As noriu paklausti del sokoladiniu papuosimu va cia http://www.youtube.c...51dYnPUKdk&NR=1 mmatosi kad tirpina sokolada, bandziau tirpdyti plytinius sokoladus ir daryti papuosimus, ilgai dziuvo ir nesigavo tai reiskias cia tik konditerinis sokoladas tinka?
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 03 22, 18:12)
As noriu paklausti del sokoladiniu papuosimu va cia http://www.youtube.c...51dYnPUKdk&NR=1 mmatosi kad tirpina sokolada, bandziau tirpdyti plytinius sokoladus ir daryti papuosimus, ilgai dziuvo ir nesigavo tai reiskias cia tik konditerinis sokoladas tinka?
Tavo duotoje nuorodoje niekur nerodo kaip šokoladą tirpina
QUOTE(pirasa @ 2009 03 22, 14:11)
Suvalkuose, turguj yra toks kioskelis. Ten prekiauja įvairiais saldumynais ir tokiais jau padarytais papuošimais. Per langą matosi jie, turėtum atkreipti dėmesį. Ten yra visokių gėlyčių, lapelių, tokių jau padarytų kompozicijų su skaičiukais. Taip pat ten kartais būna ir dažų (pirkau miltelių pavidale, 50g dėžutė, kainavo apie 30 zlotų, bet jų ten tiek daug, kad užteks ir mano vaikams), flamasterių rašymui, įvairių kremų ir t.t. Bet kremų ten pirkti neapsimoka, Kauflende jie pigesni.
suvalkuos turgus, netoli parduotuves su boruzele? mes tik viena kart dar tebuve, nelabai gaudomes. tiesa kokiom dienom ten tas turgus vyksta, jauciu ir kioskelis nekiekviena diena dirba
QUOTE(neramuole @ 2009 03 22, 17:29)
suvalkuos turgus, netoli parduotuves su boruzele? mes tik viena kart dar tebuve, nelabai gaudomes. tiesa kokiom dienom ten tas turgus vyksta, jauciu ir kioskelis nekiekviena diena dirba
Taip, tas pats. Jis dirba kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį. Kioskelis man atrodo irgi kasdien dirba, nes kiek kartų buvau, tai visada dirbo.
QUOTE(pirasa @ 2009 03 22, 17:58)
Taip, tas pats. Jis dirba kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį. Kioskelis man atrodo irgi kasdien dirba, nes kiek kartų buvau, tai visada dirbo.
Bet kokios fainos tos figureles
QUOTE(pirasa @ 2009 03 22, 18:58)
aciu uz info, bandysiu ieskot, o radus siaubt
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 22, 18:26)
Bet kokios fainos tos figureles
Man irgi jos patiko. Didžioji dabar pasidėjo į sekciją, atminimui.
Ji labai pavydėjo mažajai, kad ta turi tokią mergaitę gražią nuo krikštynų, tai ir jai nupirkau . Šiaip tai ten jų visokių yra, su įvairiais skaičiukais, įvairių gėlyčių, rožyčių, lapelių ir pan. Bet gėlytes ir pačiai įdomu pasidaryti, o va tokias figūrėles jau sunkiau
QUOTE(neramuole @ 2009 03 22, 13:08)
ir cia kiek naujienu uzderejo
o Inočkos tortai kaip visad "išlaikyti", skoningi, neperkrauti. Kriauklytė nereali!
Jetau mergaites, vos nuo kedes nenugriuvau, kai TOKIUS GROZIUS pamaciau
SAUNUOLES
SAUNUOLES
Cipciuk patarkit prašau - pradedančiąjai kuo geriausia puošti tortą - bandyti kol pavyks beze ar pvz grietinėle suplakus su standikliu ar sviestiniu kremu (nededant į šaldytuvą). Šį savaitgalį reikia torto MB gimtadieniui, tai po praėjusio savaitgalio fiasko norėčiau geriau pasiruošt Na su kepimu, tai viskas man aišku, nu bet puošimo technika - kaip man tie kremai nesigauna Beze išmečiau, sviestinis kremas ištižo
+2009 03 23, 14:16-->
man pats paprasciausias - plakta grietinele... jei gerai isplaksi, tai nieks ten nepasileis... o paprasciu paprasciausias , tai dengti grietinele, sonus aplipdyti trupiniais, o ant virsaus kokiu nors prispausti grietineles cibuku, cukriniu gelyciu. arba is lydyto sokolado prisipiesti kokiu kringeliuku
QUOTE(spanguolia @ 2009 03 23, 14:16)
Cipciuk patarkit prašau - pradedančiąjai kuo geriausia puošti tortą - bandyti kol pavyks beze ar pvz grietinėle suplakus su standikliu ar sviestiniu kremu (nededant į šaldytuvą). Šį savaitgalį reikia torto MB gimtadieniui, tai po praėjusio savaitgalio fiasko norėčiau geriau pasiruošt Na su kepimu, tai viskas man aišku, nu bet puošimo technika - kaip man tie kremai nesigauna Beze išmečiau, sviestinis kremas ištižo
man pats paprasciausias - plakta grietinele... jei gerai isplaksi, tai nieks ten nepasileis... o paprasciu paprasciausias , tai dengti grietinele, sonus aplipdyti trupiniais, o ant virsaus kokiu nors prispausti grietineles cibuku, cukriniu gelyciu. arba is lydyto sokolado prisipiesti kokiu kringeliuku
oi kokiu nuostabybiu pilna ,tobulejam kas kart vis labiau
klausimas,darant cukrine mase gelems,reikai baltos zelatinos,bet pardej jos nera,tai kiek pamenu cipciukas minejo kad reikai tos parduotuvines geltonos deti daugiau,tai vat kiek tas daugiau?
klausimas,darant cukrine mase gelems,reikai baltos zelatinos,bet pardej jos nera,tai kiek pamenu cipciukas minejo kad reikai tos parduotuvines geltonos deti daugiau,tai vat kiek tas daugiau?