QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 15:29)
O kam tu ją laikysi , aš tai iš karto visokių baibokų prilipdžiau , taip smagiai lipdėsi , bet suvyniota į plėvelę , ir šaldytuve tikrai gali pora savaitėlių pastovėti
todel,kad ji nepigi ir kolkas tik viena zmogeli man reikia nulipinti daugiau nieko, tai galvoju padeciau as ja ir lai stovi kol vel prireiks kokio zmogeno
o ji sukieteja ar ir lieka tokia lanksti?
QUOTE(eglejk @ 2009 04 09, 13:32)
todel,kad ji nepigi ir kolkas tik viena zmogeli man reikia nulipinti daugiau nieko, tai galvoju padeciau as ja ir lai stovi kol vel prireiks kokio zmogeno
o ji sukieteja ar ir lieka tokia lanksti?
o ji sukieteja ar ir lieka tokia lanksti?
Sudziuna, uztat ir reikia kuo greiciau sunaudoti atidarius pakuote. Taciau laaaabai sandariai isukus i maistine plevele jinai gali stoveti gana ilgai
As po keliu dienu, kai isemiau is maiselio, tai ji man buvo tapusi trapi...
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 09:49)
Va paziurek Mano Juodaji miska, as ji dengiau sokoladu (sokoladas + grietinele). Viskas OK. Labai bijojau, kad sonose pasileis ta grietinele, nes gi ten jos nemazas apie 1,5 cm sluoksnis, bet nieko neatsitiko.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 11:52)
Ką tik savo temoje papasakojau Olestai apie šokolado pilimą , ten ir foto mano torto idėta , pasiskaityk
Ačiū merginos labai Viską perskaičiau, bandysiu ryt jau pradėt daryt. Pirmas blynas bus, pažiūrėsim, kas gausis
grietinėlės į mišką ir aš daugiau dedu, du indelius po 420
QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 17:03)
grietinėlės į mišką ir aš daugiau dedu, du indelius po 420
as va indeli 450 g i puse normos misko ka tik sudejau, dar sonus aptepiau ir tik tik...
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 01, 20:48)
Įdėsiu sviestinio kremo fotosesiją, gal kamnors pravers, kas su juo "nedraugauja"
Sviestinis kremas
200g pieno
100g cukraus
75g pieno
50g miltų
2 valgomieji šaukštai kakavos
1 kiaušinio trynys
Sviestinis kremas
200g pieno
100g cukraus
75g pieno
50g miltų
2 valgomieji šaukštai kakavos
1 kiaušinio trynys
o į šitą kremą įeina tik 50 g. sviesto? ir ar galima jį daryt be kakavos, arba vietoj kakavos dėt kakavinę cukraus pudrą? ir ar tiks jis pertepti biskvitam? ir dar keleta klausimuku kokiam tortui užtektų šio kiekio? planuoju biskvitą kept 22cm skersmens skardoje. ar nesipeš šis pertepimas su beze? na va ir užbambordavau klausimais
QUOTE(rembiene @ 2009 04 09, 22:57)
o į šitą kremą įeina tik 50 g. sviesto? ir ar galima jį daryt be kakavos, arba vietoj kakavos dėt kakavinę cukraus pudrą? ir ar tiks jis pertepti biskvitam? ir dar keleta klausimuku kokiam tortui užtektų šio kiekio? planuoju biskvitą kept 22cm skersmens skardoje. ar nesipeš šis pertepimas su beze? na va ir užbambordavau klausimais
Taip, man užtenka 50g sviesto, bet galima ir daugiau dėti, jeigu nori. Gali daryti ir be kakavos, tik vietoj jos įdėk tiek pat miltų. Šio kremo kiekio užtenka dviem 22cm skersmens sluoksniams, taigi, jeigu nori šiuo kremu aptepti ar papildomai papuošti tortą - daryk dvigubą normą. Su beze šis kremas draugauja, kaip ir su visais sviestiniais Biskvitą patariu kuo nors truputį sulaistyti, kad nebūtų sausas, nes nuo kremo jis mažai sudrėks
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 09, 23:09)
Taip, man užtenka 50g sviesto, bet galima ir daugiau dėti, jeigu nori. Gali daryti ir be kakavos, tik vietoj jos įdėk tiek pat miltų. Šio kremo kiekio užtenka dviem 22cm skersmens sluoksniams, taigi, jeigu nori šiuo kremu aptepti ar papildomai papuošti tortą - daryk dvigubą normą. Su beze šis kremas draugauja, kaip ir su visais sviestiniais Biskvitą patariu kuo nors truputį sulaistyti, kad nebūtų sausas, nes nuo kremo jis mažai sudrėks
labai dėkui už atsakymą manau gal visgi darysiu dvigubą normą, jei visgi liks kremo manau išmest vistiek nereikės
Liaba
Dar paprovykit prašau: Grietinėlę natūraliai plakat ar dedat ko nors (be cukraus pudros aišku)? Mes su ja nedraugės, tai šiandien užmačiau grietinėlės standiklį, gal bandėt, kas čia do čiūdas?
Sunervino, buvau susiplanavus kokį torto papuošimą darysiu, o sugalvojo mano svečiai per velykas užsukt, tai jaučiu vietoj papratso kokį viščiuką reikia daryt Išeitų iš ,,Juodojo miško"
Dar paprovykit prašau: Grietinėlę natūraliai plakat ar dedat ko nors (be cukraus pudros aišku)? Mes su ja nedraugės, tai šiandien užmačiau grietinėlės standiklį, gal bandėt, kas čia do čiūdas?
Sunervino, buvau susiplanavus kokį torto papuošimą darysiu, o sugalvojo mano svečiai per velykas užsukt, tai jaučiu vietoj papratso kokį viščiuką reikia daryt Išeitų iš ,,Juodojo miško"
QUOTE(pupainga @ 2009 04 10, 15:15)
Liaba
Dar paprovykit prašau: Grietinėlę natūraliai plakat ar dedat ko nors (be cukraus pudros aišku)? Mes su ja nedraugės, tai šiandien užmačiau grietinėlės standiklį, gal bandėt, kas čia do čiūdas?
Dar paprovykit prašau: Grietinėlę natūraliai plakat ar dedat ko nors (be cukraus pudros aišku)? Mes su ja nedraugės, tai šiandien užmačiau grietinėlės standiklį, gal bandėt, kas čia do čiūdas?
aš tą stangiklį visad dedu į 35 proc grietinelę, man tada ramiau kad tirkai neištiš į 36 proc jo nereikia, bet kad neina kur rast tą 36 proc