausei, tai tada paklausiu del 2-ju receptu
1. kur su gliukoze, man atrodo pati buvai davus nuoroda i angl. psl SITAS receptas Cia tai turetu but labai daug, nes celas kg. pudros. O 7 gr. zelatinos cia kiek?
2. kur zelatina, cukraus pudra ir dar nepamenu kas ten, ciupciuko receptas va SITAS
Man daug nereikia, tai visada darau is saldainiu, nes galima nors is vieno saldainio daryt, jei labai mazai reikia. Bet noretusi ir kitka isbandyt
Jeigu klausi apie Cipciuko receptą kurio pavadinimas "CUKRINIŲ GĖLIŲ MASĖ" - tai ši masė tortams dengti tikrai netinka, o gėlytėms - kuo puikiausiai
O jeigu klausi dėl Cipciuko "CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT" - tai mūsų receptas yra vienodas, ji tinka tik tortams dengti, o gėlytėms - NE. Ji nėra tokia elastinga ir gėlytes paprasčiausia ima trupėti.
Tai visgi apie kurią masę nori plačiau?
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 17:21)
Mergaites, ateinu su tortuku
Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu
Tai vat ir nesu jai perlus
Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow
Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu
Tai vat ir nesu jai perlus
Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat
Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow
Labai grazus torciukas . Mane labai domina is kokios mases daryta kriaukle? Turiu tokias formeles ir galvoju ar sokolada tirpint ar dar ka...
Ir dar mergytes....Labai reikia pagalbos!!!
Pagelbekit ir patarkit - kurie dazai geresni? Noriu daryti medaus torta sunaus gimtadieniui (planuoju masinyte ) ir nezinau kaip virsu geriau puost - ar grietinele dazyta ar bandyt kokia Cipsiuka siuloma mase ar dar ka. Labai laukiu atsakymo, nes reikia iki savaitgalio gaut dazu (Siauliuose).
Pagelbekit ir patarkit - kurie dazai geresni? Noriu daryti medaus torta sunaus gimtadieniui (planuoju masinyte ) ir nezinau kaip virsu geriau puost - ar grietinele dazyta ar bandyt kokia Cipsiuka siuloma mase ar dar ka. Labai laukiu atsakymo, nes reikia iki savaitgalio gaut dazu (Siauliuose).
QUOTE(praeiviene @ 2009 03 23, 22:31)
Ir dar mergytes....Labai reikia pagalbos!!!
Ta kraiuklė iš šokolado. Puošk cukrine torto dengimo mase arba beze.